Bu "ayıkıyon mu" bu forumda fenomen olur demedi demeyin=)
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Hey Allahim madem yarattın bari takip et
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Gerçi bu adamlarda lazım, onlara olmasa kendi değerimizi nasıl anlarız
Bir de bu tiplerin şu huyuna sinir oluyorum; güzel bir motosiklet gördüklerinde hemen bu kaç basıyor ? derler (basmak ne demekse) isterse motor en dandik, en saçma motor olsun ama hızlı gidiyorsa güzeldir bu adamlar icin
faruk senın kuzenının ustası yarısıyor bu hafta kesın oda gıder hançere yaptıryormuş motorunu girdim proflıne baktım..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Allah akıl fikir ihsan eylesin, doğru yolu göstersin diyelim. Bu tarz takılan arkadaşlar kendilerine resmen öbür dünyadan tarihi belli olmayan açık bilet almışlar şimdiden. Onca kurallar kanunlar var, uyarılar var. Buna rağmen bu şekilde takılmaya devam ederek bunlar bi kaza geçirirse Allah elbette yine korusun, ağır yaralanır veya hayatlarını kaybederlerse, hiç üzülmem, veya kimse üzülmez, zaten gidecekleri adres belliydi, kendi düşen ağlamaz derim işin içinden çıkarım. Ve sanırım her kez de böyle yapacaktır. Ama kardeşim bunların anasına banasına yazık değil mi ya. Çok yazık. Çok.
Korumalarını eksiksiz kullanarak, tüm kurallara uyarak motosiklet kullandığı halde diğer araçların veya olumsuzlukların sebep verdiği kazalara karışıp yaralanan veya hayatını kaybeden ark..larımız için inanın çok üzülüyorum, içim sızlıyor. Ama konu başlığında belirtilen tarz takılan arkadaşların başına benzer bişey gelirse dökecek göz yaşım yok. Bi ormana orman kanunlarını bilmeden, vahşi doğada hayatta kalma sanatını bilmeden girersen ölürsün. Böyle ölenede üzülmem, kimse kusura bakmasın. O ormana bilgilenmeden girmeseymiş. Usulu yolu yordamı öğrenmeden, ilgili ekipmanlarını giymeden, vahşi bi hayvanla karşılaşırsa nasıl bi hareket tarzı sergilemesi gerektiğini öğrenmeden ormana girmeseymiş. Doktor sigarayı bırakacaksın, doğru yol budur dediği halde sen günde 3 paket sigara içmeye devam edersen sonun bellidir. Üzülmem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
Her insan hayatını, kendi kişilğinin alışkanlıklarının, yaptıklarının ettiklerinin mükafatı veya cezası ile yaşar. Yasa veya kanunlara ihtiyaç duymadan ve bu sistemler devreye girmeden önce doğruyu ve adaleti kendimiz için bizler sağlamalıyız. Biz bunu başaramazsak sistem bunu başarıyor inanın.
çok pardon da
özürlü bu çocuk :s
What goes around, Comes back arround...
Bu şekil çocuklara kullandığım tek cümlem var.
Kaç paralık beynin varsa, o kadarlık kask tak en azından.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bu topik patlar beyler ayıkıyonuz mu tey tey
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
ALLAH akıl fikir versin ıslah etsin demekten başka yapılacak bir şey yok.
Şimdi bu arkadaşa toplanıt baştan aşağıya kask mont eldiven tam koruma ekipmanları da göndersek inanıyorum ki kullanmayacak o ve onun arkadaşları bundan zevk alıyor, tıpkı bizim burada şehitlik ziyaretlerinde gazlayanlar, kaskn koluna takan arkadaşlar gibi. Kişisel gelişim ile ilgili bir takım noktalarda pürüz var. Umarım başlarına kötü bir şeyler gelmeden bu işler ile ilgili çözüm bulmaları gereken kamu kurum ve görevlileri bu işe çare bulurlar.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)