4.72 şikayet etmeyelim arkadaşlar ,litresi 2 tl olsunda yunanistan gibimi olalım sayın bakanımız asgari ücrete 50 tl zam olmazmı diyen muhabire böle demişti,bir ay sonrada kendilerine ve yandaşlarına yüzde bin zam yapıp maşalarını bilmem kaça katladılar,biz bu vergilerle anca bu açları doyuruyoruz başka bi halt ettigimiz yok,hakkımı zerre kadar helal etmiyorum zehir zıkkım olsun,bnm çocuklarımdan çaldıkları inş onlarınkinden çıkar,insanlarla resmen dalga geçiyolar,adamların dünyadan haberi yok,o aynı bakan ,asgari ücretle çalışanmı var neden bu kadar sorun ediyosunuz diyo,memurlar yan ücretlerle 2 bin tl nin üzerinde maaş alıyomuş,onlar için türkiye kendileri ve yalakalarından ibaret,dışarıda 12 saat çalışıp 700 tl ye ailesini NAMUSUYLA geçindirmeye çalışanlardan kimin haberi var,neyse vatana millete hayırlı olsun,o pompa depomuza her girdiginde bi rahatlama hissetmemiz dilegiyle
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
şahsi pasif direnişimin sembolü olarak motorun bir aynasına siyah kurdele ya da bez takacağım.
bundan kelli böyle,
elbet bir gün aktif direnişe de geçerim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
tekrar mı zam geldi hop hop haydi lilililililili ya hadi lilililili yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ver coşkuyu ver aslan devletim benim be ver odunu arkadaşlar tekrar yazıyorum bakın 100 lük cub olan varsa alıcam haberiniz ola
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ben artık bunlardan geçtim,
demeyeceğim bunlara hiçbirşey,
Ben Bunların BABAlarını seveyim,ki bunların doğmasına sebep olmuşlar
e ne yapsınlar? Memleketin deli gibi kar eden kurumları, Tekel'i, telekomu, limanı gavura peşkeş çekilirse, satıldığı mali yılda "herkes ekonomi düzeldi oh oh" diye alkışlarsa, devletin vergiden başka geliri kalmazsa nasıl ayakta duralım? Mecbur hiçbir şeye sesi çıkmayan vatandaşa giydirecekler. Daha iyi günlerimiz. Hala köprüydü otoyoldu satacak birşeyler var.
Uzun uzun düşünmem üzerine petrolü yurt dışından dolar üzerinden aldığımız aklıma geldi.
Öyle değil mi ben öyle biliyorum.
Misal adamla anlaşıyorum 20 litre 50 $,
Bunu vatandaşa 20 litre 100 tl olarak veriyorum sonra ne oluyor
Dolar değer kazanıyor
Adama diyorum bilader dolar değer kazandı bana 20 litresini 40 $ dan ver
Adamda bana diyor ki:
-Bana ne bilader ne anlaştıysak o senin durumun beni ilgilendirmez.
Bende doğal olarak bu farkı vatandaştan alıyorum yani zam değil değer kaybı
Yanlışsam her daim yeni fikirlere açık bir insanım fikirlerinizi ortaya dökmekten çekinmeyin
Saygılar
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
aptallık çağı filmini izle bu eğitici bir belgesel
şuanda herkezin düşündüğü benzin zamlarından ceblerinin yanması oysaki işin içinde neler neler var
benzin pahalanıcak hergeçen gün bunun önüne geçemezler çünkü ham petrol azalıyor (birde en yüksek verğiden dolayı bizde en pahalı)
dünya nasıl kirleniyor nasıl soluduğumuz havada karbon oranı şehirlerde ne?
ozon tabakasının hergecen gün incelmesi hergeçen gün insan ihtiyacları için daha fazla üretimle pislenen dünya
kimse bunları düşünmez benzin pahalanıyorya aracını daha az sürüceğine kızıyor
ya elektirikli çıksa honda yamaha suzuki gibi markalar çıkartsa da 100cc den 1000cc kadar bu araçları sürsek bir an önce
ha o zamandamı tertemiz olur hayır olmaz çünkü nükleersantraller kurulur vs vs ancak fosil yakıt kadar olmuyucak çünkü elektirik yenilenebilir kaynaklardan üretiliebiliyor
Mustafa Kemal Atatürk
Acımadı ki , acımadı ki ...
Dipnot: İroniye alışkın olmayan nesle aşina değilim
YOU WILL NEVER WALK ALONE
taksiciler arabalarını oynatamıyormuş elle iteklıyorlar
tornet kullanalım , insan gücüyle çalışan bir araç hemde vergisiz.
Full şu anda benzini en uygun satan firma yeni açılmış olması nedeniyle %15-20 ye varan indirimlerle satıyorlar diğer firmalara göre,kalitesi tartışılır tabi fakat Türk menşeyli bir firma olması ve sektöre yeni girdiğinden kaliteden ödün verip yatırımlarını baltalayacaklarını sanmıyorum buyrun haberin aslı astarı burda ;
http://forum.donanimhaber.com/m_45532332/tm.htm
http://www.full.com.tr/
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
ohhh mis gibi oldu, böyle azar azar yapacaklarına toplu tek seferde yapsınlarda acımasa
Oooh koy koy şurayada koy ohh ohh ohh.bak nasıl zevk alıyorum artık acımıyor bile
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)