hala çalışıyosa daha emekli olmamış demektir
bizde de planet 3 vardı.bir tanıdığa satmıştı babam.hala taş gibi.
çalışıyor hiç bir kusuru yok )
68 rus daha is gorur nerden biliyon diye sormayin canim
ne emektarı hacı ya.. canavar canar bu motor
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Bu var ya.. Hepimizi gömer dahada bişey söylemeye gerek yok..
Rusları Zenit'ten de zaten biliyoruz.. Rus canavarı Zenit..
Ama bu benzini de içer sanki be ?
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
güzel bir makina temizde toplanmış
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
dedemimde 77 rus ije si vardı.. hala var ama rahmetli olunca kimse ilgilenmedi geçen sene trafikten düşmüşler..
köyde eski bi evin kenarında paslanmış ..kuzu kuzu yatıyor.. model bunun aynısı .. sahip çıkmadıgın için çok pişmanlık duyuyorum
tekrar eski haline getirebilsem keşke
Bizim köyde birinin vardı adam öldü
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Bende de aynı motordan iki adet birini topluyorum o bitti gibi, ikinciyide toplıyacam ancak ruhsat problemi var. Elinde motoru hurdaya çıkarıcak trafikten düşürecek varsa uygun bir fiyata ruhsatını hatta motoru iş görüyorsa motorunu da alabilirim. İlk topladığım motor iki eski motorun toplanıp bir motor yapılmasından oluşuyor.Şu an toplamayı düşündüğüm motoruda çalışır vaziyette 100TL'ye aldım .
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post2654697
www.alamutalinca.com
Maşallah temiz güzel çalışma olmuş tebrikler
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Adam Banlanmış beya...
"men dakka dukka"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)