Merhabalar,
Motosiklete en fazla kaç kişi bindiniz? neler yaşadınız? ne hissettiniz ?
Merhabalar,
Motosiklete en fazla kaç kişi bindiniz? neler yaşadınız? ne hissettiniz ?
activaya 4 hayvan gibi insan binmiştik
unutmuşum Tire'de Yıldız meydanından aşağı yeni toki konutlarına kadar gitmiştik
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
yamaha mint 50 cc 4 kişi göztepeden k.çamlıcaya gittik 4. sürekli arkadan motoru itti ama onuda sayarsak 4 kişi
2 kisiden fazla olunca kullanma becerimi kaybederim, kollarim gergin olmazsa rahat edemiyorum ve o yuzden hic tek artcidan fazlasini almadim, ve artci olacaksam da gene tek olmam sart
en çok üç kiyi bindim
hissetiğim dengem bozuldu biri saga biri sola yatıyor bende ortaya yatmaya karar verdim 7/8 kilometre sağo sola derken yolculuk sona erdi
ha bu arada etikmi yaptığımız hayır yasak olan bir işi yaptığınız için zevk veriyor nedende sadece...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
2 kişi sadece, normal olarak
o motor nasıl tasıyo onu ya sanki taksi gibi özel yapım heralde
oooo anlatsam mt apci listesınde yer alırım.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
100 kilo ben 100 kilo artçım bindik, sanırsam 2 kişi olmuyoruz
ANGARAJ
yamaha crypton 3 kisi bindik 100-150 metre hepi topu
scooter a 3 kişi bindik, bizim ağırlığımız 290 kiloydu,motor kalkmadı resmen
CBF'e 2 kişi bindik, Fazer'a 2 kişi bindik, toplam 2 kişi binmişiz. Kusura bakmayın ama dost acı söyler, motosiklete 2 kişiden fazla binmek apaçilik değil, dümdüz aptallıktır.
Çok gerekmedikçe 2 kişi, bazende hiç binmediğim oluyordu
Sürücü ben olmamakla beraber honda activaya 7 kişi binip bi 10 dakika mesafe kat etmiştik Gençlik işte
1 Motor benim. Kimseyle paylaşmam
Javaya 8 yaşımdayken 6 kişi binmiştik. Benim bretona 2 kişi 120, 1 kişi 90 kg+ 45 kg su taşımıştım. Motor tek tekere kalkmasın diye depoya oturdumuştum 40-50 km hızlarda 10 km kadar gittik :-) tam apaci modu oldu. Gelen geçen gülüyodu :D
3 kişi 4. de alacaktık ama oturmaya yer kalmadı :D
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
4.annem babam ben kız kardeşim:Dpuch du motorda:D vay be ne günlerdi özledim bak
şöför + seleye 2 kişi daha . o 2 kişinin omuzlarına birer kişi. yanlarada 1 er kişi birbirinin elini tutmuş diğerleri bellerinden desteleyerek ayaklar peglerde toplam 7 kişi ama bayır aşşa Honda activa taş gibi mubarek :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)