Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Benzine para vermeye son. Müthiş icat

REKLAM ALANI
    RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    yazık ya ......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bu adam hangi partide ise oy falan vermeyin lütfen, allah rızası için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Sizi bir Türk olarak ingiltereye bakan yapsalar siz İngilizi iplermisiniz?
    e Mehmet beyde İngiliz vatandaşı biliyorsunuz,oda sizi iplemeyip dalgasını geçiyor işte gayet normal,
    ABD vatandaşı Tansu Çiller nekadar sizin için çalıştıysa,İngiliz vatandaşı mehmette okadar çalışacaktır hiç şüpheniz olmasın.
    brds, Arda_Karaca ve chemical bunu beğendiler.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı shooteronur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan Türkiye...
    Aldığı her 100 liralık benzinin 68 lirasını devlete vergi olarak ödeyen vatandaş ve bu vatandaşla dalga geçen bi bakan :D
    Ülkemi seviyorum ya
    Bu adam olamamış bakanın dalga geçtiğine ve zeka açısından sıkıntılı olduğuna katılıyorum. Ancak bozuk saat bile 2 kez doğruyu,,, mantığını hatırlatarak "ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR" diyorum. Büyük-küçük farketmiyor artık, şehirlerde inanılmaz bir araba patlaması var.

Ah hanım da işe gidiyor, araba lazım... çocuk üniversiteyi kazandı ona da bir araba lazım... iş yerim uzak, toplu taşıma yoruyor, araba alayım... Eh olum mezun oldun, bir araba alırsın artık?...

Bu muhabbetler tanıdık gelmiyor demeyim. Bizim milletin bu konuda eğitilmesi, bilinçlendirilmesi lazım. Dünya pahası arabalara 48 ay vs. vadeyle krediler çekilip, borçlar alınarak para ödeniyor. Niye? Çok lazım.. Hadi lazım anladık, okadar para vermesen olmaz mı, ucuzunu alsan?? Olmaz, k.çım rahata düşkün benim...

Bizim evde bile 1 tanesi külüstür olmak üzere 3 tane araba var. Babam hala bana araba alalım felan diyor. Bazı 'okumuş yazmış, bilinçli' arkadaşlarım, evde 3 tane araba var dememe rağmen "olum gerizekalı mısın bırak şu motoru artık, bir araba al" diyor. Şirketteki bazı arkadaşlara diyorum, "eviniz yakın bisikletle gitseniz-gelseniz hem spor olur hem de rahat olur" diyorum, cevap; "hocam saçmalama yaaa..". Varsa yoksa araba...

Evet araba alabilmek de özgürlüktür ancak bizim etrafımdaki bu aç gözlü dengesizlikleri gördükçe arabaların çok daha pahalı olması gerektiğini düşünüyorum. Ne yazıkki bize müstahak. Öncelikle bu tarz aşağılayıcı konuşan kişileri başımıza diktiğimiz için müstahak. Ve bilinçsiz tüketim toplumu olduğumuz için müstahak. "Bisiklet gelişmişliğin sembolüdür" lafını unutmayın. Ama bu lafın bu tarz seviyesiz+saygısız insanların ağzında eğilip bükülüp bu şekilde ifade edilmesini de üzüntüyle izliyorum. Ve diyorum ki; Adam haklı...
    Gökbörü ve ysn17 bunu beğendiler.
    #sürenadam

Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Muhteşemsin erro :D sözün bittiği yer...

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    bir kisinin hakkini yersin alirsin bir mukaka ama yonetici olup milyonlarin hakkina girince alacagin mukakanin adedini mastercard bile karsilamaz.
    NOT: Bu bakan degil miydi benzine tek kurus vergi zammi olmadi diyen, o zaman inadina benzin almaliyiz ki sukranlarimizi sunalim.

