13000-14000 tlye ybrden inipte neye bineyim :D ?
Reklamlar
-
Ybr'den sonra al bir kawasaki er6f ( uzun yolda yorulmak istemiyorsun diye n demedim ) zaten ybr sonrası oldugu icin her turlu ooooaoooo nasıl ivmeleniyo modunda olup mutlu olursun, bir süre sonra da 600 lerde cc'ye sahip arkadaslarından daha az yaktıgınla iyice cosarsın
Reklamlar
-
5 6 milyar daha biriktir yamaha xj6 al
-
er6f alacağım sanırım tabii önce ybr ile yapmam gereken binlerce km var
-
ybr den sonra 4 silindirli size çok ağır gelebilir, yakıt konusunda şaşkına uğrayabilirsiniz o nedenle çift silindirli makine almanız daha iyi olacaktır, benim tavsiyem kawasaki er-6n
-
Ben farklı bir bakış açısı olarak fazer da önerebilirim . Sadece öneri tabi ki , (fazer da var dercesine yani ) ;)
-
Cbr 125 al 5-6 ay kullan sonra sat cbr 250 al
-
Sakın Abs'siz Naked alma ;)
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
-
dweios adlı üyeden alıntı
Ybr'den sonra al bir kawasaki er6f ( uzun yolda yorulmak istemiyorsun diye n demedim ) zaten ybr sonrası oldugu icin her turlu ooooaoooo nasıl ivmeleniyo modunda olup mutlu olursun, bir süre sonra da 600 lerde cc'ye sahip arkadaslarından daha az yaktıgınla iyice cosarsın
http://www.youtube.com/watch?v=xAQrCAIuQ1Q
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
-
bakalım ybr ile daha çok km yapmam lazım )
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Sakın Abs'siz Naked alma ;)
neden çok merak ettim ?
-
elindeki nakite benzine yatir, ybr ile de daha uzun km yap, seneye zenginsin kiyagimi unutma
-
Bizim bir 650'lik Yamaha XT'si olan arkadaş var; biz ufak cc'li motorlar mesela haftasonu Sakarya Yalova gezisi yapacağız, benzin yetiştiremediği için katılamıyor. Kulakları çınlasın. 650lik motoru boşverin ya, benzin olmuş beş lira. Ya da çok zenginsindir kelli fellisindir onu bilemem. Al bir GV 250 bak keyfine rahat rahat oh mis.
-
adam sarmış sizi la ybr ile daha çok km yapmam lazım diyo.Siz hala onu alma beni al diyosunuz muhahahahahaha.
-
SUZUKİ İNAZUMA GW250
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)