Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

sessiz sakin motosiklet kullanmak....

REKLAM ALANI

Yazınızı keyifle okudum. İnsanlarımız ne yazık ki trafik kurallarına riayet etmiyor. İnşaallah daha güvenli yarınlara kavuşuruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    34 plakalarin %90i sirket arabasını.. İlaç mumessili ya da satiscidir.. Ama izmirlidir gene. Ben hem yapi hem de motor itibari ile hep sessiz ve sakin kulanirim izmir ve çevresi yollarda çok sansliyim demek ki hiç bu tarz okuzlere denk gelmedim.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı sessizsakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehehe aralarda saklanmıyosa henüz beyaz tel yok abi :D lakin kafaya taktığım da yok öylesine vakit geçirdim sadece güzel bir geziydi en nihayetinde .. türkü işini de egzosa bırakıyorum bu saatten sonra :D inş. fırsat olur da birlikte de şöyle bir gezeriz.
    İnşallah diyelim, önümüz yaz zamanın neler getireceğini bilemeyiz bu gün izmitteydim gelirken bir yağmura yakalandım ki sorma yağmurluklar apış arasından dikişlerden su aldı evde maskara oldum , korumalı motosiklet pantolonunu giymemiştim sabah giderken hava iyiydi yağacağını tahmin ediyordum ama fırtınayla karışık bu kadar yağış yapacağını kestiremedim

sanki altını ıslatan bebeler gibi bir manzara oluştu evdekiler dalga geçmeye başladı her tarafım kupkuru sadece pantolonun ağ kısmı ıslak

nisan ayı böyle gider mayısta yaza tam gaz gireriz inşallah bu taraflara yolundüşer, yada benim o tarafa yolum düşerse artık bir çayımızı içelim yani

ben her zaman beklerim başım güzm üzerine biliyorsun bu aralar işlerden pek giremiyorum ama pek yakında yine buradayım , selametle
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    Yazınızı zevkle okudum. Eğitici ve öğretici olmuş. Orta yaşda uzun yıllar yurt içi,yurt dışı gezilerim oldu. Bana bir şey olmaz-Kader gibi düşünceler motorsiklette çok tehlikelidir. Tam koruma ve durabilieceğin (yola uygun sürat) hız tehlikeyi azaltır. Bağımlınız oldum lütfen yazılarınıza devam edin.

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah diyelim, önümüz yaz zamanın neler getireceğini bilemeyiz bu gün izmitteydim gelirken bir yağmura yakalandım ki sorma yağmurluklar apış arasından dikişlerden su aldı evde maskara oldum , korumalı motosiklet pantolonunu giymemiştim sabah giderken hava iyiydi yağacağını tahmin ediyordum ama fırtınayla karışık bu kadar yağış yapacağını kestiremedim

sanki altını ıslatan bebeler gibi bir manzara oluştu evdekiler dalga geçmeye başladı her tarafım kupkuru sadece pantolonun ağ kısmı ıslak

nisan ayı böyle gider mayısta yaza tam gaz gireriz inşallah bu taraflara yolundüşer, yada benim o tarafa yolum düşerse artık bir çayımızı içelim yani

ben her zaman beklerim başım güzm üzerine biliyorsun bu aralar işlerden pek giremiyorum ama pek yakında yine buradayım , selametle
    geçen ben de yağmurda sürmüştüm hem de yağmurluksuz... :D yağmur bitti ben hedefe ulaştım. güneş var. ben sudan çıkmış balık gibi ıslağım :D garip bi manzara olmuştu :D

inş. yazın ben de gezicem. o taraf bu taraf görüşürüz.
    !?

Motosikleti
    xciting250i
    tespitlerin güzel yollarda hertürlü karakter var karaktersizler de var tabi.ben senin projeni merak ettim ne durumda

Motosikleti
    benelli tnt25
    Alıntı cbr125races adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tespitlerin güzel yollarda hertürlü karakter var karaktersizler de var tabi.ben senin projeni merak ettim ne durumda
    kısa bir süre önce işten ayrılıp uzun bir tatile girdim ... dolayısı ile boru anahtarı ve tornavida ile yapamayacağımdan şimdilik askıda...

önümüzdeki aylarda kendime bir atelye kurmayı düşünüyorum. o zaman devam edeceğim.
    !?

Motosikleti
    xciting250i
    Alıntı sessizsakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kısa bir süre önce işten ayrılıp uzun bir tatile girdim ... dolayısı ile boru anahtarı ve tornavida ile yapamayacağımdan şimdilik askıda...

önümüzdeki aylarda kendime bir atelye kurmayı düşünüyorum. o zaman devam edeceğim.
    ordaki imkanları yakalamak da zordur heralde ama kolay gelsin umarım başarırsın

Motosikleti
    benelli tnt25
    Alıntı cbr125races adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ordaki imkanları yakalamak da zordur heralde ama kolay gelsin umarım başarırsın
    pek zor değil .. karmaşık gibi görünse de basit makinalar aslında. ayarlarık bişeyler
    !?

handsome3272 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MFH 2010
    Çok akıcı bir yazın ve tüm gerçekler bunlar her yerde böyle iyi sürücülerin olabiceği gibi kötü sürücülerde çok var ülkemizde.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)