Çift silindir arsal el emegi göz nurumdu
Reklamlar
-
ya usta anlatamadım derdimi 6 yıl önceki foto dıyorum ve 300ccye kadar tum motorları yer diye bi laf çıktı azımdan geri tepeyim ben o lafı agzıma ama tepkimi dile getirmek istiyorum çok kırıcı insanlar var
ADMİNNN KONUYU KAPAT AL MOTOR SENİN OLSUN :D:DD:
Reklamlar
-
şimdi neler yapıyorsun sen ondan bahset :D 6 sene olmuş bu makinayla uğraşalı :D ne var şimdi motor sende?
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
Derbi gpr 125 var
-
racing be o ne alaka ya :D bırak gel naked al chopper al :D sürmesi daha keyifli.
-
naked buda zaten :D chopper regal raptor var dayımın onla idare ediyom canım sıkılınca ^^
-
çok şanslısın dostum nakeda baktım duke 200 düşünüyodum bu da hoşuma getti :D
kaç asılıyo bu makına :D
-
-
yancıyla nasıl yol tutuşu falan frenleme?
-
gayet güzel pişman olmazsın aldığına
-
istanbulun neresinde oturuyon hocam sen ya :D
-
bu işten anlamayanlar hemen belli oluyor...şahinler subaruları eziyorsa neden aynısını mopedler jawalara yapmasın???
-
ebu ahmed kardeşim ne desek boş el emeginin adı apaçilik olmuş hepsi kral motorcu boşver
-
hocam mersinli asker arkadaşım vardı hep anlatırdı ''şöyle gazlıyoruz böyle gazlıyoruz''diye..ben salladığını düşünüyordum fakat bir zaman yolum düştü ve gözlerimle gördüm sonra yanlış düşüncemden sonra özür diledim kendisinden....
-
teşekkür ederim yorumunuz için. anlamayana anlatmak gerçekten çok zor şunada degineyim piyasadaki 300cc motorları yer bu lafımdan kasıt motorsiklet diye bindiginiz çinliler arkadaşlar
-
arzhela4 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim yorumunuz için. anlamayana anlatmak gerçekten çok zor
şunada degineyim piyasadaki 300cc motorları yer bu lafımdan kasıt motorsiklet diye bindiginiz çinliler arkadaşlar
.............................
-
elle tutulur 1-2 olumlu yorum dışında konuyu vakıf olunmadıgı gıbı ti'ye almıslar arkadası.
Ekledıgım vıdeo thaıland geçen sene iş nedeniyle hindistan'a gittigimde 100 kişilik boyle bır grup gormustum.ıvmelenmeleri dehşet'ti.Zaten video'dan fikir edinebilirsiniz.sinek gibi ucuyorlardı resmen.
Arkadasın motoru duzgun bır modıfıye edılmıs ise 300 cc'lık motoru olan bırı varsa vakıt kaybetmeden yarıssın.
-
bende toplamıştım çift silindir bir alet arsal arkadaşın dediğine katılıyorum iyi bir modifiye var ise 150 değil 160 170e dayanır bu motorsikletleri tanımak lazım tabiri caizse ölüm makinası
-
sessizsakin güvenlik mevzusunu zaten hiç açma bile.O motora brembo sponsor olsun genede bır kere dusunmek lazım .normal ss gıbı degılkı cok alcak,cok hafif sadece tabi hafifligin yanında saglamlıkta yok resmen delilik
500metreyi 10-15 saniye içinde tamamlıyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)