T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
[QUOTE=motoseyyah;2621865]Sakin ol arkadas bu ne siddet bu celal.
İşitme engeliler B sınıfı ehliyet alabiliyorlar.
A2 ise henüz alamıyorlar,bu konuda talepleri var.[COLOR="Silver"]
ıyıde hocam ben bızım burda motosıklerın arkasına '' dikka duyma engelli'' yazısı olduğunu gördüm.bu palavra mı ? yoksa işgüzarlık mı ? yoksa Ehlıyetı once almıs sonrada bır sıkıntı yasayarak sagır mı olmuş ? :O
[QUOTE=ByR3D;2621890]
Hepsi bir olmuyorki,onların arasında da apaçi var tıpkı bizlerin arasında olduğu gibi.
Ehliyeti önce alıp herhangi bir sebepten engelli olmuş da olabilir.
Biliyorsunuz ülkemizde bir kere ehliyet aldınızmı iş tamamdır. Sonradan kör de olsanız 110 yaşına kadar da yaşasanız o ehliyet yollarda geçer akçedir.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Yahu moralim sıfırdı,sinir küpü olmuş,agzım salya sümük homuradana homurdana pc başına oturdum...
Daldım konuya,
Abi sizin bana kastınızmı var nerden buldunuz bu konuyu,gülmekten yazamıyorum inanırmısınız
İlana,yorumlara bakarken karnım yırtılacak diye korktum yahuuu yapmayın az insafff
İnsan azar azar sulandırarak verir daaaaa:
Yeruça süpermiş buarada
hahahaha yeruçağımıymış mz,ben tekerlekli gidonlu tabut olarak biliyordum
İlan sahibinin facebook sayfası
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000797330480
Ben anlayamadım valla olayı
Ders: Türkçe
Konu: Egzost, egsoz, egzos, eksoz(şu dakikaya kadar doğrusu yazılmadı).
Doğrusunu ilk ben söyleyeyim:
Egzoz
112ciyiz
kardeş 2 kere okuyupta anlamadığın ilan duyma özürlü bir vatandaşın ilanı ki ğer ilanı okuduysan sonunda da bu özrünü belirtmiş adam
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
duyma özürlü olabilir..geçmiş olsun inş.çözümü vardır ve bulur...ama...
ilanı vermeden önce bir yakınından yardım isteye bilirdi...bu kadar salla pati ilanda vermeye gerek yoktu...
bu ilanı veren kardeşimiz bir yakınından yardım istemeyi düşünememiş olabilir bu o kadar büyük bir sorun değil. asıl önemli olan, o arkadaşımızın ilanın sonunda işitme engelli diye belirttiğini kimsenin görmemiş yada görmüş olmasına rağmen aldırış etmemiş olan okuması hiç olmayan yada okuduğunu anlamayan anlam veremeyen ve bu arkadaşımızın eksik yönüyle dalga geçmeye çalışan arkadaşlarımızdadır bütün suç. ağır oldu ama kusura bakmayın
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
sonunda işitme engelli gibi bir şey okudum ama onuda diğerleri gibi anlamak zor bunuda düşünebilirdi
kardeşime de geçmiş olsun diyorum...umarım bi çözüm vardır...
İşitme engellidir, olabilir. Allah herkese herşeyden önce sağlık versin. Gerisi zaten zamanla gelir.
Ancak, işitme engelli bir insanın araba, motosiklet veya trafiğe çıkabilen herhangi bir aracı kullanması ne kadar doğru?
Hem kendi hayatını, hem başkalarının hayatını tehlikeye atmak? Korna bazen candır, can kurtarır. Ama engelli insanlar kritik yerlerdeki kornaları ne yazık ki duyamazlar?
Açıkcası garipsedim. Hani renk körleri de ehliyet alamıyor ya oda bana anlamsız geliyor, tıpkı işitme engelli insanların ehliyet aldığı gibi..
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)