Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Abilerim neden bu kadar üstüme geliyorlar

REKLAM ALANI
    drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir hayvanın yaptığı hatayı niye annesine bağdaştırıyorsunuz. bu foruma yakıştırmıyorum bunu. biz sokak serserisi değiliz. insan trafikte bilerek bilmeyerek hata yapabilir. adama sinirden küfredebilirsiniz. ama anasının eşinin suçu ne. niye onları aşağılıyorsunuz anlamadım. insanların günahını alıyorsunuz. trafige çıkan her ssürücü hata yapabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Herkese verdiği değerli bilgilerden dolayı çok teşkkür ederim.Ben şu saniyeden sonra motosikletime atlayıp amasyayı turlamaya başlıyorum kim sıkıştırıcak bu sefer merak ediyorum.Abimin Honda 600rr binmeye korkuyordum.Ama şuan cesaretlendirdiniz beni bineceğim adam akıllı full koruma.60-70km hız ile şehirde dolaşacağım baktım adamlar üstüme doğru abanıyorlar gaza yüklenip 2.viteste 100-120 uçucam abi bu kadar basit.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bensen001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese verdiği değerli bilgilerden dolayı çok teşkkür ederim.Ben şu saniyeden sonra motosikletime atlayıp amasyayı turlamaya başlıyorum kim sıkıştırıcak bu sefer merak ediyorum.Abimin Honda 600rr binmeye korkuyordum.Ama şuan cesaretlendirdiniz beni bineceğim adam akıllı full koruma.60-70km hız ile şehirde dolaşacağım baktım adamlar üstüme doğru abanıyorlar gaza yüklenip 2.viteste 100-120 uçucam abi bu kadar basit.
    Vur dediysek öldür demedik

Sen trafiğin akış hızında gideceksin yoksa millet 50 ile giderken ben 120 ile uçarım dersen bu sefer kaza yapar oraya buraya patlarsın sonrada gelip buraya aha dediğinizi yaptım motorum pert oldu deme

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şimdi bu 600rr meselesi başka bir mesele... Bakalım daha neler duyacağız senden. 13 beygirden 120 beygire geçmek cesaretten faslasını ister... Bu yüzden şimdilik 125ccde tecrübe edinmelisin.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sol teker izinden ayrılma. Arkandan hızla yaklaşan bir araç farkedersen fren manetine dokunarak onu uyarabilirsin. Arkandan gelen TIR bile olsa kendini tehlikeye atacak şekilde yol vermeye çalışma -ki onu geçip geçip yavaşlamadığın sürece seni kollayacaktır-
    112ciyiz

Fabre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayırlısı :)
    Bana ybr 125 varken yapmaya çalışıyorlardı, ama camı açıp tik tik baktığımda adamlar birden ehilleşiyordu.
    Cbr yi alınca arabalar gözükmüyor bile.
    Bak sana tavsiyem kesinlikle korkma, sağ şeritten gideceğinde bile şeridi ortala. Ha baktın yine sıkıştırmaya çalışıyor al plakasını ara 155 i sağa çekip.

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    sen trafikteki abilier boşver onlar kolay kolay canına kastetmez, ama aynada ablayı gördünmü hemen yol ver. e5 te sol şeritten giderken yolun sagından e5 e dahil olup hiç bakmadan önüme kıran bile oldu. tehlike burada

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    bir muhteşem türkçe örneği daha. sadece şu forumlardan derlense, üniversite, KPSS ve bilimum tüm sınavların türkçe bölümlerini besleyecek kadar "imla hatası", "anlatım bozukluğu" sorusu çıkar;

başlığa bakınca direkt "abileriniz niye üzerinize geliyorlar? sizinle ne alıp veremedikleri var abilerinizin?" diye sorasım geldi... bir virgülün kudretine bakın, nelere sebep olabiliyor? tabii, anlayana...

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir muhteşem türkçe örneği daha. sadece şu forumlardan derlense, üniversite, KPSS ve bilimum tüm sınavların türkçe bölümlerini besleyecek kadar "imla hatası", "anlatım bozukluğu" sorusu çıkar;

başlığa bakınca direkt "abileriniz niye üzerinize geliyorlar? sizinle ne alıp veremedikleri var abilerinizin?" diye sorasım geldi... bir virgülün kudretine bakın, nelere sebep olabiliyor? tabii, anlayana...
    iyi öğretemiyorlar demekki. yada millet salak. akıllı olanlar kapıor zaten şekil a'daki gibi.

Konu sahibi genç, senin yapman gereken her zamanki gibi gene motosikletine binmeye devam etmek. kimseyle kavga etmene gerek yok ki. sadece seni sıkıştırmak istediklerinde onları uyarman. uyarmaktan kastımız da, manevrayla, ışıklı ikazla, ne bilim kornayla.

gerekirse, seni sıkıştıran kişi seni görüyorsa ona yer ve yol vermeyerek seni taciz etmemesi gerektiğini hatırlatman sadece.

buji, bilya taş sopa kürek gibi aparatlarla trafikte haklı da olsan, hakim karşısında haksızsındır. ayrıca arabaya bilya atarak daha fazla ezilme tehlikesi yaşayabilirsin

sakin ve kararlı sürmek en iyisidir. o şeritteysen bir araba kadar saygı görmelisin. saygı göstermiyorlarsa, ikaz etmelisin. ( taşlı sopalı değil, sesli ve ışıklandırmalı - 4lü gibi mesela ) hala saygı göstermiyorlarsa yavaşla yada hızlan yol ver gitsin. daha sağa kaçmak hiç çare değil.
    !?

Abilerim dün forumdan çıktığımla abimin motosikletine binmem bir oldu.Tam korumalarla abim kullana bilecekmisin? Hazırmısın? dedi.Bende hazırım abi dedim ve çıktım asfalta normal sürüş şekli itibariyle kimseye çatmadan kendi yolumu koruyarak yan tarafımdan arabasını bağırta bağırta gelen bir 106gt sahibi gencin yanımda ışıklarda bekle kapışalım demesi ama ben tınlamadım.Bu gibi şeyler sonunda sadece küçük bir şey atlattım.Oda sol taraftan giderken önümdeki arabayla aramda 1metre fark vardı bende farkı biraz büyütmek için frene dokundum arkadaki arabalarda yavaşladı aradaki fark açılıncı yavaş yavaş gitmeye devam ettim.Fakat yediğim küfürler beni çok sinirlendirdi ve gaza yüklendim.Ve 100metre ilerdede sağ taraftan ara sokaktan aniden çıkan bir araba ben sol şeritte olduğum halde az kalsın beni tabiri caizse biçiyordu.Onun haricinde hiç bir korkum v.b bişi olmadı.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)