Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Başlangıç motoru Kawasaki ninja 250 R ?

REKLAM ALANI
    caner6776 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    7 senedir kullanıyorum ancak daha 1 kere bile trafiğe çıkmışlığım yok. Ev önünde mahalle aralarında kullanıyorum yani. Şu mezar yerini yanında al olayını anlayamadım yanlız ?
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    quezzap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM 250
    kardeşim burda herkezin fikirlerine saygı duyarım ama 125 cc ile 250 cc arasında çook büyük bir fark yok kullanım açısından.. Gerçekten bu işe gönül verdiysen,sendeki tutku herşeyi yenebilir. Bence 250 cc Ninja ile başlamak uygundur. Fakat sınırları zorlamayı bırak,sınırlara yaklaşmıyacaksın bile. Sonuçta çok acemilik çekeceksin.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    bence de başlanabilir, ki ben de başlangıç olarak cbr 250 r düşünüyorum..ninja cbr den bir adım daha önce güç olarak...o da üst limitlerde....ninja tercih edilebilir ama magirüsten alınma göstergeleri her gördüğümde pişman olurdum ben olsam....

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Alıntı quezzap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim burda herkezin fikirlerine saygı duyarım ama 125 cc ile 250 cc arasında çook büyük bir fark yok kullanım açısından.. Gerçekten bu işe gönül verdiysen,sendeki tutku herşeyi yenebilir. Bence 250 cc Ninja ile başlamak uygundur. Fakat sınırları zorlamayı bırak,sınırlara yaklaşmıyacaksın bile. Sonuçta çok acemilik çekeceksin.
    Demek istediğinizi anladım. Ben ninja konusunda kendime güvenmeye başladım Sanırım ninja ile başlamak mantıklı olur..

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence de başlanabilir, ki ben de başlangıç olarak cbr 250 r düşünüyorum..ninja cbr den bir adım daha önce güç olarak...o da üst limitlerde....ninja tercih edilebilir ama magirüsten alınma göstergeleri her gördüğümde pişman olurdum ben olsam....
    Şu göstergeler benimde moralimi çok bozuyor. Bi çare bulunabilir belki. Koso göstergeler sağolsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=VazPvsQGHDc

Bundan istiyorum. Harika bişey bu. Fiyat hakkında bilgisi olan varmı
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

Motosikleti
    Honda cb125e
    TR getirtmen montaj vs 1000TL geçiyor.O da olurmu soru işareti cunku gorduklerınde benzin göstergesi var ama TR dekilerde boyle birsey yok farklı model yani...
    caner6776 bunu beğendi.
    [B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Çok masraflı oldu ya :/ O zaman dolmuş göstergeleriyle devam.

Birde ninjada benzin göstergesi yok sanırım. Allah aşkına depoyumu kokluyosunuz siz benzin varmı diye ?
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı caner6776 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok masraflı oldu ya :/ O zaman dolmuş göstergeleriyle devam.

Birde ninjada benzin göstergesi yok sanırım. Allah aşkına depoyumu kokluyosunuz siz benzin varmı diye ?
    Bildiğim kadarıyla yedek ısıgı var belırlı bır kmlık bencın kalınca ısık yanıyor gostergelerı bende sevmıyordum ama ustune cıkınca hosuma gitmişti farklı ya eski klasik yarıs motorları havası var 5 6 ay sonra bır beyaz bulursam bende ellemeden kullanırımda 100km 5lt insanın canını sıkıyor nerdeyse kmde 25kurus :S
    [B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]

aynen kardeşim bende 17 yaşındayım henuz ehlıyetımı alamadım başlangıc motoru olarak herkez HYOSUNG GT250R öneriyor araştırdım motora bayıldım tabiki bu geçici bir motor bunu aldıktan sonra yavaş yavaş kawasakilere yükselicem e malum yaşım henuz kucuk ve fızık olarak ıyı degılım bırazdaha gelıstıkten sonra hersey yerıne oturur o yuzden sabretmek gerek bu yazın ortalarında HYOSUNG GT250R almayı dusunuyorum sanada tavsıye ederım oğrendikten sonra bisiklet gibi kolay geliyor

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    reis çoğunluk cbr 125 demiş ama cbr 125 inde parçası pahalı ve 2. bi neden cbr 125 aldıktan sonra ninjaya geçmessin 600 lük bakarsın 125cc ile 250cc arasında büyük miktarda bi fark yok ninja 180 son hız cbr 140
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Insan bi benzin göstergesi koyar be. neyse gül diken olayı

Duyduğuma göre ninja 250 likler arasında en dengelisiymis. ve şu yakıt işi. 100 kmde 3.7- 4.5 arası değişir diyorlar. pek agresif kullanıcı değilim sorun olmaz yakıt.

