Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dövermisin Öldürürmüsün.

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    breh breh brehhhhhh

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    bizim motorlarımız tabut gibidir ayakla binilir cemaat eşliğinde inilir olmadı şöle bi motorumuz

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotoğrafı görmesem yazdıklarından CBR600RR yada 1000rr var zannederim.Ufacık motosikletle bu kadar gaza geliyorsa gerisini düşünmeyelim.
    ufak da sayılmaz o kadar da . sonuçta orjinalinden cok daha tehlikeli ve hızlı.

lakin ne kadar çevresinde insan kaza yapıp ölsede akıllanmıyorlar. ve aynen devam ediyorlar..
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    http://www.youtube.com/watch?feature...P1PGvFSI#t=77s

ismail abi stili ağzını burnunu kıralım (:
    tigrina bunu beğendi.

Ra_Messu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ahahahahahaa, hakkat gülme değil de sinirlenme niyetiyle açtım başlığı da böyle birşey beklemiyordum.

Bırak o kendi ölür ya

:-D:-D:-Dmoral oldu valla iyi güldüm

Abi bu cocuk evladım olsa cocuk esirgeme kurumuna veririm ya

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    genlerinde apaçilik potansiyeli taşıyosun faruk kardeş dıkkat et kendine
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Düşünce ayık'ır.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    bizim burda da var aynı böyle ergenler. hatta biri üzerine yatarak yarışıyomuş geçen yaz, virajı alamamış asfalta yapıştı. şimdi scarface gibi geziyo.akıllandı mı diye sorarsanız hayır hala aynı. tek teker 100 metre gideceğim diye uğraşıyo.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    arabada doğan görünümlü şahincilere,motosiklet'de şahin görünümlü kargalara uyuz olurum...bu tarz motora binenler kaza yapsa durup bakmam,vefaat etse sadece ailesine acırım.kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmem
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Faruk.UZN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genlerinde apaçilik potansiyeli taşıyosun faruk kardeş dıkkat et kendine
    ölürüm daha iyi bre
    Asayiş berkemal

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    aDam Kinq uStAaaa.. hErtürLÜ aDreNaLinle yasHiyıOOr! aYıqAmayAn oLurSha, aNlatMAsıNı biliRishz!! ;)

Bu ne lan yazarken bile midem bulandı!
    Yazık yazık, umarım olmaz ama yarın öbür gün kaza olursa.. Tıkayacakları yola, üzecekleri ailelerine, ailelerinin bunlara verdiği paraya yazık..

Aslında yazılacak en güzel cevaplardan birisi: "Göze kaçan bir sinek, asfalt, ardından pamuk, musalla taşı, cemaat omuzları.."

Bi de aklınca ayar vermeye çalışıyor ya.. Çok ilginç gerçekten.
    Gerçi hep arkadaş çevresi.. Düşünsenize bunun oradaki arkadaş çevresindeki durumunu? "Koçsun sen, adrenalin bu, çok cesursun, hadi beni eve bırak"
    Yazık yaktığı benzine yazık..

Aha al bi tane daha!
    Tam bunu yazdığım sırada soba boru eksozlu, aynasız, kasksız, öküz.. Bi şey geçti evin önünden. Geçerken de benim motora baktı.

"aynaları çıkarsak kaç yapar lan bu?" diye düşünmüş olabilir..

Hani yanlış anlama sana da yazık.. Benim böyle bi yakınım olsa.. Neyse boş ver..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    "nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. "

dizesinden yola çıkarak , ağız burun dağıtarak anlatmak fayda sağlayabilir ,

yani ( a ) şıkkı diyorum ,
    arca94 bunu beğendi.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Arkadaşlar ben bir Gaziantepli olarak söylüyorum Gaziantepte o kadar cok cg 125 tarzı motor var ki cg 125 diyorum ama adı 125 aslnda alt takımı 200-250 cc arası resmen gençler ölmeye yer arıyor böyle motorlarla bu motorlara sadece 55 yaş üstü normal oynanmamıs orjinal haliyle biniyo gaziantepte... keza bu motorlara binen ama kurallara uymadan 2 tekerli trafik canavarları olan kişilere sorarsanız (altındakinin ne oldugunu bilip düzgün sürenlere lafım kesinlikle yok) kask:polisin önünden geçerken lazım olan birşey ehliyet: motoru ehliyet mi kullanıo cevaplarını alırsınız... keske herkes altındakinin ne oldugunu bilse hiçbirşey kalmıyacak aslında... Gaziantepliler bilir çevreyolunda yada otobanda bunlar yarısırlardı gecen sene ve daha öncesinde jandarma yada trafik polisi gelince nasıl kacıstıklarını onlara sorun... ha bana eminim ki kızanlar olacaktır kızsınlar umrumda değil bu tarz 125 cclik motorlar sehir içi ulasımda kullanılır genellikle ve de maximum 120 km yapar çünkü üstü için fren lastik ve de geri kalan herşeyi yetersizdir... Umarım herkes bilinçlenir ama cok zor gibi geliyo bana... bu arada benden de tum mt ailesine bir kaç link:
    http://www.youtube.com/watch?v=YzKu-...eature=related
    youtube a girip antep motorları diye de arayabilirsiniz çünkü link verirsem belki reklam olacagı kanısındayım
    herkese iyi forumlar diliyorum son olarak...

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    düşene tekme atmam düşeni öperim
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Youtubeden birkaç video izledim bu konularda valla acıdım adamlara buram buram cehalet kokuyor.

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    ben bile o kadar dikkatli araba sürmeme ragmen kac kere gece karanlıgında kafa kafay giriyodum bu tarz motorlarla... bi farı sökünce sinyali aynayı sökünce motor 50 km hızlı gideceğini sanıyor millet... oysaki maximum 1 km/s etkisi ya oluyor yada olmuyordur....

brk194 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni bs 125-Yamaha R25
    r6 yanlarına yaklaşıp aklını alcan bunların ayıkacak sonra

Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı brk194 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r6 yanlarına yaklaşıp aklını alcan bunların ayıkacak sonra
    gercekten bu deıdıgını yapmayı cok ısterdım belkı o zaman bır bok yapmadıgını anlamıs olrdu bu arda yakıta tıner katıyorlar eskılerden kalma bır olay sahınlere fordlara koyarlarmıs yanma oranı yukselıyor saka gıbı cıdden havaya uccaklar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)