Hadi ama bi 5 e tamamlayamadınız
Hadi ama bi 5 e tamamlayamadınız
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Aynen katılıyorum..
Sağımız Solumuz Komünistimiz Türkcümüz İslamcımız Sosyalistimiz Anarşistimiz hepimiz düşünce olarak bir araya gelemesekde çıkarlarımız için bir araya gelmemiz kesinlikle şart.
Ne demiş Komünist arkadaşlar. İdeoloji olarak bazı bölümlerine katılmasamda bu laflarına aynen katılırım.. "Örgütlü Bir Halkı Hiçbir Kuvvet Yenemez!"
Bugün meydana 10.000 kişinin çıkıp protesto etmesi başkadır. 10.000.000 kişinin protesto etmesi başkadır. Milletin '' ÇÜÜÜÜÜŞŞŞŞ'' demesine bakar..
ANCAKK... Nerde böyle millet ben ümidimi kestim..
o nesil oldu, neme lazim, bana dokunmasin ve benim evladim herkesin evladindan onde olsun nesli var artik, maya takvimi dunya icin degil ama tr icin isliyor
Millet askere gitmiyor siz birlik beraberlikten bahsediyorsunuz
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
inşallah 10 TL olur
iyi uykular millet
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Vergi ile kalkınan tek ülke biziz galiba.Yazık günah ya insanlara en basitinden 125-150 cc motorun bile vergiler yüzünden canını çıkarıyorlar.Yok vergisi muayenesi.Birde ben şunu düşünüyorum.Zam dediğin ham petrolun varil fiyatı yükselir onu anlarım onda birşey yapamazsın ama burda olay galiba vergiye zam yapıyorlar.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Ne yani bunun önü alınamayacak mı bu 20-30 tl ye kadar gidecek mi ne yani sürekli zam zam aklım almıyor ya.Avrupa ülkeleri nasıl kalkınıyor benzin ucuz(bize göre)ufacık ülkeler kalkınıyor düşük cc lerden vergi alınmıyor.bizde niye olmuyor.Müslüman ayağına milleti...neyse çok pis sinirlendim yine.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
her zaman ki tepkimi gösteriyorum Haydi lilililililili ya haydi lilililili yaaaaa Gençlik 100 lük cub satan varsa talibim ha
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
http://imzakampanyam.com/kampanya_de...sini-istiyoruz
Kim takar bu imzaları desemde taş attımda kolummu yoruldu diyip imzayı çaktık. Üşenmeyenler bir imzada siz çakıverin.
Kı..ı pohlu yunanistan okadar büyük ülkeyizki Atinada koca devletimizin T.C ZİRAAT BANKASINA şube açması için vermedi ama bizim işbirlikçi BO..p çular adamlara banka sattı o bankalar karlarını açıklarken Türkiyeden en fazla karı ettiklerini söyledilerde o paraların nekadarı acaba Türkiye de kaldı? kaldımı?
su saatlerde yenı zam aktıf oldu sızde hıssettınız dımı dolgunlugu daha bır hos oldu bole hadı hayırlı ugurlu olsn....
Sosyal medyadanda destek verelim.
https://twitter.com/#!/BENZlN
eskiden her hafta zam gelirdi,
şimdi her gün .....
her benzin almaya gittiğimde farklı fiyat öder oldum.
başbakanın dediği gibi memlekete hayırlı olsun ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
Benzinin litre fiyatı 8-10 kuruş artırıldı.
Artan petrol fiyatları ve kurdaki artışa paralel olarak benzine üç haftada üçüncü zam geldi.
Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketi'nin (TÜPRAŞ) dün akşam saatlerinde rafineri çıkış fiyatlarında yaptığı artırımın ardından akaryakıt şirketleri 95 ve 97 oktan kurşunsuz benzin fiyatlarına 8-10 kuruş arasında zam yaptı.
Akaryakıt dağıtım şirketlerinden alınan bilgiye göre, zammın ardından Ankara'da litresi 4,62 ile 4,63 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 4,70 ile 4,72 lira aralığında satılmaya başladı.
İstanbul ve İzmir'de litresi 4,61-4,63 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzin 4,69-4,72 liradan satılıyor.
Üç büyük ilde zam öncesinde 4,69 lira ile 4,72 lira aralığında satılan 97 oktan kurşunsuz benzin fiyatları ise 4,79-4,82 lira aralığında satılmaya başladı.
Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor
Olur öyle, normal o. Şikayet yok.
Ağır metal insanı...
dün ben fulledim depoyu
bu kawasaki bir başka dostummm
1 nisanda şaka gibi olucak baksanıza 5 TL'yi geçicek
Dün gece gelen zammi bu? Yoksa bugunku mu? Yarin ki mi yada?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)