Benzine para vermeye son. Müthiş icat
Reklamlar
-
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten 'benzin, mazota zam' açıklaması: 'Bisiklet kullanırsanız benzine ihtiyacınız olmaz!'
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'daki bisiklet oyunları esnasında kendisine, "Mazot, benzin fiyatlarındaki artışı" hatırlatan NTV muhabirine ilginç bir karşılık verdi: "Bisiklete binin, benzin gerekmez!" Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, esprinin biraz soğuk kaçtığını mimikleri ile belli eden NTV muhabirine aldırmadan; "Benzine, mazota vergi yüksek, dünyada da fiyatları artıyor. Bisiklet kullanın. Bisiklet!.."
http://www.ankarameydani.com/root.vo...age&nid=376665
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
Reklamlar
-
Bisikletin o şekilsiz selesi...
-
Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan Türkiye...
Aldığı her 100 liralık benzinin 68 lirasını devlete vergi olarak ödeyen vatandaş ve bu vatandaşla dalga geçen bi bakan :D
Ülkemi seviyorum ya
-
Herkes bisiklete binerse bu seferde havadan para alır sürekli zam yaparlar.
Haberler de artık değişir:
Havaya yine zam. Son zamlarla havanın metreküpüne 10 kuruş zam geldi. Zammın hava pompalarına 8 kuruş olarak yansıyacağı beklenmektedir.
-
Eline yetki geçince halkını düşünmeyen ve dengeli paylaşımı benimsemeyen yöneticilerle ancak ahirette hesaplaşacağız. Ne yazık ki başka çare gözükmüyor. Tok acın halinden anlamaz...
-
yazık ya bu ülkenin yarısından oy al sonrada geç dalganı
-
yaa bsy demek ıstemıyorum cunku dersem sıtenınde bası derde gırer bır bakmısın dava acmıslar lutfen hukumet yanlı arkadaslar bu acıklamayada bır kılıf bulunda hee bız de yanlıs anlamısık dıyelım
-
Verginin vergisini ödemek paha biçilemez.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
shooteronur adlı üyeden alıntı
Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan Türkiye...
Aldığı her 100 liralık benzinin 68 lirasını devlete vergi olarak ödeyen vatandaş ve bu vatandaşla dalga geçen bi bakan :D
Ülkemi seviyorum ya
100 liralık benzinin 68tl si vergi dediniz ya içim sızladı
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Kendilerine Ankaralı Turgut'tan "Kaymak Lazım" adlı parçayı hediye etmek istiyorum.
http://www.dailymotion.com/video/xdn...m-2010-y_music
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
-
%15 % 20 olsun helal ederek ödeyelim dimi. her benzin alışımda kendilerini anıyorum :D
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
100 liralık benzinin 68tl si vergi dediniz ya içim sızladı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Adam iyiliğimizi düşünüyor,ya deseydi yürüyün kardeşim sizde diye..
Vicdanlı davranmış,bisikleti layık görmüş bize..
-
motorsaykıl :D parça süpermiş ya öldüm valla :D
bu arada bu haberi tv de izlediğimde tv ye bir cisim fırlattıktan sonra nedense kpss magduru beyin bedava diyen genç aklıma geldi ya :D
-
zihniyet işte. biri der en az 3 çocuk, öbürü der bisiklete bin. Ekmek alamıyacak durumda insanlar var bu ülkede ne yazıkki. Başbakan derki ananıda al git, bişiy olmaz fakat protesto eden öğrenci okuldan atılır ya da hapse girer.Ne o yumurta fırlattın. Öbür taraftan diğer bazıları 1 mayısta cam çerçeve bırakmaz, devletin malına zarar verir,devletin polisine saldırır,birde devlet onlara kucak açıp maaş bağlar.
-
yazamıyom ama iyi kaynadım resmen dalga geçiyolar .......ları
-
motosikletin benzinsizi, serefsizim bnm aklima gelmisti..!!
iki tekerse, iyidir arkadaş
-
Kocaeli İl Temsilcisi
kendileri bisiklete binselar ya, altlarında devletin , halkın parasıyla alınmış zırhlı milyonluk arabalar , bide kalk milletle dalga geç , birdahaki seçimlerde alırsın başını
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
-kimim ben
-bir vatandaş.
-kızıyor muyum bu tarz lakayıt muhabbetlere
-evet
la arkadaş iyi de hiç ev sahibinin günahı yok mu?
memlekette aç gezen var diyenin samimiyetine bakalım önce. Altında temiz ss teker yakar virajda yatar rakı balık ayvalık. bırak o kadar da keyfimiz olsun
samimiyet öyle birşey işte. söylerken aksi sırıtıyor insanın üzerinde.
doğuya kardeş okula kitap kampanyası yapalım dedik. eski püskü kitapları postaladı bir çok aç gezen var diyen maddi sıkıntısı olmayan dostumuz. kıyafet gönderelim dedik çamaşır suyu lekeli onlarca pijama tişört.
en sevdiğinizden vermek paylaşmaktır. çöpe atacaklarınızı vermek değil.
bisiklete benzin yok diyen bakanın aklında şimşekler çakmıştır kesin.
-aa bisiklete vergi yok mu. niye yok la. derhal bir komisyon kurup çalışmaya başlayalım.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
100Liralık akaryakıtın 70 Lirasının vergi olduğunu göz önünde bulunduracak olursak; Biraz daha zorladığımızda inanıyorum ki dünyanın ilk vergiyle çalışan motorsikletini icat edebiliriz ?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)