Yazınızı keyifle okudum. İnsanlarımız ne yazık ki trafik kurallarına riayet etmiyor. İnşaallah daha güvenli yarınlara kavuşuruz.
Yazınızı keyifle okudum. İnsanlarımız ne yazık ki trafik kurallarına riayet etmiyor. İnşaallah daha güvenli yarınlara kavuşuruz.
34 plakalarin %90i sirket arabasını.. İlaç mumessili ya da satiscidir.. Ama izmirlidir gene. Ben hem yapi hem de motor itibari ile hep sessiz ve sakin kulanirim izmir ve çevresi yollarda çok sansliyim demek ki hiç bu tarz okuzlere denk gelmedim.
İnşallah diyelim, önümüz yaz zamanın neler getireceğini bilemeyiz bu gün izmitteydim gelirken bir yağmura yakalandım ki sorma yağmurluklar apış arasından dikişlerden su aldı evde maskara oldum , korumalı motosiklet pantolonunu giymemiştim sabah giderken hava iyiydi yağacağını tahmin ediyordum ama fırtınayla karışık bu kadar yağış yapacağını kestiremedim
sanki altını ıslatan bebeler gibi bir manzara oluştu evdekiler dalga geçmeye başladı her tarafım kupkuru sadece pantolonun ağ kısmı ıslak
nisan ayı böyle gider mayısta yaza tam gaz gireriz inşallah bu taraflara yolundüşer, yada benim o tarafa yolum düşerse artık bir çayımızı içelim yani
ben her zaman beklerim başım güzm üzerine biliyorsun bu aralar işlerden pek giremiyorum ama pek yakında yine buradayım , selametle
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Yazınızı zevkle okudum. Eğitici ve öğretici olmuş. Orta yaşda uzun yıllar yurt içi,yurt dışı gezilerim oldu. Bana bir şey olmaz-Kader gibi düşünceler motorsiklette çok tehlikelidir. Tam koruma ve durabilieceğin (yola uygun sürat) hız tehlikeyi azaltır. Bağımlınız oldum lütfen yazılarınıza devam edin.
tespitlerin güzel yollarda hertürlü karakter var karaktersizler de var tabi.ben senin projeni merak ettim ne durumda
Çok akıcı bir yazın ve tüm gerçekler bunlar her yerde böyle iyi sürücülerin olabiceği gibi kötü sürücülerde çok var ülkemizde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)