Anket: sizce hangisi?
- Katılımcı sayısı
- 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
SHARK S900 aldım, ama pişman gibiyim?
-
LS2 tasarımlarını Ispanyol bir firmaya yaptiran aslen Cin li bir firma. Bu isi ciddi yatirim yapmis asil adi MHR dir. Yuksek ham malzeme tuketimi , iyi tasarim ve surumden satis kazanci ile bu fiyat politikasini surduren bir firma. Aslinda Ikea gibi mobilya devi bir firmada ayni seyi yapiyor. Tum dunyada ayni sandelyeden 10.000 tane satacagim dediginde boyut degisiyor.
Avrupa ve Japon rakipler benzer sistemler ile bu isi devam ettirseler bile , kabul edilir bazi farklarida var. LS2 saglamliktan yana iyi bir kasta olsa , ses gecirgenligi cok iyi sayilmaz.
Birde olaya soyle bakin Ducati her zaman pahalidir. Sadece kalitesinden degil , o markaya sahip olmak ayricaliktir diyerek pahali bir politikasi da vardir.
Bizde bir motorcunun kafasinda Nolan gorunce vay be demiyormuyuz. Hangimiz bu Nolan kaskinda Sharp test onayi varmi diyor sorduk ki?
Bazi seylere sadece sahip oldum demek icinde para oduyoruz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
-
-
celıl ybr adlı üyeden alıntı
Keşke shoei alsaydınız hocam bi honda bayisi yeni model getireceği için elden çıkartıyordu fiyatıda sizin aldığınız kask ayarında
Bayinin ismini verinde insanlar faydalansin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Bayinin ismini verinde insanlar faydalansin.
ben vereyim. Anesmotor. Hakan beyle yüz yüze görüştük bu mevzuyu, artık distribitör olmadıkları için ellerinde kalan modelleri piyasa fiyatının altına veriyorlarmış. s.k.t. önemli
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
değiştirme imkanın varsa Nolan daha iyi bir seçim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler