Tecrübeye ihtiyacım var sanırım
Reklamlar
-
Uzun süre formu misafir olarak takip ettim ama bir noktadan sonra konu açıp soru sorma ihtiacı duydum. 2008 yılından bu yana motosiklet kullanıcısıyım, başlangıç olarak 2008 yılında Mondial 150HS aldım. Uzun süre kullandım çok fazla bir problem çıkarmadı, ama artık bana yetmiyor. Uzun mesafelerde bu motosikleti kullanamyacağımı düşünüyorum ve bu ihtiyaçtan yola çıkarak birkaç gündür araştırma yapıyorum. Araştırma sonucunda birkaç şeceneğim oldu bunları sizinle paylaşmak istiyorum.
Elimdeki mevcut bütçe: 3500tl (max.4000tl)
Kullanım Amacım: Uzun mesafeler arası seyahat. ( İzmir - Antalya veya İzmir - Muğla (İzmir - Van arası zor ihtimal ama şansımı deneyebilirim ))
Seçeneklerim:- Honda cb125e 2012,
- Honda cbf125 (Üretimi veya Türkiyeye satışı yok galiba)
- Yamaha ybr 125
- Honda CBR 125 R (Bütçemi yetiremeyeceğimin düşük bir ihtimal)
benim bulabildiklerim bunlar, tabi sizin daha farklı model önerilerinizi de dikkate alabilirim. İkinci el tercih etmiyorum genelde...
Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim...
Reklamlar
-
-
Uzun yol için cbr 125 bir seçenek olamaz. Cbf125 Türkiye'de yok. Senin o paraya seçeneklerin ybr125, cbf150, tvs Apache ve cb125. Bunlar da aslında uzun yol için uygun değil ama eldeki imkanları düşününce seçenekler bunlar. Uzun yolda rahatlık ön planda olacağı için tek bir seçeneğin var cbf150. Kısaca en rahatı cbf150. İstersen detaya da inebilirim.
-
Al bi Tasarım ödülü almış şöyle şekli şemali güzel hem yakışıklı hem güçlü bi model
(TVS Apache RTR 150) 3 büyüklerde güç ve tip olarak zirvede
Şase Suzuki
-
mondial drift-mcx falan da guzel, bence dusun
-
Güzel Şale adlı üyeden alıntı
Uzun yol için cbr 125 bir seçenek olamaz. Cbf125 Türkiye'de yok. Senin o paraya seçeneklerin ybr125, cbf150, tvs Apache ve cb125. Bunlar da aslında uzun yol için uygun değil ama eldeki imkanları düşününce seçenekler bunlar. Uzun yolda rahatlık ön planda olacağı için tek bir seçeneğin var cbf150. Kısaca en rahatı cbf150. İstersen detaya da inebilirim.
cbr 125 le niye uzun yol gidilmesinki, güç bakımından iyi olur bence rahatsız edici olur elbette
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
cbr 125 le niye uzun yol gidilmesinki, güç bakımından iyi olur bence rahatsız edici olur elbette
Mesele bu zaten cbr125 geçiş motosikleti olarak bence sınıfıda bir numara ama uzun yol için rahat olmaz. Arkadaş izmir-Antalya hatta Van'dan söz ediyor. Cbr125 ile uzun yolda pestili çıkar.
-
Mesele bu zaten cbr125 geçiş motosikleti olarak bence sınıfıda bir numara ama uzun yol için rahat olmaz. Arkadaş izmir-Antalya hatta Van'dan söz ediyor. Cbr125 ile uzun yolda pestili çıkar.
orası öyle tabiki ama her motosiklet yoruyo insanı
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
bunlara ek olarak apache olabilir güç olarak cbr ile aynı hafif race tipi oturuş pozisyonu itibariyle, biraz titreşim vibrasyon var ama rahatsız etmiyo fazla.
senin seçeneklerinle de gidersin her yola sorun değil ama cbr la gitmek başka olur
cb125 i pek bilmem ama ybr gibidir bence ve rampada yada rüzgarda hız düşüşü yaşarsın
bu hız düşüşü apache ve cbr125 te çok az olur
Apache' de parça problemi yaşarmıyım?
---
İçime daha çok cb 125e yatıyo ama tipi hoşuma gitmiyo. 178 boyum var. Kullandığım zaman görüntüsü küçükcük kalırmı die düşünüyorum...
YBR'de malum fiyat yüksek...
-
cbf150 al bence/bisan roadstar önerecem ama parça problemi var
bu kawasaki bir başka dostummm
-
Gökbörü adlı üyeden alıntı
Apache' de parça problemi yaşarmıyım?
---
İçime daha çok cb 125e yatıyo ama tipi hoşuma gitmiyo. 178 boyum var. Kullandığım zaman görüntüsü küçükcük kalırmı die düşünüyorum...
YBR'de malum fiyat yüksek...
Apache'de parça problemi yok. Seçeneklerin içinde en rahatı, en güvenlisi cbf150'dir.
-
CBF150 bütçemi aşıyo ama olmazsa en son çare olarak alabilirim. Apache'yi iyice bir araştırayım...
-
Yeni nesil mondiallerden sikayet eden pek yok. Degerlendirilebilir.
-
Dün cbf150 aldık, bacanağıma. 3350TL, motor koruma demiri 2011, 13500km'de, arka çanta, yan çanta ve depo üstü celi kılıf dahil. Çizik bile yok, sıfırndan da 1000TL daha ucuza... Cbf150 nin ikinci eli çeyrek altın gibidir. Apache'nin bu yönünü de bir araştır. Apache iyidir ama ikinci eli cbf kadar hızlı gitmez.
-
Dün cbf150 aldık, bacanağıma. 3350TL, motor koruma demiri 2011, 13500km'de, arka çanta, yan çanta ve depo üstü celi kılıf dahil. Çizik bile yok, sıfırndan da 1000TL daha ucuza... Cbf150 nin ikinci eli çeyrek altın gibidir. Apache'nin bu yönünü de bir araştır. Apache iyidir ama ikinci eli cbf kadar hızlı gitmez.
Dediğin gibi ikinci elede baktımda apache'den çıkmaz. İkinci el içime sinmeyecek bunu bildiğim için kullandığım motordanda zevk almıcam ve aldığım motoru yeri geldiğinde elden çıkarmam lazım. 2.el piyasası yok Apache'de....
-
Tvs apache her türlü gider. Sağlam motordur Tvs. 7 yaşında scooty pep motorum var. Allaha şükür daha 1 kere bile yolda bırakmadı beni. Fiyat/kalite oranı yüksek bir marka Tvs.
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
-
Sonunda ikna çabalarınız meyvesini verdi Haftasonu itibarile Apache sahibi oluyorum. Renk Tercihim SARI.
-
-
Gökbörü adlı üyeden alıntı
Sonunda ikna çabalarınız meyvesini verdi
Haftasonu itibarile Apache sahibi oluyorum. Renk Tercihim SARI.
Benide kandırdılar öyle Bende 10 güne kadar kırmızısına sahip olacağım inşallah. Hayırlı olsun şimdiden
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
-
apache iyidir iyi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)