Öz kuzenim gaziantepte yaşıyor gördükçe sinir oluyorum allah ıslah etsin. Bu tiplerin hepsini kaç kere aradım konuştum adamda tık yok...
Öz kuzenim gaziantepte yaşıyor gördükçe sinir oluyorum allah ıslah etsin. Bu tiplerin hepsini kaç kere aradım konuştum adamda tık yok...
Asayiş berkemal
Adam king hani ayıkıyon mu
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
yaratici...
aga motor da şekilmiş hee
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Sen görevini yapmışsın bundan sonrasına karışma bence.Kusura bakma kuzenin ama söylemeden edemiyeceğim, şu konuşmalara bakınca zeka seviyesinin biraz düşük olduğu belli oluyor.
Hiçbir şekilde anlatamazsın, imkanı yok.
ANGARAJ
Bırak Böyle kullanmaya devam etsin ,baksana ne demiş bizim motorlarımız tabut gibidir cemaat eşliğinde inilir diye yazmnı,
Ebırak ozaman cemaat eşliğinde omuzlarda götürülsün tabutuyla
Sado
hiç güleceğim yoktu
işin aslı böyle bir yakınımızın olmasını kaçımız isteriz...yaşadığı yer,ortam,kültür vs elbette insanın kişiliğini etkiler (ayırım yapmak amaçlı söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) ama sonuçta kan bağımız varsa başına bişey gelse bizleri de üzer ve de etkiler.başlarına birşey gelmeden doğru yolu öğrenseler keşke
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Dövmeye, öldürmeye gerek yok. İşi evrime bırakacaksın, aptallar ölür zekiler hayatta kalır nasılsa.
Allah ıslah etsin demekten başka çare yok ne yazık ki :(
peki ebeveynleri müdahale edemiyo mu?
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Bu arada sorayım;"AYIKIYONMU" ne demek?Antep lehçesinden bir kelime olsa gerek ama manasını tam çıkaramadım.Cahilliğime verin
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
aqa ayık'ın daha 5 yasındaki cocukla esdeger kafası vardır . hersey arkadas ortamı . bana arkadasını soyle senin secereni yazıyım ...
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Geçen günler de bir Tofaş Şahin gördüm, arka camında "Mükemmeli ister, imkansızı yaşarım" yazıyordu, aracın içindeki tiplerde olayı acayip süslemişti Çok gülmüştüm
Demek ki adamların çok farklı bir düşünce yapısı var, Allah hidayet versin ne diyelim.
ayıkın demek ayık ol demek tabi cocuk kafası ya hanı doğaldır abileri . sen gorevini yapmısın kardeş gerisi onun eşşekligidir kuzenin muzenin ama sonuc bu yani
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Motor king,böyle motora korumasız,kasksız binerlerse,yolda üstüne yatarak kullanmazlarsa,kızlar nasıl aşık olacak kendilerine,ayıkıyon mu ?
ne dov ne oldur, yasatmaya calis, bir insan kolay yetismiyor, ailesi var, bu yaptiginin motosiklet sevgisi olmadigini goster, yaptigi hizin da aslinda hiz olmadigini, bayirdan asagi bisikleti salsan daha hizli gidecegini ogret, akli basinda olan, akli basinda olmayani egitmeli, olum kolay, yasamak zor bu devirde
Allah korusun bir kaza olsa kimse onlara acımaz, ailelerine acırlar.Sen o kadar büyüt, emek harca pisi pisine ölsün sonra.
Motosiklete biniyorum diye beni destekleyen anneme bir ton laf ettiler geri kafalılar.Bir kaza geçirdimi ne derler Allah bilir.Bunları geçtim arkamda "keşke motosiklet almasaydım" diye pişman olan biri bırakırım.
Aileleri ile konuşmayı denemediyseniz bir konuşun bence, belki ikna ederler.
Lehçe değilde dizilerden felan öğrenmişler sanırsam.Ergenlik işte...Bu arada sorayım;"AYIKIYONMU" ne demek?Antep lehçesinden bir kelime olsa gerek ama manasını tam çıkaramadım.Cahilliğime verin
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)