Alıntı Güzel Şale adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline yetki geçince halkını düşünmeyen ve dengeli paylaşımı benimsemeyen yöneticilerle ancak ahirette hesaplaşacağız. Ne yazık ki başka çare gözükmüyor. Tok acın halinden anlamaz...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizi bir Türk olarak ingiltereye bakan yapsalar siz İngilizi iplermisiniz?
    e Mehmet beyde İngiliz vatandaşı biliyorsunuz,oda sizi iplemeyip dalgasını geçiyor işte gayet normal,
    ABD vatandaşı Tansu Çiller nekadar sizin için çalıştıysa,İngiliz vatandaşı mehmette okadar çalışacaktır hiç şüpheniz olmasın.
    ben iplerdim
    hak, ingilizin de olsa haktır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben iplerdim
    Saygı duyarım
    ama ben İngilize köpek olmamayı yeğlerim...

her toplum layık olduğu gibi yönetilir -Nietzsche

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

ben iplerdim
    elin ingilizi amerikalısı sana öyle demez bırak bu içimde sonsuz insan sevgisi modunu...
    kartalizma07 bunu beğendi.

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Bu bakanların hepsini...
    kartalizma07 ve ozrace bunu beğendiler.
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

Motosikleti
    Ducati 797
    Saygı duyarım
    hakka riayet ne zaman köpeklik oldu?
    bu şahıslara hakkını yedikleri insanların hesabı sorulduğunda, "bizler ingiliz vatandaşıyız" deyip te kurtulacaklar mı?
    yahut sen hakkını yediğin adamın başka milletten olmasıyla yakayı sıyırabilir misin?

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    köprüden geçişe izin veriyorlarsa , bisiklet alalım. gerçi ondanda bgs ücreti alırlar.
    kartalizma07 bunu beğendi.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    hakka riayet ne zaman köpeklik oldu?
    bu şahıslara hakkını yedikleri insanların hesabı sorulduğunda, "bizler ingiliz vatandaşıyız" deyip te kurtulacaklar mı?
    yahut sen hakkını yediğin adamın başka milletten olmasıyla yakayı sıyırabilir misin?
    Hakka riayet köpeklik demedim,
    ingilize hizmet köpekliktir dedim
    polemik yaratmayalım lutfen..
    shooteronur bunu beğendi.

Motosikleti
    Ducati 797
    Hakka riayet köpeklik demedim,
    ingilize hizmet köpekliktir dedim
    polemik yaratmayalım lutfen..
    bize ne ingilizden? ne hizmeti?
    burada hak sahibi olmanın milliyetle alakası olmadığına dikkat çekmek istiyorum
    çünkü aynı mantıkla ingiliz vatandaşı bir bakan da bizimle dalga geçebilir hak istediğimizde
    adamı eleştiriyorsun ama aynı mantığı güdüyorsun emmi
    seni de mi yerden yere vuralım?

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Tek sorun bu bakanımızn ingiliz vatandaşı vs. olması değil. Bir ülkede nasıl ingiliz vatandaşı bir bakan, nasıl ABD vatandaşı bir başbakan olur oraya inmek lazım. Bunlar olduktan sonra, bakan açıp bitaraflarını kafamıza s.çsa tartışmak yersizdir...gibi geliyor bana.

ben iplerdim
    Beni şaşırtıyorsun, hakkındaki düşüncelerimi değiştireceksin neredeyse Neyse şaka bir yana olayı kişiselleştirmeden söyleyeyim; kesinlikle katılıyorum.

Saygı duyarım
    Köpek değil bakan demiştiniz? Sonra, özellikle "ingiliz" olarak siz belirttiniz, şimdi de polemik yapmayalım diyorsunuz. Başka bir toplum olması farketmez, bence insana hizmet söz konusu burada. Bukadar kökenci olursak ayrıca, ben de türk değilim, ihanet mi edeyim yani? Ayrıca hizmet etmek istemediğiniz bir topluma bakan atanırsanız(nasıl oluyorsa) istifa edersiniz olur biter. İstemiyorum diye kötü hizmet etmek-art niyetli olmak yada istemiyorum diye istifa etmek tamamen sizin karakterinize kalmış bir durum(biraz poliyannacı göründü cümle). Neyse çok saptık yine, maksadım tartışmak değil, sadece öneriniz ve sonuçlarınız arasında çelişki varmış gibi geldi.
    #sürenadam

17muhammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD 2013
    kendisi bisiklete mi biniyormuş acaba

