ben olsam dayak yiyeceğimi bilsemde de yalattırırdım Şamarı ...
Aklım başıma gelir, yol vermediğim için özür dilerdim.
Sağı solu belli mi olur, tanımadığım insanlarla tartışmam.
Haklı olduğumu anlatmaya çalışır, yaptığı hareketin çirkin olduğunu söylerdim.
Ne yaptığını sanıyorsun sen deyip, daha arabanın içindeyken darpa başlardım.
ben olsam dayak yiyeceğimi bilsemde de yalattırırdım Şamarı ...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
[MENTION=66007]_w_[/MENTION] Genellikle böyle durumlarda haklı olan insanlar değil de, haksız olmalarına rağmen cahil ve saldırgan ruhlu insanlar kavga çıkartırlar ya, insan o anda o pozisyona düşmek istemiyor esnaf önünde. Ne yaptıysam da sinirimden yaptım zaten. Ondan sonra konuşacaklar arkandan, yok işte trafiğe çıkılmaz artık, sokaklar serseriyle dolu, eşkiya bunlar vb.
[MENTION=84286]arca94[/MENTION] eğer pcx'ime zarar verseydi bunların hiçbirini yapamayacaktım ya kanuni haklarımdan mahrum kalmamak için; en çok ona üzülürdüm
Vallahi yaptığın D şıkkını işaretleyenleri hiç tatmin etmedi El frenini çekip önüne kırmaya çalıştığı zaman dalmak gerekirdi.Şöyle bir dövseydin rezil etseydin bir daha kimseye bulaşmayacağını anlardı.Şimdi motorculara gıcık bir şekilde araç kullanacak, kim bilir kimleri sinir etmeye devam edicek.
ANGARAJ
Plakasini tek hamlede soker , beni karakola kadar takip etmesini saglardim
Yasal bir eksigi de çıkarsa Kizlarla hayal ettiğinin aksine sorunlu bir gece gecirnesi icin ugrasirdim
Allah yarattı demeden kafa göz girişip kızların yanında rezil ediceksin.Daha sonra trafik kuzu gibi olucaktır.
Hatta yetmedi arabasının anahtarını alıp civarda orman yada göl gibi yer varsa oraya fırlatıcaksın uğraşsın dursun.
Ben senin maceranı bu anlattığın yere kadar yorumlamak isterim madem yavaş gidiyorsun biri yol istediği zaman vereceksin. Adamlar kişisel alıp gaza geliyor sonra hiç gereği yok. Motoruna da dokunur daha kötüsünü de yapabilir.. Fakat yol isteme olayı olmadan gelip dokunuyorsa işler değişir aga
önce motora bakıp hasar varmı diye sonra ne yapıyorsun kardeşim sen derim tabi korumalar eldiven ve kask üzerimdeyse baktım ters ters konuşuyor dayak cennetten çıkmadır deyip kızların önünde bi güzel hacamat edip ferahlardım :D dahada motorcu görünce bi tırsardı :D
ben bu hız konusuna çok taktım. yol verdiğimde gidip gözümün önünde birisini ezerse ne olacak? sol şeride hiç geçmedim mesela şimdiye kadar küçük hacimli motor ile. bahsettiğim gibi, bir mahalle içinde oluyor bu olay.
bence toplum olarak böyle bir bilinç uyandırmalıyız ve yolların hipodrom değil, kendilerinin de at olmadıklarını anlamalı bu insan müsvetteleri.
O kişi şeref yoksunu hareketlerde bulunmuş olsada kızların yanında, özellikle kardeşinin yanında bişey yapılmaz. Ayıp. E kardeşi vs arabadayken o niye şeref fukarası gibi davrandı derseniz haklısınız ama doğrusu @Tekir in yaptığıdır
Alkol alınca cumle kurmak zorlaşıyor yav
Not: Bu kullanıcı adını alıntı yapmak nasıl oluyor
Ben sivil polisim gel benimle karakola derdim..
Bakalım tepkisi ne olacaktı ?
gelseydi gerçekten götürürdüm polis karakoluna
yada tozar giderdi
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
önce elinizdeki sağlam bir anahtarı işaret ve orta parmak arasına sıkıştırıyoruz
Sonra arabaya sakince yaklaşıyor ve birden anahtarı arabaya saplayıp sürücü kapısına kadar çiziyoruz. Sonra sürücü çıkmamışsa arka koltukta bayan arkadaşı oturuyorsa arabanın arka kelebek camını kırıyoruz (ki bayan arkadaşa zarar gelmesin. Muhtemelen artık bunun üzerine arabadan çıkmaya çalışcak işte tam bu anda elinizdeki anahtarla allah ne verdiyse geçiriyorsunuz (gözlere dikkat)
Tüm bunları yaparken isteğe bağlı olarak biber gazı kullanabilirsiniz. Ozaman tadından yenmez..
Mutlaka full ekipman ve kafanızda kask olmadan denemeyin
acaba bu biber gazları nereden temin edilebiliyor....tek kişide sorun yokda 2-3 kişide çok lazım olur...
http://www.youtube.com/watch?v=MSuSoKO5hK4
Döner bıcaklarıyla dalalım abi
Sadistleşmeye başladık iyice
peki;
elemanda silah olsaydı ne olur? sadece şu sorunun cevabını verir misiniz?
ülkede kaç milyon tane ruhsatlı, kaç milyon tane kurusıkıdan bozma (namluyu torna makinasına sokmaya bakar) tabanca var biliyor musunuz?
ülkede kaç adet bıçak var; Allah'tan başka kim bilebilir?
zor işler bunlar.
kafadan kaskıda çıkarmıcan direk dalacan esasen de işte yanında bayan varmiş 2 tane yakışmaz
Malıma zarar gelmesinden hiç haz etmem...
Ha kazadır gerçekden görmemiştir ozaman bişi demem insanlık halidir olur derim
Ama baba parasıyla altına araba çekip içine karı kız doldurup motoruma dokundurmaya kalkıyorsa da deyim yerindeyse canını okurum doğduğuna pişman ederim...
Kolay kazanılmıyor mal mülk ve kimsenin keyfine göre zarar vermesine de seyirci kalamam...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)