Tahminimce Benzine Zam Gelecek !
Reklamlar
-
öle demeyin ya dünyada benzin tükeniyor devlet te litresinden %68 vergi almasına ragmen hergun boşunamı zam yapıyor. yeni bir teknoloji geliştiriyorlar benzin bitince onu gemicikte kullancaz :D yada stok yapıyodur :D yani çalmayı çırpmayı karşılamak için yapmıyorlar halkın söğüşlenmesi gibi bişe de yok :D sağlık reformları :D şükredelim halimize :D benzinliğe gidince 10 tl le verdiğimizde 6,8 tl sini devlete veriyoruz ne mutlu bize hemde hergün :D
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
Reklamlar
-
Bisiklet kullanın
şart mı motosiklet, taksi kullanmak
kıyamet kopar, petrol bitmez.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
Benzin konuları artık iyice baydı kabak tadı vermeye başladı... günlük neden konu açılıyor ???
mayısda benzin tam Sayı ile : 5 Yazı ile: Beş Türk lirası olacak...
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
tropiksera :D madem baydı sen niye yorum yazdın :D olaya son noktayı koydun galiba :D
günlük konu açılıyor çünkü hergün benzin alıyoruz dimi. biz alışamadık daha alışınca yazmayı bırakırız alışamazsak yazmaya devam.
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
-
Kardeşim poretosto edeceksin bikaç kişi yapsa ama yapmıyor rahat herşeyden önemli bin meye cek sin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1hafta bak ozaman kime petrol satıp sövüşleyecekler ..........insanımız koyun gibi ...yeminle işe yayan git deseler ben 1 hafta değil 2 hafta nekadar gerekirse bu fiyatlar düşene kadar giderim......
-
bu her gün birisine ciddi ciddi " bir gün öleceksin " diyerek moral bozmak :D.. hepimiz biliyoruz :D...
-
shooteronur adlı üyeden alıntı
tropiksera :D madem baydı sen niye yorum yazdın :D olaya son noktayı koydun galiba :D
günlük konu açılıyor çünkü hergün benzin alıyoruz dimi. biz alışamadık daha alışınca yazmayı bırakırız alışamazsak yazmaya devam.
ee ne yapalım o zaman hızlı ve öfkeli 3 filmindeki gibi dominic toredo gibi petrol tankerlerini çalıp benzini bedava insanlaramı dağıtalım ? hey allahım ya Türkiyede yaşıyorsunuz ama sanki amerikadasınız gibime geliyor başımızda tayyib gibi birisi varken benzinin litresi 10 lira olsa bile kullanıcaz.. biri çıkıp yok ben kullanmam yok şöyle yaparız böyle yaparız diyemez derse bile foss
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
ee ne yapalım o zaman hızlı ve öfkeli 3 filmindeki gibi dominic toredo gibi petrol tankerlerini çalıp benzini bedava insanlaramı dağıtalım ? hey allahım ya Türkiyede yaşıyorsunuz ama sanki amerikadasınız gibime geliyor
başımızda tayyib gibi birisi varken benzinin litresi 10 lira olsa bile kullanıcaz.. biri çıkıp yok ben kullanmam yok şöyle yaparız böyle yaparız diyemez derse bile foss
ufak bır duzeltme fılm 3 deıl 4tu. 3te bol bol yanlama dıye tabır edılen drıft yapıyordular hastası oldugumdan dayanamadım yazma geregı duydum yanlıs anlama
-
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
Normaldir alistik artik turkiye de benzine zam gelmeyecek diyen bi falci bile cikmadiki daha (indirimi gectim artik)
-
-
Benzine zam gelecek galiba.. Gıçım kaşınıyor..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
sen zammi tahmin edinceye kadar adamlar sonraki zam zamanlamasini biliyor, adamlardaki islemci bizden ustun, zammi da zamanlamasi da hatasiz yapiyorlar, bizi hic kizdirmiyorlar, cikip ta konusuyorlar, tek kurus zam yapmadik ta diyorlar, bisiklete binin de, enflasyon artik yok zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)