Zıt kutuplar birbirini harbiden cekiyormus :p Her konuda ayni cekisme. Kim neyi sucluyorsa, sucladigi merci amacina ulasmis demekki. Gun gelir etnik kökenler kapisir, gün gelir inanclar, sizde alet olursunuz bu kutuplasmaya, hizmet edersiniz amaca...
Biz hala litresine dünyanın VERGİSİNİ vermeye devam edelim.Onlarda bizimle alay etsin.
hep dalga geçiyolarki zaten, hak ediyomu bu millet ediyo... benzin alalımda vergi ödeyelim yoksa ekonomi yamulur falan
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Söylenecek çooooooooook şey varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Sayın bakanımız o 5000cc'lik benzin canavarı aracını bırakıp 2000cc'lik dizel araç aldıgı gün bizde bisiklet kullanacagız.!
Burda çok güzel cümleler kullanılırdı ama neyse....
Eskidende devlet büyüklerinin mantıksız konuşmaları olurdu ama enazından düşünerek konuştuguna dair o cümle içinde kelimelere rastlanırdı. Malesef bakanımızın konuşmasında o kelimelere dahi rastlayamadım.
Sayın Bakan,
De get ya! Testis mi geçiyorsun bizimle?
insanlarla aynı fikri paylaşmamak doğaldır
karşıt fikri bilgileri ölçüsünde eleştirmek normaldir
ama karşıt fikrin sahibine (ki aslında bu konuda değiliz, bir hatan konusunda uyarmak ve bakış açısı kazandırmak istemiştim sadece) bir karşı tez geliştirmeksizin alakasız bir yönden hem de tamamen haksızca isnatlarda bulunmanın samsunda da ankarada da ve -eminim o kadar bozulmamıştır- istanbulda da tek bir tanımı vardır
gitsin kendı makam arabası yerine kendısı bısıklet kullansın bakalım ekmek elden su golden gelmesı nasıl oluyormus zam yapmasını bılıyolar ama iş paraya gelınce gıdım gıdım verıyorlar.....
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
Burasi cok kalabalik olmus kaveden adam toplayip geliyorum :p
Kirmayalim birbirimizi bence. Hepimiz yakit kullaniyoruz, tigere indirim yapmiyorlar , zipirman e de banada bindirim yapmiyorlar. Alayimiza giydiriyorlar sonucta
(konu akaryakitya o bakimdan)
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
ilgisizmişçesine kendi kendine türkü çığıran çocuklar gibi de tavır yapıyorsun
ne oldu, söyleyecek sözün kalmadı değil mi?
sapla samanı karıştırmamayı beceremediğini itiraf edemiyor olabilirsin kendine
erkekliğe sığmayacak şeyler yaptığını da anlamıyor olabilirsin
çok defa uyardım seni ama artık ilgilenmiyorum, bu senin sorunun
bundan böyle hakkın neyse onu veririm
Birde derler çok büyük petrol rezevleri var. Biz bu petrolü herkes güneş enerjisine geçince mi kullancaz.
imamım emmim, kimsinki beni uyarıyorsun?ne sanıyorsun kendini?nerede sanıyorsun?bak işine lutfen kimin ne olduğunu görüyoruz çok şükür
sana net olarak hak hukuk derken haram yeme dedim gücünemi gitti?neden bukadar alındın,halada bence aynı şeyi devam ettiriyorsun
beni uyarıyormuş,hadi git yaaa ortalığı ateşe verdiğin zamanlarda ben küfür yedim,bırak bişey söylemeyi uyarmayı birdaha konuya bile girmedin ne oldu hakka hukuka?
uyarıyormuş beni,yahu milleti nekadar aşaılayarak bişeyler yazdığının farkındamısın sende beni uyarmaya çalışıyorsun? herşeyi bilen adam olarak geçen gün zedayı aşağılarcasına büyük hoca tavırlarıyla
zedam 3,5 im
zedam 305 ten 5 in falan filan,beni bırak dostum ben yolumu biliyorum sen kendi aynana bak
uzatma istersen konuyu açarlar yine ana avrat topikleri,
kendinize gelince hak hukuk başkasına guguk
Konuyu ne heveslerle açtım ahanda yırtık benzinden dedim..
Sapla saman meselesini unuttuk bak görüyormusun
merak etme ben neyi nereden ayıracağımı bilirim
zira hala yazıyor olmak
sana verdiğim değerdendir
merakta etme bozmaya çalışsanızda İstanbul o senin dediğin deyimi birisine kullanacak kadar bozulmadı
en azından ben bozulmadım,
ama dedimya alıştık bunlara
seviye meselesi...............
her zamanki gibi çok sıradan bayat muhabbetler,
Delinin biri attı taşı kuyuya , MT ahalisi uğraşsın çıkartmaya ,
Ankara Tandoğan'da , İstanbul Şişli'de CHP'nin eylem mitingleri var , çok bilenler çıksaydınız oraya ,
neyse , atılan taşı çıkartmaya çalışan akıllılar yerken birbirini, ben atla Üsküdar'ı geçenleri izleyeceğim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)