Havalarda ısındı Vergisiz bir ülke olamaz bakınız Libya anında alırlar aşa
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
insan ne diyeceğini şaşırıyor.
benim ilk aklıma gelen koca koca kamyonlar ile taşımacılık yapmaya çalışan ve alternatif üretmeyen bir ülkede neden benzinin sadece binek otomobil gideri olarak görüldüğü.
benzine zam demek;
benzin kullanılarak tüketiciye ulaşan herşeye zam demek.
bakanın kendisini çok akıllı zannederek espri yapması abesle iştigal olmuş.
her gün yeni bir şeyler icat ederek devlete gelir elde etmeyi ( ki bu gelirlerin nerelere gittiğini de bilmiyoruz)
sonra bu paralar ile duble yol yapmayı icraat zanneden bir kısım insan kümesinden de ancak bu kadar gelişmiş bir espiri yeteneği beklenir.
geçen gün hitlerin ve nazi almanyasının yükselişini anlatan bir belgeselde, nazilerin yükseliş zamanındaki en büyüka rgümanlarından ve vitrinlerinden bir tanesinin ünlü alman "otobanları" olduğu söyleniyordu. ilginç tesadüfler ...
bir zamanlar Levent Kırca nın parodilerinde canlandırdığı karakterlerin gün gelip devlet yönettiklerini zannedeceklerini nereden bilecektim ki ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
Hiçkimsenin farkında olmadığı bir konuya değindiniz... Sonuna kadar katılıyorum.
Hala bu topik altında iyimser olmaya çalışanları görmek ya da hala yancılık,yalakalık yapanları görmek trajikomik.
Ya ampul promosyonuna tabisiniz yada farklı ülkelerde yaşıyoruz.
Bugün commuterin benzin hesabını yapıyorsam,böyle küfür mahiyetinde vergi oranım buna binayen komik asgari ücretlere tabi ki yoksulluk hatta açlık sınırının altına düşüyorsak oturup düşünürüm,iki kere düşünürüm.
Haya olur insanın yüzünde biraz,bunlarda yok.
Bir de çıkıp reklam yapıyor bisiklete binin diye 40 yaşına gelmiş henüz bisiklet sürmeyi öğrenen bir adam,salaktan o da.
Ben de diyorum bakanlar bisiklet kullansın motoru satıp hayır kurumlarına bağışlayıp bisiklete geçeceğim.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
benzin tükeniyormuş tek bahaneleri o :D bitek bize tükeniyor :D ulan benzinin en kalitelisinin en ucuzunun dibindeyiz 3 kuruşa alıyoruz %68 vergi koyup milletimize kaktırıyoruz sonrada karşılarına geçip dalga geçiyoruz olay bu.
kendide bisikletin selesinden tutan korumayla 10 metre anca gitti özürlü.
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
Müstehak bize vallahi de billahi de. Biraz önce otobüsten nasıl attım kendimi bilmiyorum. Gayrettepeden metrobüs ile avcılara, oradan da beylikdüzüne gitme niyetim.
Metrobüse binmek bir dert, insanlıktan çıkıyorsun. Üstelik ilk duraktan biniyorum.
İndim hadi, bineceğim otobüs zaten dolu geldi. sırt çantamı elime aldım atladım en arka kapıya ama kapıdayım, zar zor kapandı. İnsanlarla tek vücut trafikte adım adım yarım saat bir yolculuk yaptım.
İnsan insanlığından utanıyor. Bu zat-ı muhteremin yanımda olmasını dilerdim.
Konvoy ile korumalar ile geziyorlar. Seçim zamanı meydanlarda atıp tutuyorlar. Olan bize oluyor, sana bana.
Yukarda birileri şükretmekten bahsetmiş. İstanbulda yaşayabildiğime şükrediyorum. Ama benim böyle yaşamama sebep olanın(ların) ALLAH BELASINI VERSİN!
Psyche
ampul promosyonu lafı güzelmiş aynen kardeşim
her 2 kişiden biri memnun benzine zam gelmesinden demekki :D yada her 2 kişiden biri bisiklet sürmek istiyor :D ahh güzell ülkem ahhh
Live to ride,ride to live
Özel bisiklet vergisini ödemeyi unutmayın beyler!!!
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
uslubu komik ve saçma .. ama kafası esenin krediyle otomobil aldıgı bir ülke degilmi burası... yada motorsiklet kullanmak çılgınlık .. bisiklete binmek çocukluk sayılmıyormu.
birde bu açıdan bakın ......
makam mercedesleri ne yakıyo o ayrı..
kültür bozuklugu bizimkisi sizi fazla tepki vermeye iten
Yöneticilerin böyle düşünüp söylemesi normal, haklın oyunun % 50 sini aldılar ama onları halk bu noktaya getirmedi, kimi dergilerin daha 1995 96 larda bunların başa geçeceğini nereden biliyorlardı, şimdi onlar içerdeler!
Sonuç olarak onları bizim halkımız getirmedi, sadece halkımız yönlendirildi ve bunu medya ile yaptılar.
Neyse bir "Hayırlı" haber daha aldım şimdi KARAYOLLARI da özelleşiyormuş, benim bulunduğum bölge özelleşmiş, vatana millete hayırlı olsun
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Devlet te akıllı, bizim gibi vur beline al elinden bir millet olduktan sonra mevcut madenleri kaynakları işleyerek devlete bütçe oluşturmak yerine en kolay vergi toplama yöntemi olan petrol, sigara vb. seçiyorlar. Suç biraz da bizlerde aslında. Ne yazık ki bu konuda toplum olarak sindirilmişiz. Tepkisizleştirilmiş. Emin olun böyle gelmiş, böyle gidecek. Başbakanlığa bilmem kaç tane 70 bin tl lik 1600 lük bmw motor alırlar. Vatandaşı bisiklete mahkum ederler. Artık eskisi gibi kafama göre gezememeye başladım.Cbf 150 nin benzini bile koymaya başladı. Yüksek cc bi motor sahibi olabilmeyi hayal dahi edemiyorum. Gerçekten bunlar bizi söyleye söyleye en sonunda bisiklete bindirecekler. Hakkımızda hayırlısı.
bütüm maliye bakanları aynı oluyor galiba.
çok alçakca ve yavş.kca bi açıklama olmuş.Müstahak abi bize herkeste aynı soru ben vermedim o vermedi kim verdi o oyları geyiği daha iyi günlerimiz bunlar.Yaşım 36 liseye giderken Memur babamın verdiği harçlıkla reno arabasını kaçırıp sıkılana kadar binip benzini doldurup bırakıyodum.Şimdi ise bırak gezmeyi işlerimi halletmek için biryerden bir yere giderken hesap yapıyorum.ybr şu kadar yakıyo araba bu kadar yakıyo diye.Arkadaş adam şehirde jipine koyduğu mazotu aynı paradan ben köyde traktörüme koyup çiftçilik yapıyorum.Sonra bisikletle benzin mazot derdi bitiyomuş . Ya iyi fikir köydede bu akılı veren zihniyet gelsin bana sığırlık yapsın da pulluğu bağlayıp çift sürelim.
hani halk arasında kullanılan bir söz vardır.
benzini shellden aklı kelden al diye.
bende diyorum ki
kel imana gel.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
halkına bunu layık görüyor demekki napalım
şaka bir yana bisiklet gerçekten müthiş icat...1-2 sene kullandım vallahi elim ayağım gibi olduydu...spor sağlıklı yaşam vs cabası
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)