bu ikisi arasındki fark nedir?
Reklamlar
-
ne güzel işte kimin ne söylediği artık umurunda olmasın sevdiğin beğendiğin motoru al inşaallah en kısa zamanda biner tadına varırsın, Allah kaza bela vermesin.
Reklamlar
-
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
biliyosan al o zaman adamlar açıklamış daha ne yapsın millet yardımcı olayım diyo sen horozluk yapıyon honda alırsan ekime ybr alırsan ....me
Hiç güleceğim yoktu
safakk adlı üyeden alıntı
cb125 in eksileri
Şambiyelli lastik
Devir saat yok
Cbf 150 ye göre daha çok titreşim var
Kalıbı tipi mondialin yeni piyasaya sürdüğü motorlardan farksız olmasının yanı sıra çok çelimsiz
Cb125 konusunda motorunu yeni almış ve rodajda yaklaşık 10,5litre ile 370km giden olduğunu okumuştum ve bu da demek oluyor ki 1 litre ile 35km civarı gidiyor. Bu rakamlar her ne kadar iyi bir rodajdan sonra düzelir denilsede mucize beklememek gerekir diye düşünüyorum
Ybr 125
2011 kasası şimdikinden çoook daha güzel ve yakışıklıydı ne hikmetse yamaha ya bukadar güzel olması battı ve benzin deposunu yamalı bohçaya çevirip 2012 ye yeni kasa diye sürdü. Tabii birde orantısız bi tipi var depo çok büyük kaslı iken kuyruk grenajıda bi okadar orantısız ve ince...
max. Yapacağı hız 100km dir. Motoru 125likler içinde en güçsüzü ama en az yakanıdır. çok dik yokuşlarda tıkanır 2 kişi binerseniz tatmin edici performansı yoktur. (100km de 2,5 litre)
tvs apache
Titreşim sınıfındaki diğer markalara göre daha fazladır
Servisleri yamaha kadar yaygın değildir. Ancak hemen hemen her merkezi yerde mutlak servisi vardır
Devirli kullanımda diğerlerine oranla biraz daha fazla yakar ancak yaktığınında hakkını verir (100km de 2,5 3 litre)
Olumlu yanlarını ve paranızın karşılığı olarak bu motorlar ne veriyor dersek
Cb125
2 teker, bi hız göstergesi, koltuk, 125cc bi motor, benzin deposu, gidon, 2.elde (hondanın yüksek zam politikası sayesinde) aldığınız fiyata satabilme şansı ve çok da iyi olmayan motosiklet servisi
Ybr 125
Hondaya göre devir saati, yine hondaya göre daha yakışıklı bi tasarım, geriye kalan herşey ybrde de var (lastik dublex) en az yakıt tüketimi
Tvs apache
Ybr ye ek olarak dijital göstergesi ve yine ybr ye göre biraz daha fazla yakıt sarfiyatı (buna bağlı olarak son hızı 140) biraz daha fazla titreşim ve çok daha yakışıklı bir tip
Sonuç ben olsam kupkuru motora 3550 vereceğime giderim tvs ye 3800 3900 verir paşalar gibi binerim. Aralarında dağlar kadar özellik farkı var ve bence aradaki fiyat farkına değer.
Ağzına sağlık. Ama benim bildiğim tvsnin son kasaları ybr'den bile az yakıyormuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)