Bişey söyleyeyim mi bu mevzu uzar gider ne siz beni ikna edebilirsiniz nede ben sizi en iyisi herkes bildiği gibi yaşasın yapan yapıyor zaten işini
Bişey söyleyeyim mi bu mevzu uzar gider ne siz beni ikna edebilirsiniz nede ben sizi en iyisi herkes bildiği gibi yaşasın yapan yapıyor zaten işini
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
İnsanların, özelliklede çocuk yaşta savunmasız insanların, yaşama hakkı olduğunu unutmamak lazım...
Son olarak http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-si...s-haberi-52680 haberi okumanızı tavsiye ederek, konunun kapatılmaması için daha fazla yorum yapmak istemiyorum...
Motosikletli Kaplumbağa...
Değer mi sence ?
Antalyada geçen yıl 27 Ekimde dur ihtarına uymadığı için motosikletiyle kaçan 18 yaşındaki Çağdaş Gemike tabancayla ateş ederek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan polis memuru Mehmet Ergün, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
http://www.haberciniz.com/haberdetay...haberciniz.htm
kasksız 72 lira ceza yedik biz arkadaşla
demek dün durmasak bassak gitsek adamlar 68 tl yazacak 10 günde ödersek 62-63 tl ama durdugumuz için 72 tl 10 günde 64 tl bu mu adalet be :D
çok saçma bir soru madem herşeyin tam neden,kimden kaçıyosun
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
buda başka bi türlü olay sanırım her neyse ben şimdi usluca motosikletime biniyim kaskımı takıyım korumalı montumu giyiyim sınavıma gidiyim trafikte hiç kimseyle münakaşa etmeden sınavıma yetişmem lazım dönüş te garanti yok uslulukla ilgili herşey sınava bağlı dualarınız benimle ve sınavımın iyi geçmesi yönünde olsun saygılar :D
eğer duymazsan zaten sorun yok, çünkü duymamışsındır
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
sadece ehliyeti olmadığı için polisten kaçan insanlar öldürüldü geçmişte. böyle şeylere kalkışmamak gerek. hele ki terör olaylarının vs. gibi mevzuların bol döndüğü ülkede, terör suçlusu sanılıp öldürülmeniz işten bile değil. kibarca ikna etmeye çalışın ehliyeti veya ruhsatı olmadığı halde öğrenciyiz abi, idare eder misin diye konuşup ceza almayanları biliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)