Piskopat Şoför Çılgın Motorcuya Karşı
Reklamlar
-
Trafikte sık sık sinirlerin bu şekilde gerildiği anlar olmuştur. Benimde hata yapan şoförlere tepki gösterirken en çok korktuğum olay budur. Böyle bir durum başınıza gelse ne yaparsınız?
"Please refresh page for player"
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...uto--18578.htm
Reklamlar
-
-
Öldürme olmazda adam yaralamaktan paşa paşa yatılacak bir durum yani izlerken adamın siniri hopluyor bune böyle
-
bende aşırı sinir oldum izlerken. sabır edilebilecek bir durum yok. arabadaki adam direk öldürmeye teşebbüs ediyor motorcuyu.
-
Kendime yapılmış kadar sinirlendim ya o ne öyle
-
-
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Arabadaki kadinmis.
Böyle bir durumda cinsiyet ayrımı yapılmaz bence.Kan bile çıkabilir.
ANGARAJ
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Arabadaki kadinmis.
ama insan değilmiş..kesin arkadan dokundu adamda sinirlendi..Benimde başıma geldi.kırmızıda durdum bir an motorun yürüdüğünü fark ettim arkama döndüm araba tamponu dayamış egsoza itekliyor motora..hooop emmi oğlu dedikde adam anladı.arabayı üzerine sürmesi öldürmeye teşebbüs etmiş.o ülkenin kanunları ne der bilinmez.
-
o adamı dereye indirim ...
-
eğer bir araç sürücüsü ile gergin bir durum varsa, tepki gösterecekseniz motorunu araçtan biraz uzağa bırakmak daha mantıklı. ve araca önünden yada arkasından değilde, sürücüün kapısından yaklaşmak gerek. araç hareket etse bile bize ve motorumuza zarar verememeli.
dikkat edin arkadaşlar havalar ısındı, trafik ve sinirler yavaş yavaş karışmaya başladı. çok dikkatli ve çok sabırlı omak gerek...
-
kerem182 adlı üyeden alıntı
eğer bir araç sürücüsü ile gergin bir durum varsa, tepki gösterecekseniz motorunu araçtan biraz uzağa bırakmak daha mantıklı. ve araca önünden yada arkasından değilde, sürücüün kapısından yaklaşmak gerek. araç hareket etse bile bize ve motorumuza zarar verememeli.
dikkat edin arkadaşlar
havalar ısındı, trafik ve sinirler yavaş yavaş karışmaya başladı. çok dikkatli ve çok sabırlı omak gerek...
onceki gun kavga bitmesine ragmen, motorum onunde oldugundan dolayi, tam binip gidecekken arkadan yaptigi hareketlerden dolayi beni bir daha sinirlendirdi. ben de yol verip onume alip kovalar gibi yaptim. el freni cekti kaldirima giriyordu. kontrol her zaman bizde olmali yani, biraz tecrubeliyseniz maymun edebilirsiniz karsinizdakini.
-
Bu ne böyle yaa.. Neresi burası?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
brezilya.
Bu isin en pratik cozumu cok cok mecbur kalmadikca kimseyle polemige grmemektir.
-
amatör boks la ugrasıyom caman ıcerı gırıp camdan dısarı almıstım coktan ne sabır cekıcem sabırlık bı durum kalmamıs....
-
Kadin erkek fark etmez. Bir surucunun ustune kasten araba surmek , kasten adam yaralamaya girer. Nefsi mudafa kacinilmazdir. Kimsenin o durumda soguk kanliligini koruyacagina inanmiyorum. Surucu resmen adami oldurmeye kalkti bunun kabul edilir tarafi yok. Ha silah dogrultu ha, arabayi ustune surdu.Arac surucusunun acilen estetik cerahtan burun ameliyati icin randevu almasi sartolur.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
crazy_81 adlı üyeden alıntı
amatör boks la ugrasıyom caman ıcerı gırıp camdan dısarı almıstım coktan ne sabır cekıcem sabırlık bı durum kalmamıs....
Azını, burnunu kırmış sıfatını mezbahaya çevirmiştin yanii.. off bee dövmüş kadar oldum
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
izlemesi bile sinir bozucu
-
Çok ileri gitmedikçe kavga bir çözüm değildir. Plakasını ihbar etmek en makul çözümdür. Kaçınılmazsa da o araçtan elbet inecek. Motosiklet bir yaşam biçimi olarak görülüp, ağır başlı ve vakur olmalıyız diye düşünüyorum.
-
Abi 8 senedir taekwondo yapıyorum onun ön camını çoktan kafasına geçirmiştim ben o arabada aynaymış,Cammış şuymuş buymuş valla alayını param parça ederdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)