bir arkadaşın dediği gibi ninja kullanımı çok kolay bir motordur. oturuş pozsiyonu dik olduğundan motora her hızda rahatça hakim olabilirsin.
diğer bir arkadaşın söylediğinin aksine ben selesini rahat buluyorum. istanbul'dan turgutreis'e yolculuk yaptım defalarca tek günde (11 - 12 saat kadar sürdü), yorgunluk yada totoda acıma yapmadı bende
ama boyuna oranla karşılaşabileceğin sorunun şu olacağını tahmin ediyorum, ninjanın ön camı çok yatık ve çok kısa. yeterince bombeli değil. benim boyum 1.76 ve motor üzerindeyken ön cam, rüzgari direk göğüsüme yönlendirdiği için rahatsız oluyordum. bu yüzden bombeli cam taktırdım, faydasını da gördüm.
ani hızlanmalarda ve kalkışlarda çok seridir, beklediğinden de daha seridir. ani ivmelenmeler için 2 kere vites düşürüp rahatça hızlanabilirsin.
sakin kullanırsan şehir içinde 4.2 - 4.5 yakar, uzun yolda 3.6 - 3.8 yakar.
parçaları ateş pahasıdır, ama arıza yapan bir motor değildir. devirip, çarpıp kırmadıkça problem olmaz. bu arada hyosungların parçalarıda çok pahalıdır, sahipleri yurtdışından sipariş verip ucuza temin ederler. bu yüzden hyosung al derler. Yurtdışından getirdikten sonra ninja'nın parçası da ucuz olur.
örn serviste yağ filitresinin 20 - 25tl gibi bir ücreti vardır ama arka disk 700tl'dir.
7 yıldır scooter kullandığın için bence ninja alabilirsin. 125'lik motor alıp kendine yine eziyet etme trafikte.