*Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir.
*che guevara
Üstadlar yolunuzu siz seçin şimdi...Savaşmak mı__?
Savaşmadan kaybetmekmi__?
biliyorlarki ne olsa kimse sesini çıkarmıyacak dayıyorlar vergiyi.
siz denediniz mi ki bişe olmaz diyorsunuz önce deneyin bişe olmazsa kazığı gülümseyerek yiyelim.
kaçılmazsa zevk alırız o zaman.
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
AYNINI anlatmaya çalışıyorum 1 saattir.
shooteronur
biliyorlarki ne olsa kimse sesini çıkarmıyacak dayıyorlar vergiyi.
siz denediniz mi ki bişe olmaz diyorsunuz önce deneyin bişe olmazsa kazığı gülümseyerek yiyelim.
kaçılmazsa zevk alırız o zaman.
imza attım
ama
bu devirde benzin fiyatına indirim istemek, zamma karşı çıkmak, yönetime itiraz etmek köpeğin ağzından kemiği almaya çalışmak gibi birşey oldu ...
harley is making love with davidson
yahu anlıyorum herkesi ben de ümitli degilim de ne yılmıssınız ne mücadeleden baymıssınız be kardesim. insanda azıcık heves olur hırs olur. Ne yapsalar yanlarına kalıyor ses bile çıkmıyor çunku. Yapan gene yapsın ama ses de çıksın. Herkes oturdugu yerden olmaz olur bilmem ne diyor. Azıcık klavye basında ise yarayacak sey yapın. Biz burdayız ona göre demeyi ögrenemedik bir türlü. Aman bana gelmesin demekten pısırık olduk. Böyle halkı bulsan vuracagın yoksa vurursun
Bir imzada benden geldi.
bir fayda sağlayacagını sanmıyorum ama bende attım imzamı hayırlısı olsun
bu iş imzayla filan olacak iş değil. imza toplamak sadece kendi gazımızı almaya yarar.
mesele o değil....
sorun şurada akaryakıt tüketiminin büyük çoğunluğu ticari...yani...servisler...dolmuşlar...taksiler.. .şirket araçları...kuryeler...nakliyeciler...vs vs...
küçümsemeyin...örneğin bir arkadaşımın çalıştığı firma araçları günde 300-500km yol yapıyor... [bu az hali...ben 6 yılda kendi aracımla 15bin zor yaptım...]
onlarda doğal olarak verdikleri hizmete zam yapmak durumunda...kullanım miktarını kısmak mümkün değil...kişisel kullanımda çok tabii ama o kadar değil...
sonuç olarak akaryakıt artışı bu firmaları hiç ilgilendirmiyor...geriye senin benim gibi sıradan insanlar kalıyor o da hükümetlerin umrunda değil...mesele bu...
O zaman öyle bir eylem yaparız ki ilgilenmek mecburiyetinde kalırlar.Bıçak kemiğe dayanmadı mı sizcede?
http://www.ahaber.com.tr/Dunya/2012/...ar-siddetlendi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)