Size de eşinizle keyifli ve kazasız güvenli sürüşler.
Size de eşinizle keyifli ve kazasız güvenli sürüşler.
öncelikle hayırlı olsun kaskla ilgili kullandıkça görüşlerinizi buraya aktarırsanız çok memnun olurum çünkü nolan kaskım bulunmakta oğlumunda kaskı var ama ona yeni bi kask alalım diyoruz kafamda bu kask vardı sharptan geçtiği için uzun sürelide olsa kullandıkça yorumlarınız yazarsanız mutlu olurum
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Teşekkür ederim.ben 4 aydır ekipman araştırması yapıyordum.kullananların yorumları neticesinde karar verdim.tabiki kullandıktan sonra yorumlamaya çalışırım.
aynı dizlikle eldivenleri kullanıyoruz,hayırlı olsun.yalnız ben eldivenimi ebaydan aldım 11 dolardı yanlış hatırlamıyorsam.gayet rahat ve güzel bir yazlık eldiven.
Teşekkür ederim.aslında fena değil avuç içinde silikon noktalar var kaymaması için.ve sert plastik koruma var yere değen noktasında.
daha yere temasım olmadı(umarım da olmaz) ama yeterli düzeyde olduğuna inanıyorum.ayrıca fotoğraftakilerden daha şık bir eldiven.dizlikte sıcak havalarda biraz terletme yapıyor yine de fiyatına göre iyi bir dizlik.
Allah denemek zorunda bırakmasın.Sıcakta terlettiğini bir kaç kez daha duymuştum.ona bi havalandırma falan ayarlamak gerekebilecek gibi.
Öncelikle ekipmanlarınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende sizinle aynı görüşteyim, motordan önce hallettim her şeyimi mont ve eldivene 500 tl verdim, kaskı da arkadaşım verdi, (Shark S700 Jinks alacaktım çok beğenmiştim ama bedeni oladığı için alamadım), kısmetse bu haftada motorumu alıyorum .
Tekrar kazasız belasız sürüşler
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
kazasız, belasız, güle güle kullanmanız dileklerimle...
Hayırlı olsun ekipmanlarınız. Aynı eldiveni ben de kullanıyorum. Zamanla iç kısımdaki silikon noktacıklar kullanıma bağlı olarak eriyip gidiyor. Ama idare eder. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
Teşekkürler.gittiği yere kadar kullanırım
kaskın guzelmiş diğer ekıpmanların ılerıde daha kalıtelı bişilerle değişimi sart gıbı geldı bana
www.erkakurye.com
Valla aldığım ekipmanların uzun süre sorunsuz kullanılabileceğini düşünüyorum.bakalım zaman gösterecek.
Bu gün baya bir gezdim ekipmanları deneme fırsatı buldum.
Kask ciddi anlamda beklentilerimi karşıladı.ses yok özellikle vizör kapalıyken ses yok denecek kadar azalıyor.
Boğasımda Buff kullandığım için alt kısımdan da ses ve rüzgar gelmedi.
Mont çok güzel sıcak tutuyor.rüzgar almıyor.cep sayısı 4 kullandığım telefon baya bi büyük olduğu için telefon cebine sığmıyor.diğer iç cebini kullandım.
Dizliği pantolon altından taktım.rüzgarı ciddi ciddi engelliyor.bu demektir ki yazın terletecek
Eldiven yazlık olduğu için haliyle rüzgar alıp soğuk tutuyor.yaz mevsimi için ideal olacak.
Şimdilik ilk gözlemlerim bunlar.yine iyi ve kötü yönler oldukça yazarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)