http://www.youtube.com/watch?v=-G8-QscNwlc Bunu İzlemeni Öneriyorum İnşallah Yardımcı Olmuş Olurum..
http://www.youtube.com/watch?v=-G8-QscNwlc Bunu İzlemeni Öneriyorum İnşallah Yardımcı Olmuş Olurum..
Anladım o zaman hyo alırsam ilk iş lastik.Bir de ninjanın aksine büyük racinglerdeki gibi elcikler gidondan daha aşağıda ki bu çok sevdiğim bir özellik tam racing havası katıyor
hyo kendini yeterince ispatlamış, kawasaki'den marka imajı dışında, ne kalite ne de teknoloji olarak eksiği olmayan bir alet. hatta ninja250'den gerek motor, gerekse elektronik olarak daha yeni teknoloji bir motor.
kaldı ki, sıfır her zaman daha iyidir ve hyo'nun sıfırını kawa'nın ikinci eli fiyatına alıyorsunuz. şu durumda "kawa" demenin marka takıntısı dışında hiç bir geçerli mazereti olamaz...
Doğru söylüyorsun ''motorun ne?'' sorusuna kawasaki demek insanı cezbedebiliyor marka gücü böyle bir şey olsa gerek
Bir şey daha ekleyebilirim. Videoda tanıtılan motosiklet 2008 model arka amortisörü patlak bi makina(sahibi ile de konuştum). Bu makina ile nasıl fren testi yapılabilir ? nasıl viraj testi yapılabilir? ve üstüne bu konudaki performansı kötülenebilir mantığım almıyor açıkcası
9.000tl sıfır hyosung bulabiliyosan kaçırma zira zor hata imkansız 9800tl plakasız peşine bırakıyolar hadi plakayıda kendin çıkarsan 10dan aşa alamassın---- normal liste fiyatı plaka hariç 10.375tl peşin almasan aşa yukarı bu fiyata veriyolar plakada hariç 10.700tl nedir ya st de abarttı
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
kawasaki benim ilk tercihim ama biraz daha araştırdım da ikinci el temiz hyosunglar gerçekten kawas dan çokkk daha ucuz benim için ara motor olacağından hyosung daha iyi gözüküyor
sıfır olanı seçerdim. hyo kullanıyor olsam bile tarafsız düşüncem ^_^
Bence öncelikle 2008+ almalısın.. Ninja nın yedek parçası cep yakabilir. Hyo öneriyorum, ninjayı pek aratmıyacaktır bence. Hatta daha fazla hoşuna gidebilir. )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)