valla normal şekilde 2 kişi yani
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
işyerinden kankamı alıyorum sadece ..
ama motor alarm veriyor...
lütfen 3 kişiden fazla binmeyiniz..motor iki kişiliktir..hayvanlığın alemi yok... diyor...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
honda today 3 kişi biri etobur dinozordu
Mustafa Kemal Atatürk
Lise 1 deyken denize gitmek için 4 kişi 110 luk çekirgeye binmiştik Milli park girişinde sıra beklerken arkamıza kafile otobüsü yaklaşmış tabi farkında değiliz beklerken arkama bakıyım bi dedim birde ne göriyim elinde fotoğraf makineleri otobüsün içinden bizi çekiyo herkes.Bidaha arkamıza dönemeden girdik gittik miili parka.herneyse indik motordan denize doğru yürüyoruz kafilede inmiş yerleşiyo 4-5 kız yanımızdan geçerken şu konuşmaları duydum -''aaaa Bunlar motora 4 kişi binenler değilmi hahaha'' ogün çok rezil omuştuk
Ybr 125 ' ime 4 kişi binmiştik. Ben deponun üzerine oturdum kızlarda 3 kişi koltuğa ve demire sığıştılar :D
Bıoniğe 4 kişi binmiştik küçüktük tabi sığıyoduk...
minsk e 6 kişi binip ayvalık tan patriçaya denize gitmiştik.gidonu 3. sıradaki tutuyordu . hepimizde kask vardı polis durdurdu trafik polisi değildi ama, dalga geçti bi de bizimle gençler beni de atıverin diye.
Find what you love and let it kill you.
ben +2 kişi. bir kaç sefer binmişliğim vardır. ancak başımdan geçen tatsız bir olay sonucunda artık artçı sayımı asla 2 yapmıyorum
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
mondial 100km ye 4kişi ben 100kg arkadaş 1. 90kg 2. 80 3. 65kg toplamda kg sayımız 335kg toplamda her pazar gunu 3 km giderdik denız için 3 km gelırdık toplamda 6 km 2006 model mondialım allah nazarlardan saklasın sapa saglam hala 5 kısı bınsen senı yıne goturur :D o kadan saglam yanı :D
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)