samsam adlı üyeden alıntı
iş arkadaşlarımı eve akşam yemeğine çağırmıştım bak onun yazısı
Selam;
Yarın akşam 18 suları bilemediniz 18.30, bildiğiniz şeyleri unuttuğunuz anlar 19 suları, bildiğiniz ve bilmediğiniz tüm şeyleri aklınızdan çıkardınız ve gidip göbek atmak süretiyle 20 suları, şirketten çıkılıp, Şirketimizin fotokopi erbabı, tablo ustası, tasnif delisi, İş görüşmesinde 'Şamil bey en sevmediğiniz yanınız' diye sorulduğunda ' ya benim başım çok ağrır, aslında migrenimde yok' diyen ' ulan ne oluyor ben ne diyorum işe girmeden kovulan ilk insansın oğlum sen ' diye düşünürken, Pazartesi iş başı denildiğinde 'aslında midemde çok bulanır' desemiydim diye düşünen, siz bu maili okurken 5 dk daha uyurum evde kahvaltı yapmam, 5 dk daha uyurum yolda simit yerim 5 dk da uyurum simiti işte yerim 5 dk da uyurum taksiye atlarım simiti taksi'de yerim 5 dk daha uyurum aç kalayım diyip öğle yemeğine kadar çay sigara yapan, ve her seferinde öğle yemeğine kadar mide krampları geçirmiş olan.Bilgi İşlem bölümünde çekirdek çıtlatmadanda zevkli dakikalar yaşayan, bozulan bilgisayarla önce konuşan sonra tamir eden, ömründen uzun idealleri olup üşeniyorum öyleyse yarın diyebilen, ay aman of sen niye bozuldun, atsak yenisini alsak kim uğraşacak bunla diyen ama bunu hayata geçiremeyen, hayatta başına geldiği tersliklerden sonra 'sen seçilmiş bireysin hayat sana hep ders veriyor' demeyen, çölde su ararsa ütü bulan, voltoranı oluştursa dötü olan*, içi dolu fıçıcık olma yolunda ilerleyen, sinirlenince kilitlenen, aç kapa yapan, aç kapa yaparken ortadan kaybolan ' ya ben bir Dönpere iniyorum' diyen aslında Lale büfenin eşsiz ortamına gidip bir çay-sigara molası veren, sevimli bir o kadarda garip bir şahsiyete sahip olan Şamil Altundal'ın evine gidilecektir.
Yol süresi yayan olup, herkesin ' hadi ya Mecidiyeköy'de Dominos Pizza mı var ?' dediği mekana gidilip pizza alınıp yola devam edilecektir, yol boyunca ' offff nerde bu ev ya ' diyenlere kötü muamele yapılacaktır, ' ya bu ev galiba Kağıthane'de ' diyenlerin ise yarı yolda bırakılıp yola devam edilecektir.Gelenler herhangi bir siyasi örgüte mensup ilan edilmeyecek olup, gelmeyen'ler hakkında Taksimin ünlü daracığında herhangi bir asma fantazisi düşünülmeyecektir.Ev'in önündeki tatlı bayırda ' ay aman sanırım ölecem Şamil bu yolu sen hergün çekiyormusun ? ' diyenlerden maddi yardım istenilip ev bir öteki yokuşun üstüne taşıma eylemi hayata geçirilecektir.Ev bekar evi olup ' küçükmüş lan bu ev' diyenlere saygı duyulacaktır.Eve girildiği andan itibaren İş ortamından çıkılıp ev ortamına otomatik giriş yapmayanlar-yapamayanlar tasviye edilip, bir sonraki buluşmaya kadar hazırlanmaları yolunda çalışma beklenecektir.Evden çıkış size bağlı olup ' uyku girdi bedene teşekkür ederim gidene' gibi bir espiri yapılıp ortam gerilmeyecektir.Sabah botlarımı geç bağladığım için iştima sorunu size bırakılacaktır.Evde herhangi bir toplu intihar, toplu kaçış, toplu ve topsuz herhangi bir eylem içinde olanlar Pizza'dan mahrum bırakılıp parmakla gösterilip rencide edilecektir.Ev 'e gelenlerden herhangi bir hediye beklenilmemekte olup, ' eve gitmem hediye'den de yırtarım' diyenlere Max Planck'den quantum fizigi hakkında çalışma yaparken şu CV'lerin fotokopisini çekermisin demek ve üstüne üstlük beklemek ile Şamil'den o kadar darılmasını beklemek yerinde bir tespit olacaktır.
Bu mail otomatik bir mail olmayıp otomatik silinmeyecektir, kimilerine göre çok lakayıt kimilerine göre çok samimi,kimilerine göre ise içmiş sanırım bu denilmesine sebeb olan, kimilerine göre ise gereksiz bir maildir.Gelmeyenlere ne olur gel niteliğinde olmayıp, gelmeyenlere ilerleyen günlerde herhangi bir duygu sömürüsü yapılamayacaktır.Gelenlere ve gelmeyenlere herzamanki sevgimle selamlar Bilgisayarınızı kullanırken ona sevgi ile yaklaşıp sorun çıkardığında benle değil onla bu konuyu konuşup açıkça 'artık çalışmak istemiyorsun galiba sen, dışarda o kadar işsiz bilgisayar var 'denilmesi istenilecektir.
Ayrı yazdığım/yazamadığım tüm de da ki eklerini, virgül hatalarını özne eksikliklerini ve tüm Dil Bilgisi hatalarını Allaha havale edip kendilerinden af dilerim.
*İlgili kişilerden özür dilinelecektir.