Cuma pazarının park çıkış yeri Çanakkale'de bulunan en tehlikeli yerlerden birisi. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
yardım edebildinizmi bari arkadaşa? Veya yardım etme imkanınız oldumu? Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.
kaza yapan arkadaşa gezmiş olsun. özellikle motosiklet kazası gördüğümde mutlaka dururum ve biliçsizce mudahale etmek isteyenleri engellerim. çoğu kişi hemen kaska saldırıp çıkarmaya çalışır.
kaskı acil olarak çıkartmayı gerektiren Çene kırı gibi solunum yolunu tehlikeye atan bir durum yoksa sağlık ekibi tarafından çıkarılmalı.
Geçmiş olsun umarım arkadaşlarda önemli bir durum yoktur.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
merak etmeyin arkadaşlar görür görmez başına gittik üstünü yavaşca açtık hatta cebinde dikatsizce ruhsatını çıkarmaya çalışan bir polise bile kızdım,müdahele eden bayanda hemşire tesadüf ordaymış,ama ne yazıkki bizim millet hemen başına üşüşmüştü görünce ikaz ettik,umarım faydası olmuştur,112 gelene dek elletmedik başka kişilere.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
çok haklısın arkadaşım. Ben yukarda yardım derken şunu kastettim. Yaralıya müdahale olarak değilde, arkadasın durumuna göre tanıdıklarına haber etme, (poliste yapabilir) etrafına fazla kalabalık yaklaştırmayarak sağlık ekibinin işini kolaylaştırma, motorunun çekiciye yüklenmesi için yardım, arkadasın durumuna göre çekici numarasının arkadaşa verilmesi veya adresinin. vs. Vs. Vs. Şunun için arkadaş sağlığına kavuştuğunda motoruna ulaşması için. Sevgiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Yapılması gerekende buydu. Bilinçli mt cilere denk geldiği için şanslıymış.
Çok geçmiş olsun. İnşallah iyi durumdadır.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
hangi açıyla ve nasıl bir süratte yapılmış kaza acaba.
reno'nun kaportayı neyin deldiğini çok merak ediyorum.
küçük bir kaza da ben atlattım dün akşama doğru.
çevreden iyi niyetle yardıma gelen çok oluyor.
direkt kaska odaklanıyorlar.
onlara da anlattım kaskın ilk yardım ekibi tarafından çıkarılması gerektiğini ve sebeplerini.
Kardeşmize çok geçmiş olsun umarım ciddi bir sorunu yoktur,acil şifalar diliyorum..
@kim..duyarlı davranışınızdan ötürü sizlerede teşekkürler kardeşim...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)