ilk sorum
motor sürerken şu anlık dizlik kullanmıyorum bana ilerde bacaklarında sorun çıkartır diyorlar bacaklarınla ilgili bir sürü sorun çıkacak en başta ilerleyen yaşlarda hep
bacakların üşüyecek diyorlar tecrübeli abilerim doğru mu bu bire şehir dışına çıkma ihtimalim az var benım şehir içi kullanıyorum küçük bir ilçe almama gerek var mı acaba?
2.sorum
motorum ısınmadan daha ben viteslerde zorluyorum bazen 6000 7000 devirlere geliyorum bu sakıncalı mı bazen oda
ve ricam
dün yaşadığım ilçede dümdüz bir cadde var ben ilk ışıklarda durdum yanıma benden büyük bi abi scootorla yanıma durdu bana şöyle bir baktı neyse yeşil yandı benim motor 150 mc mondial uçurmuş valla motoru motor çok güzel yeşil yanar yanmaz en bi kökledim neyse aşağıdaki kırmızı ışığa yakalandım arkamdaki abide benlen birlikte köklemişti adam çıldırarak geliyor ışıklarda durduk gene bana baktı bende kask birde deri mont var tamam az mahcup gibi mahcuptan kastım yetişemedi ya bana abi meraba dedim meraba dedi kaba bir ses tonuyla abi dedim neden kask takmıyorsun ki dedim daralıyorum gardaş dedi gene bir kaba sesle bir sebebi varmı abi dedim ben onu düşünüyorum banane yürü yolundan gitsene sanane kardeşim sana mı ssoracam dedi o anda yeşil yandı içimden ne halin varsa gör dedim bi kökledim gene ortalıklarda yok ilerde trafik var ben yavaş yavaş frene asılıyorum durmak için bu benim yanımdan bir geçişi var aralardan bir gidiyor sağdan solluyor bi şeyler yapıyor az kalsın arabanın birine giriyordu yolun ilerisinde inşallah bir şey olmamıştır
ricam şu böyle insanlar aramızda varsa kaba olmayalım ben adamı tanımam etmem banane demedim abi keşke taksan kafan asfalttan sağlammı diyecektimde
karşı tarafın bunu anlamayacağını anladım lütfen hepimiz kaskımızı takalım