Peki arabaniza tekme atan birine ne yaparsiniz ?
Peki arabaniza tekme atan birine ne yaparsiniz ?
Vay be forumdan kaç tane daha karateci taekwondocu cıkacak merak ediyorum
İnsani zaaflar bunlar. Ancak hepimizde var. Bu durumda sabredebilen biri olmak büyük erdem. Hele ki direksiyondakinin kadın olduğunu düşününce işler iyice karışıyor. Umarım Allah böyle bir durumda bırakmaz bizi.
Gökhan YAŞDAL
Zorlasak mt fight club falan çıkar bu topikten
Kimse kimsenin arabasına durduk yere tekme atmaz olayın öncesi var muhakkak,sürücünün bayan olması büyük etken tabi şöyle bakınca panikten nasıl adamın üstüne kırdığını sonra karşı kaldırıma umarsız çıkışından korkuyla karışık bir ruh hali sezinledim.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Peki bayan olsaniz ve biri tekmelese ve tamda regl oncesi bunalimli bir anda olsa bu olay.
Beyler adam kendine yol veremeyen hurda toplayicisinin uzerimden gecti. Ve bu bir Turk. Trafik bu akillli davranmakta fayda var.
Kozyataginda yesil yandiginda biraz gec hateket eden adama uzun uzun korna calan soforun uzerine bir sarjor mermi bosaltildigini gozumle gordum.
Oyke boksorum tekvandocuyum yemez Allah gostermesin adamin aklini alirlar.
Bence fazla gazlamayin birbirinizi.
Adami dovdugunde yolun tapusunu sana veremeyecekler.
Herkes memati polat kesilmis.
25 yildir istanbul trafiginde milyon km yaptim 4 kavga ya gordum ya gormedim. Nerde bu delikanlilar yaw. Banami denk gelmedi hic.
ya motora çarptıktan sonra banada çarptıysa canıma kast ettiyse ordan sonra silah çıkarıp vursun beni çünkü biliyorum duramam aklım insani faliyetlerim o an gider tam bir hayvan olurum düşünmem camdan çıkarır kadının azını burnunu kırarım allah yaşatmasın çoğu insanda beyin faliyetlerini kaybeder hayvan olur o pozisyonda
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Ben sporcunun zek cevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim.
Alinti : Ataturk
Adamin biri bana bicak cekmisti en son promu yakarken kusura bakma abi diyerek gitti. Dedigim gibi fazla gaz bunyeye zarar verebilir :p
Ben olsam o kadını arka koltuğa atarim sonrasi malum
Bu trafikte insanlara vurup kacanimi istersin
Motorcuyu devirip guleni
Zorla sikistirmaktan zevk alani
Karakolluk olup memurun onunde seni gebertecegim diyecek kadar manyak cesurunu bile gordum.
Bu is bazen orman kuralina donuyor. Dis gostermez iseniz gelip isiriyorlar malesef.
Bu isin sonudna Turkiyede karsi taraf ne olur bilmem. silahta ceker, bicak ile arabadan da iner. Sizi oldurebilir de.
Ama tekrar soyluyorum. Videoda kasten adam yaralama var. Nefsi mudafa kacinilmaz.
Egitim seviyesi bu kadar kotu oldugu surece saygisizlik kacinilmazdir.
Hic tasvip etmesemde , o motor surucusunden farkli bir sey yapmazdim ben olsam.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Kalçalarıyla vites attırmayı öretirdim o karıya ben her halde
Asayiş berkemal
o anda allah ya bana verecek ya ona verecek ama başını belaya soktuğuna değmez yine de en iyisi sabırlı olmak motorculara kasıtlı karaktersiz şöför çok piyasada allahtan bütün arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim
Yaklaşık 17 yıldır araba, 4 yıldır da motosiklet kullanıyorum.
Araba kullanırken alışkın olduğumuz hareketler, motosikletle daha tehlikeli olabiliyor. En azından sürücüye zarar verme risk yüksek.
İstanbul da özellikle araba kullanırken telefonla konuşanlarkan kaçınmak lazım. Gelip çarpıp "önümde durmasaydın" bile diyebilirler. Gerçekden çok dikkat dağıtıyor.
Özel olarak, telefonla konuşan kadınlardan daha tehlikelisi de, hem telefonla konuşup hep de sigara içen kadınlar -tüm kadınlar demek haksızlık olur ama gördüğüm kadarı ile çoğunluğu - yolda bir tek kendileri varmış gibi kullanıyorlar. Kaçınmakda fayda var.
En kötüsü de , iş sürücüler arasında üre yarışına girdiğinde oluyor. Kim daha çabuk hızlanacak ya da yol kimin vs.
Tahminim bu videoda da, öyle ya da böyle araba kullanıcısı motosikleti hazmedememiş ve bir şekilde taciz etmiş. Kimse başka bir şey olmasa, normal şartlarda kimsenin arabasını tekmelemez.
Tabi Türkiye de, bu sürecin içine tornavida, levye, tabanca ya da meslekdaşlar (minibüscü, taksici) da dahil olabiliyor. Böyle konularda birbilerini hep tutarlar, çok destekçidirler.
Böyle bir kavgada geri dönülemeyecek bir yara alma ihtimali en kötüsü. Hiçbirşey insanın gözüne, vücüduna bir zarar gelmesine değmez.
Sorumlu bir sürücü olarak da en önemli sormululuk kazadan kaçınmaktır.
Gücü gücü yetene olmasın. Her zaman bir üstünü çıkar çünkü.
(Videodaki araba zaten kendisine yeteri kadar zarar verdi. Şeridinden çıktı, gitti duran arabaya çarptı saçmaladı yani kısacası.)
Gerilimden, kazadan kaçınmakda yarar var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)