125 den 250 ye geçmek gereksiz bi bssamakk gibi geliyor bana. pek fark yok yani

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    reis çoğunluk cbr 125 demiş ama cbr 125 inde parçası pahalı ve 2. bi neden cbr 125 aldıktan sonra ninjaya geçmessin 600 lük bakarsın 125cc ile 250cc arasında büyük miktarda bi fark yok ninja 180 son hız cbr 140
    yanlış bi düşünce cbr125r ın son hızı 140 dedinizde nasıl bi 140 ne kadarda cıkıyor dümdüz yoldamı ? biri 13.5 diğeri 33bg aradaki tepkiler serilik kalkış ?
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış bi düşünce cbr125r ın son hızı 140 dedinizde nasıl bi 140 ne kadarda cıkıyor dümdüz yoldamı ? biri 13.5 diğeri 33bg aradaki tepkiler serilik kalkış ?
    Ninja her türlü tokatlar yani. Cbr 125, 140 yapıncaya kadar imanı gevrer onun.
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    uzun süre kullanıcaksan ben sana 250r al derim çünkü ne de olsa 250 ile rahat rahat yol yaparsın ama 125 ile sıkıntı yaşarsın ileri ki dönemlerde.Herkese göre değişir tabi ama bence vitesli motora alışmakta bir şey yok 250 çok büyük bir makina değil başlangıç için uygun ...
    caner6776 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Teşekkür ederim. Evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum şöyle bi 20.000-30.000 km falan. Sonra bi 600 lüğe geçiş yaparım sanırım.
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

Motosikleti
    Honda cb125e
    125 250 tabıkı kıyaslanmaz cbr parcası pahalı demısler nınja cok mu ucuz grenajları ozellıkle.top speed 140 falan degıl onu gecın duz yolda 125 anca rampa asagı tamam 153 goruyor ama her dk rampa bulamaayacagına gore bence kıyaslama su yonde olmalı benzın malum ulkemızde bnm gbı ıstda sabah aksam gıdıp gelcekse daha yenıyse 100 km bıle gıtmek cok hızlı gelcekse nınjaya 5Lt yakıt vercegıme cbr 3lt gezerım ama tabıkı kullancak sensın...

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Benim hızım ortalama 70-80 olur. Malum yollar. Yanlız günlük yapacağım yol 30-40 kmyi geçmez yani.
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

Motosikleti
    Honda cbr 250r
    Mr.cihans haklısın belki 100 ü geçmeyecek biri için farketmez gibi geliyor ama adam arkasına birini aldığında ninja ile rahat rahat turlarken 125 ile sıkıntı çekicek hele iş biraz yol yapmaya geldimi 125 şişerken 250 hiç yormicak bunlara dikkate almak lazım 30 000 kullanıcam diyorsun ilk 5000 hepsi sana yeter daha acemisin ama yol yaptıkça 125 sıkıntı verir ekonomik durumun el veriyorsa 250 al derim.125 ile 120 ile giderken uzun yolda motor devir yapıcak barıcak 250 ise daha düşük bi devirde zorlanmadan seyir edicek buda yakıt tasarrufunu eşitler şehir içinde 1- 2 lt de 250 ye değer. Üstelik iki silindir çok daha az titreşim yapar
    caner6776 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Param yeterse 250 alırım direk. Zaten ikinci el fiyatları 8000-10000 arası gidip geliyor. Ninjadaki ivmelenmeyi ve konforu bulamam bi 125 likte. Şehir içinde arabalar sıkıştırdığında 250 liğin ivmelenmesi beni kurtarır gibime geliyor.

Ne demişler ivmelenmesi düşük olan motor, hızlı olandan bile tehlikelidir.
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

Motosikleti
    Honda cbr 250r
    Şehir içinde çok farketmiyor da otoyola çıktığın zaman 120 ile giderken bağıra çağıra gidiyorsun ve gözün hep aynada ezilmemek için bi süre sonra sen de motorda yorulmaya başlıyosun hızını düşürmeye bu sefer iyice sağ şeride kayıyorsun falan filen.250 de 120 ile sakin giderken zorda kalıp gazı açtın mı 160 170 sol şerit de bile gidebilirsin mis gibi . otoyolda çok fark ediyor gerçekten
    caner6776 bunu beğendi.

angorstatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 2006
    honda gs1 aldım. daha ilk defa vitesli bir motorun üzerine oturdum (mahalle aralarında mobiley kiralayıp gezerdik küçükyalıda) 2 günlük eğitimin sonunda hemen gidip (hocanın da tavsiyesi ile) cbf 150 aldım. cbf 250 de olabilir ama cbf 150yi rahat satarsın demişti. cbf 150yi kullandıktan 2 haafta sonra neden cbf 250 almadım diye hayıflandım. en büyük avantajım motora 35 yaşında başlamamdı. o yüzden saçma sapan hiç bşr hareketi yapmayı bırak, düşünüp yeltenmedim bile.. ninja 250r kullanmadım fakat güzel bir motor bence.. sağduyulu olursan, çok rahat kullanabileceğini düşünüyorum. şimdi 150 al sonra zararına sat 250 al.. 100 tl zarar da olsa kimse parayı sokakta toplamıyor..
    senin için hayırlı olsun, inşallah uzun yıllar sağlıkla motora binersin..
    caner6776 bunu beğendi.
    motorda motor, ille de motor

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)