Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

degermi ? sym wolf 250

REKLAM ALANI
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Sym wolf 250 yi fuarda yakından incelemiştim. Selesi ve yapısı cbf 150 den bile daha küçük. Cbf 150 bile sürücü veya yolcu için o motordan çok daha rahattır. Motor bloğuna bakmasan veya üzerindeki 250 cc yazısını görmesen 125 lik falan sanırsın. Performans, kalite ok. Ama ufak ve çelimsiz yapısı cc sine beygirine hiç yakışmamış. Bence farklı seçeneklere yönelilmeli.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Suzuki'nin 250lilik naked'ını bekle derim. 10.000tl nin altında bir satış rakamıyla satılacağı söyleniyor. En azından japon kalitesinde bir motorun olur.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence alınır

Neden mi

Tonla sym ve kymco scooter kullandım(denedim) ve her türlü kullanıcısını da gördüm. Hor kullananıda narin yumuşak kullananıda

Bunlara rağman 1 kez olsun motorda bir sıkıntı yaşayan abi yağ yaktı segman gitti krank kırdı muhabbeti duymadım görmedim bilmiyorum (çünki cidden yok). Motorumu bakıma götürdüğüm yerlerde gerek sym gerek kymco olsun kullanıcılarına sorduğumda narin kullananlar bakım harici 1 kez olsun uğramıyor. Hor kullananlarda bakımları aksattığı bir bujiyi 15000km hava filtresini temizlemeden 7-8bin km kullanmaya kalkan tiplerdi eh haliyle çok yakıyor marş basmıyor diye eften püften her motorda olan sıkıntılar haliyle oluşuyor

Ayrıca bu motosikletin görünüşü (egzos hariç) suzukiyi defalarca katlar. Suzukinin tasarımı ybr nin üst modelinden farksız duruyor bana kalırsa....

Sym nin suzukiden farkı yoktur denebilir. Ha belki suzuki motor yapar 100000km götürür, sym yapar 90000 götürür. Aradaki fiyat farkı yakıt sarfiyatı yedek parça pahalılığına değer mi dersen bence değmez. Sadece isim için motosiklet almış olursun.

Ayrıca sym yi yerden yere vuran tayfa ve alma suzukiyi bekle diyenlerin %99u totosunu sym marka motosiklete koymamış yakından incelememiş takip etmemiş ve salt marka tanınmışlığına göre konuşanlardır. Genelde de bişiden çakızladıkları yoktur.

Not: 250cc de tek silindir de olsa 2,5 litre hayal. En az 3 litre 3,5litre yakar 100km de. Yani servis biraz şişirmiş rakamları

Hayırlısı olsun aldığında inceleme başlığını ve fotoğrafları 4 gözle bekliyoruz
    just4techno ve Markopaşa bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence sym nin teknolojisi sağlam kaliteli motor yapmaya gayet uygun
    (ahmet n bugün gebze yolunda yardıra yardıra gidiyordun)
    Beni görmen imkansız şekerim,sana haber uçuran güvercinlerin tüylerini yolarım gebze nire sen nire

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Birde scooter eksozu koymasalarmış ...
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    bugün bayide görme fırsatım oldu.bence kalite yönünden japon rakiplerinden daha aşağıda gibi gelmedi.bayi kapalıydı daha yakından bakma fırsatım olmadı.vitrinin en önüne koymuşlardı.oldukça derli toplu bi motor görüntüsü vardı.scooter kullanıyorum oldukça memnunum fakat bu motor beni kendine çekmedi desem yalan olur.naked damarım kabardı yine.en kısa zamanda uğrayıp yakından incelicem.lerliyen zamanlarda fiyatı biraz daha makul olursa alırım belkide neden olmasın.
    eksoz konusuna gelince o kadar kötü değil ama yinede genel görüntüye yakışmamış.

shooteronur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tekrar mcx ile döndük hayata
    ben suzuki yi bekliyorum bakalım kısmet. ama buda iyiymiş ikisinede binmek lazım.
    motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    bence almayı düşünenler gidip kesinlikle yerinde incelesin imkan varsa test etsin.internetten bakmak ancak yarısını görmek anlamına geliyor.yada benim için öyle.

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    arkadaşlar ben bursada inceleme fırsatı buldum. kesinlikle çok guzel bir model. benim şahsi fikrim olarak da hiç düşünmeden bu fiyata alınır derim. genel olarak bakarsak zaten rakibi yok diyebiliriz. hyocu arkadaşlarda alınmasınlar gt250 ile wolf250 ikiside naked olarak geçmesine rağmen kesinlikle farklı tarzda motorlar. hatta suzukinin yeni modelide oyle bence. açıkçası resimlerini ilk gördüğümde aradığım motor bu dedim.yaklaşık 5 aydır takipteydim bu modelle ilgili yabancı forumlardada baya arastırdım. kullanan hiç kimse herhangi bir sorundan bahsetmemiş. yıllarca illede japon dendi ama koreli symde bu işi bildiğini kanıtladı bence. bu arada eğer bi aksilik olmazsa mayısın ilk hafta bende alıyorum eğer benden önce alırsan mutlaka haberleri bekliyorum senden ))

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    naked olarak hyosung, bu modelle karşılaştırılacak bir motor değil
    sym bu konuda biraz daha önde
    9.500 biraz fazla
    ama alternatifi olmadığı için düşünülebilir

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    tigermbz' ye katılıyorum bende. hyo kullananlar tepki verir belki diye geçmedi aklımdan değil yazdığımdan sonra ama kesinlikle farklı tarzda motorlar. fiyat bence cokda yuksek değil ama çin malı motorların dahi 6-8 bin gibi rakamlarla satılmaya çalışıldığı güzel ülkemde symye bence verilir. tabiki şahsi görüşümdür verilmez diyenlerede saygı duyarım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)