motordan ve motorcudan bu kadar nefret etmedim.
iş nedeniyle bir haftadır 4 tekerlikli araçla antalyadayım ve kaldığım yer cadde üzerinde
antalya merkez, finike, demre, kaş ve kalkanda işlerimiz vardı hepsinde kısa süreli bulundum.
burada kimle tanışsam ilk söylediği şey trafikte motorlara dikkat et ben geçenlerde birini altıma aldım, arabama çarptı, önümde düştü.
şimdi laf söyleyemiyorum çünkü 1 haftada binlerce motor gördüm, cup ve commuter patlaması var burada ama gördüğüm kask sayısı en fazla 10
full koruma 2 kişi görebildim onlarında motorları 07 plaka değildi. kaldığım yer cadde üzerinde olduğundan dolayı sürekli açık egsozlu motorlar geçiyor
az ileride ışıklar var oradan kalkış yapan gürültüsüyle herkesi rahatsız ediyor. gece doğru düzgün uyku bırakmadılar bende.
kullanılan motorların çoğunda ayna yok ama koltuklar değişmiş yazı yazılmış baya bir para harcanmış. aklı başında motorcularda var yok değil ama
0 koruma ile aynasız motorlara binip arabanın önüne kıran, açık egsozla gece beni uykumdan eden gün içinde çıldırtan, gördüğüm kadarı ile yaşı küçük
ehliyeti olmayan o kadar çok bilinçsiz motorcu var ki şuraya 10 tane yunus polis 10 tanede çekici getirip aynası olmayan kasksız ehliyetsiz binilen motorlar
toplansa yollarda 10 - 15 motordan fazlası kalmazdı. 11 yaşımdan beri motosiklet hastasıyımdır ama bir hafta içinde egsoz sesinden tiksindim burda
Allah burada yaşayanlara sabır versin.