Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

bu ikisi arasındki fark nedir?

REKLAM ALANI

Ybr 125 ile honda cb125e arasındaki benim gördüğüm fark 850 tl.motordan pek anlamadığım ve şusıralar cb125e almayı düşündüğüm için bi sorayım dedim bu iki alet arasındaki teknik özelliklerin farklılıkları nelerdir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

biri fiat albea digeri renault symbol. ama bence renault olan cb125e...
    Halil Karamanoğlu bunu beğendi.

Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teknik verilere göre birbirine yakın iki model...

dostum bu sayfaları bende açabiliyorm sorun şu ki bunları yorumlamak gerekiyor..bilmem anlatabiliyormuyum.kusura bakmayın biraz cahilim bu konuda

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Biri kendini kanıtlamış piyasanın en sağlam commuteri,tek kıstasım sağlamlık benim commuterde,görsellik göreceli,performans olarak en üstte değil.
    Diğeri dedesinden bayrağı devralmış toy bir delikanlı.Cb125 kapalı kutu.

Cb125 şu an için sürpriz bir paket içinden ne çıkacağını geçen zaman ve kullanıcı yorumları gösterecektir,fiyat olarak mukayese edince cb ağır basıyor Hondanın marka bazında verdiği güven de cabası genede eşeğini sağlam kazığa bağlayanlar için ybr önde,şimdilik.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ybr125 al hiç düşünme bile
    Mustafa Kemal Atatürk

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    cb125 piyasaya yeni girdi, cok satılsın diye fiyatını düşük tutmuşlar, cbf 150 de piyasaya ilk girdiğinde fiyatı 2600 dü şimdi 4000 i geçti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

cb125 cok ufak bi payla daha güçlü görünüyor teknik verilerden

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ybr al kafan ve cebin rahat etsin.. cb alırsan üstüne bide yağ masrafın çıkacak

evet soylemeyi unuttuk, ybr su ile calisiyordu sahi

Motosikleti
    ybr yağ kullanmadığından karbonhitrattan sonra fazla randıman alınamıyor gücsüz kalınıyor:D yokuşları bu yuzden keçi gibi tırmanıyor ama olsun ybr125 alırdım ben olsam cb 125ten iyidir
    piyanist_irf bunu beğendi.
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı Tekir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet soylemeyi unuttuk, ybr su ile calisiyordu sahi
    yok yanlışın var hava ile çalışıyor

---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:34 ----------

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr yağ kullanmadığından karbonhitrattan sonra fazla randıman alınamıyor gücsüz kalınıyor:D yokuşları bu yuzden keçi gibi tırmanıyor ama olsun ybr125 alırdım ben olsam cb 125ten iyidir
    seni anlayamadım karbonhidrat falan ..

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Bu kervana birde cb 125 te katıldı ha, bu tür konular daha çok açılacak demekki
    Asha bunu beğendi.
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kervana birde cb 125 te katıldı ha, bu tür konular daha çok açılacak demekki
    bu konular bitmez, model çıkar konu açılır.. bu böyledir.. maksat şamata olsun işte.. kim neyi beğeniyorsa alsın..
    bütçe meselesi.. parası olan adam zaten bu motorlara bakmaz..

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Ybr 125 - TVS apache - cg125 - cbf 150 - ... Kıyaslama kervanı son hızla ilerliyor beyler .. ybr 1 boy önde

Ben durmadan uğraşırım sağını solunu söker takarım diyosanız Alın windy 125 benim gibi sağını solunu kaportasını toplamaya uğraşın
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Motosikleti
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yanlışın var hava ile çalışıyor

---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:34 ----------

seni anlayamadım karbonhidrat falan ..
    konu yağ olayına girmişye olaya biyolojik yaklaşalım dedik
    Mustafa Kemal Atatürk

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    cb125 yeni çıkmış bir makine, kronik sorunları olabilir. ybr 125 yıllardır kendini kanıtlamış çok sağlam bir commuter, ben olsam ybr alırdım.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cb125 in eksileri

Şambiyelli lastik
    Devir saat yok
    Cbf 150 ye göre daha çok titreşim var
    Kalıbı tipi mondialin yeni piyasaya sürdüğü motorlardan farksız olmasının yanı sıra çok çelimsiz
    Cb125 konusunda motorunu yeni almış ve rodajda yaklaşık 10,5litre ile 370km giden olduğunu okumuştum ve bu da demek oluyor ki 1 litre ile 35km civarı gidiyor. Bu rakamlar her ne kadar iyi bir rodajdan sonra düzelir denilsede mucize beklememek gerekir diye düşünüyorum

Ybr 125

2011 kasası şimdikinden çoook daha güzel ve yakışıklıydı ne hikmetse yamaha ya bukadar güzel olması battı ve benzin deposunu yamalı bohçaya çevirip 2012 ye yeni kasa diye sürdü. Tabii birde orantısız bi tipi var depo çok büyük kaslı iken kuyruk grenajıda bi okadar orantısız ve ince...
    max. Yapacağı hız 100km dir. Motoru 125likler içinde en güçsüzü ama en az yakanıdır. çok dik yokuşlarda tıkanır 2 kişi binerseniz tatmin edici performansı yoktur. (100km de 2,5 litre)

tvs apache

Titreşim sınıfındaki diğer markalara göre daha fazladır
    Servisleri yamaha kadar yaygın değildir. Ancak hemen hemen her merkezi yerde mutlak servisi vardır
    Devirli kullanımda diğerlerine oranla biraz daha fazla yakar ancak yaktığınında hakkını verir (100km de 2,5 3 litre)

Olumlu yanlarını ve paranızın karşılığı olarak bu motorlar ne veriyor dersek

Cb125
    2 teker, bi hız göstergesi, koltuk, 125cc bi motor, benzin deposu, gidon, 2.elde (hondanın yüksek zam politikası sayesinde) aldığınız fiyata satabilme şansı ve çok da iyi olmayan motosiklet servisi

Ybr 125
    Hondaya göre devir saati, yine hondaya göre daha yakışıklı bi tasarım, geriye kalan herşey ybrde de var (lastik dublex) en az yakıt tüketimi

Tvs apache
    Ybr ye ek olarak dijital göstergesi ve yine ybr ye göre biraz daha fazla yakıt sarfiyatı (buna bağlı olarak son hızı 140) biraz daha fazla titreşim ve çok daha yakışıklı bir tip

Sonuç ben olsam kupkuru motora 3550 vereceğime giderim tvs ye 3800 3900 verir paşalar gibi binerim. Aralarında dağlar kadar özellik farkı var ve bence aradaki fiyat farkına değer.

Ben diyorumki bu ikisi arasındaki fark nedir?adamlar tutmuş ben olsam ybr alırım diyor e arkadaş bende bilmiyormuyum ybr almasını ama mesele sizin ne alacağınız değil benim 850tl.ben honda alsam neler kaybedecegimi soruyorum farkı soruyorum siz tutmuş ben olsam ybr alırdım diyorsunuz.

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı m.akblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben diyorumki bu ikisi arasındaki fark nedir?adamlar tutmuş ben olsam ybr alırım diyor e arkadaş bende bilmiyormuyum ybr almasını ama mesele sizin ne alacağınız değil benim 850tl.ben honda alsam neler kaybedecegimi soruyorum farkı soruyorum siz tutmuş ben olsam ybr alırdım diyorsunuz.
    biliyosan al o zaman adamlar açıklamış daha ne yapsın millet yardımcı olayım diyo sen horozluk yapıyon honda alırsan ekime ybr alırsan ....me
    Halil Karamanoğlu ve crayzboyone bunu beğendiler.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)