Teşekkürlerimi ve Saygılarımı sunarım efenim.
    Freng’ i görünce hayran kalmış, adını almış. Ne yapsın işte garip bir sevnç.
    Kendi halkını sevmek, Eyfel’ den küçük görme ile olur mu hç?
    Senin atan da oraları görünce Devletine-İnsanına sövmüş idi bre pç.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bize ne ingilizden? ne hizmeti?
    burada hak sahibi olmanın milliyetle alakası olmadığına dikkat çekmek istiyorum
    çünkü aynı mantıkla ingiliz vatandaşı bir bakan da bizimle dalga geçebilir hak istediğimizde
    adamı eleştiriyorsun ama aynı mantığı güdüyorsun emmi
    seni de mi yerden yere vuralım?
    Beni kendi milletim ilgilendiriyor arkadaşım,kı...mıza yılan kaçmış,bitmek üzereyiz banane ingilizin hakkından hukukundan,
    Hak hukuk gak guk diyorsun ama tigerim emmim,burada bana ona buna şuna çalım atmaya harcadığın mesaiyi
    otur işinde harca,maaşın bu milletin ödediği vergilerle veriliyor,boşver İngilizin hakkını yada sonraya bırak,kendi milletinin hakkını yeme,
    habire ayetler yazıyorsun,sağolasın aydınlanıyoruz,malun bizim kalb gözümüz kapalı bilmeyiz
    o ayetlerde neler harama giriyor?hak yemek nedir? hakyemek harammıdır değilmidir
    shooteronur bunu beğendi.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Ekmek bulamiyorlarsa yemesinler e kadar gider bu is.

4 kisilik bir aile icin aclik siniri 960 tl. Asgari ucret 700 tl. 3 cocuk istendigine gore her aileden 2 aca ihtiyac var. 1 ac kurtarmiyor. Bu durumda her 5 kisiden 2 si acsa ne isi var araba ile. Yalniz ac ac pedal nasil donucek onu daha bulabilmis degilim. Gerci sayin bakan onada bakmistir bir care.

Hersey cok iyide herkes hizla fakirlesiyor. Kredi kartiyla gecinen ve daha almadigi maasi borclanan bir millet gelisti. Burada bir yanlis var. Aldiklari maasi nasil yiyebiliyorlar, merak ediyorum. Milletin musvettesi, aslindan 25 kat fazla para ile gecinemiyor. 25 adam bir vekili etmiyor .

Insanligimiz da kalmadi, hatirlatanida doverek uzaklastiriyorlar.

Motosikleti
    Ducati 797
    Beni kendi milletim ilgilendiriyor arkadaşım,kı...mıza yılan kaçmış,bitmek üzereyiz banane ingilizin hakkından hukukundan,
    Hak hukuk gak guk diyorsun ama tigerim emmim,burada bana ona buna şuna çalım atmaya harcadığın mesaiyi
    otur işinde harca,maaşın bu milletin ödediği vergilerle veriliyor,boşver İngilizin hakkını yada sonraya bırak,kendi milletinin hakkını yeme,
    habire ayetler yazıyorsun,sağolasın aydınlanıyoruz,malun bizim kalb gözümüz kapalı bilmeyiz
    o ayetlerde neler harama giriyor?hak yemek nedir? hakyemek harammıdır değilmidir
    etme eyleme, ayıptır
    işimin gereğini yerine getirmediğimi de nerden biliyorsun? belki karşındaki adam standardın üzerinde bir performansa sahiptir, gün içinde biriki saat boş vakti kalıyordur ha?
    sizin kalp gözünüzü ben değil yalnızca Allah bilir, lüzum görüp hatırlatmam okumadığınızı varsaydığımdan, kötü niyetim yok
    evet memleket olarak zor durumdayız, ama daha önemlisi insanlık olarak zor durumdayız
    burada bazı kısım insansıları benden daha fala yeren bir adam daha yoktur. o konuda en marjinaliniz benim herhal
    ama nerde duracağımı da biliyorum sanırım
    benim düşmanım-ikisi de ingilizce isim kullanır ama- johhnny guitar değil david rockefeller dır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)