Ayık'ana : anlayana
demek oluyor galiba, çözdüm
Ayık'ana : anlayana
demek oluyor galiba, çözdüm
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Yav kardeşim kusura bakma ama süper cevaplar vermiş Ayıkana Şaka bir yana gerçekten üzücü bir durum yanlış yapan sevdiğine yanlışını anlatamamak. Umarım tez vakitte bu bakış açısı değişir . Allah kazadan beladan korusun
ayik ana ayik kafa ile demek olmasin
Bennim anladığım kadarı ile;
Ayıkıyormusun=Anlıyormusun
Ayıka'na=Anlayana,manalarına geliyor herhalde.
Ama yinede işin ehlinden öğrenmek lazım manasını
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
ayıkmak:anlamak gibi bir şey sanırım ben bile g.antepliyim çözemedim adam gece yarışmak için evde kaçıyo tabiri caizse .ok yoluna gitcek
ama ne yaparsın nato kafa nato mermer adamı diyom sana bütün koruma ekipmanları yollim bizi allah koruyo diyo sövüp kapatıyorum
Asayiş berkemal
İbrahim Tatlıses'ten Ağlarsa Anam Ağlar adlı şarkıyı kardaşıma armağan ediyorum
Çok güldüm ya
Burası Angara merkez AyıK! olsun herkeşşş...!!! Anadın mı! Adam olun akıllı olun ulen !
Abicim, işin zor çünkü kuzenin bilinçli değil. Hatta bilinci yerinde değilmişcesine bilinçli değil. Dalga geçmek için söylemiyorum, ciddi olarak bilinçlenebilse, o ışığı bir görebilse. Gerçekten fikri değişecektir. Çünkü insan bukadar aptal olamaz. Neyazıkki çoğumuz başımıza gelmediği sürece neler olabileceğini birtürlü idrak edemiyoruz.
Kendimi düşünüyorum da, aynısı olmasa da herhalde bende lisede motor sürmeye kalksam... belki kask takardım. Çünkü etrafta bilgilendirecek kimseler yoktu. Kuzenini suçlamamak lazım diye düşünüyorum.
#sürenadam
Yegenine sorsana, seledeki o yaziyi nasil yazdirmis? ciddiyim, seleyi kaplattim da orjinalinde 650 yaziyordu selede, orjinali gibi olsun diye seyettim di. Ayıkıyon de mi? :p
Kardeşimize Allah'tan ders niteliğinde , hasar bırakmıyacak bir kaza dilemekten başka çare yok.Şöyle sakat bırakmıyacak , hasar vermiyecek , ama canını acıtıp şoka sokup motorunu haşata çevirecek bi kaza geçirse zaten ailesi de motoru yasaklar.Bir musibet bin nasihatten iyidir.Ama herkese nasip olmaz böyle kazalar.Kimi apaçi ilk kazasında hakkın rahmetine kavuşur.
Falakaya yatırıp vericen odunu vericen odunu
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Herkesin hayatina seye surulur bir mana katmaya calismasini beklememek lazim. Birakin kendi kucuk dunyasinda yasasin. Birgun gelir ayikirsa ne ala.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
yaw genclık ıste naparsın kendını kanıtlama bulundugun ortamda sıvrılme gayesı bende hatırlıyorumda hızlı ofkelıyı ızledıkten sonra hayata bakıs acım degıstı:( o brıanın evoyla yaptıkları lısedeyken azmı el frenı lastık yakıoduk off off sımdı dusununce hepsının bos oldugunu anlıyorsunda zaman ıste bıde ayrıca hadı senın kuzen ergen bunlara ne demelı lutfen ızleyın bıde yanılmıyorsam 160 gıdıo dıoda bana hıc oyle gelmedı hızı
m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&rl=yes&v=e2d_ZUV4-2E
edıt bakmaya devam ettımde ıs baya cıddıymıs baba tarafım kılıslı demekkı kandan gelen bır adrenalın var heheeh ama bu kadar olmaz bıde 180 dıo yaa show haber dıo bıldıgın reklam yapmıslar gencler tabı ozenır
m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=YzKu-5xvk9Y
Biraz once balikesir gonende cekilen fotolarin oldugu bir konu vardi kapatilmis ondada durum ayniydi kuzenin ama kusura bakma olseler yada sakat kalsalar hak etmisler der herkes ve kimse onlara acimaz olan ailelerine olur ne diyeyim umarim birgun kotu bisey olmadan akillari baslarina gelirde akillanirlar yada boyle kullanmaktansa motoru birakirlar
bana kalırsa fırsat buldukça kaza videosu izlet kuzenine. Gerçekden çok etkili bir zamanlar elektrikli bisiklet için kask zorunlu diye gidip çin malı kask almıştım. Ama tabi pek kullanmıyordum amaaan zaten 40 geçmiyor diye. Ertesi gün şans eseri kaza videolarına denk geldim ve aldığım kaskdan soğudum. Ve bakkala dahi olsa takmaya başladım. Sonrasındaise paramı ilk biriktirdiğimde de şuan kullandığım nitro kaskımı aldım..
Bence şuan için yapabileceğin en iyi şey bu olur
bu da motorların emosu heral(apaçinin yeni adı)
ne öl ne öldür, o zaten cemaatle iner bigün motordan ayıkıyonmu : )
çağdaş genç bir kardeşimiz. türkçesi buna ispat olmuş. çünkü günümüz gençleri böyle yazışıyorlar. onlar kendi dillerinden anlıyor aqa.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Fotoğrafı görmesem yazdıklarından CBR600RR yada 1000rr var zannederim.Ufacık motosikletle bu kadar gaza geliyorsa gerisini düşünmeyelim.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)