Sizce bu sahtekarlığa girer mi?
Reklamlar
-
abilerim öncelikle merhaba. Babam bana motor almamaya kararlı fakat aklıma şöyle bişey geldi. kendisi atv alayım sana falan diyordu gırgırına.. Ne kadar doğru bilinmez. ben 15bintlik atv aldırsam biraz binsem sonra gizlice satıp kawasaki 250r alsam sizce tepkisi ne olur ? ve ne kadar doğrudur böyle bişey yapmak ?
Reklamlar
-
Eğer böyle bir şey yaparsan o motordan sana hayır gelmez.Bence bu tarz bir işe girişmeyin.İkna etmeye devam edin bir gün illaki olur, o zaman içiniz rahat rahat binersiniz.
Aslında atv bazı durumlarda motosikletten daha tehlikelidir ama 4 tekeri var ya o zaman güvenli oluyor işte çoğuna göre.
ANGARAJ
-
atv ye kadar geldiyse o iş motora her türlü fit edersin.
Biraz daha kas sadece
Bundan sonrada başlık açıp durmayın ulen okumaktan uyuyamıyorum sonra sabah işe geç kalıyorum !
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Eğer böyle bir şey yaparsan o motordan sana hayır gelmez.Bence bu tarz bir işe girişmeyin.İkna etmeye devam edin bir gün illaki olur, o zaman içiniz rahat rahat binersiniz.
Aslında atv bazı durumlarda motosikletten daha tehlikelidir ama 4 tekeri var ya o zaman güvenli oluyor işte çoğuna göre.
aynen öyle . İlk söylediğiniz doğrudur. Ailenin razı olmadıgı şeyleri yapınca en sonunda sen çekiyorsun. Ama şöyle bişeyde var. Hiç ikna olcak gibi değiller.
2 Teker şeytan işiymiş (?) babama göre.
-
ATV çok daha tehlikeli. Motosiklet ise -bana göre- otomobilden bile güvenli...
-
inzell adlı üyeden alıntı
ATV çok daha tehlikeli. Motosiklet ise -bana göre- otomobilden bile güvenli...
tabiki atv daha tehlikeli. Virajlarda devrilme riski çok fazla.
-
ATV arazi dışında kullanılacaksa kesinlikle gereksiz bir alet. Bunların hepsini aktar papana.
-
inzell adlı üyeden alıntı
ATV arazi dışında kullanılacaksa kesinlikle gereksiz bir alet. Bunların hepsini aktar papana.
aslında burda kullanıcak çok alan var.
Not: Kazdağları ;)
-
Nedense..
Futbolda sike olaylarindaki bir futbolcunun hocayi arayip "Bu para harammidir" diye sormasi aklima geldi..
Yasinin cok ufak oldugunu düsünerek sana diyorumki..
Senden adam olacak bundan eminim..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Nedense..
Futbolda sike olaylarindaki bir futbolcunun hocayi arayip "
Bu para harammidir" diye sormasi aklima geldi..
Yasinin cok ufak oldugunu düsünerek sana diyorumki..
Senden adam olacak bundan eminim..
valla orası öyle oldu birazcık. Ne biliyim sonuçta kafamda kurdumda kurdum. Senarist gibi bissürü olaylar geldi aklıma. Dedim buraya yazıyım belki yardım eden çıkar diye. Saolsunlar zahmet edip yazdınız.
-
boşver atv yi alsınlar ufak 125lik fıtı fıtı gez tadını çıkar eğlen acemiysen tecrübe kazan kısacası zevkini çıkar daha sonra zaten bi zaman gelmiş olacak ve altında ninja 250 bulacaksın bundan emin olabilirsin
-
Baba parasi kadar kolay harcanani yok herhalde.
Al 15 e sat 10 a baba calissin ohh mis. Suyundanda koy.
Biz olsak babam motora karsi bu yaz biyerde calisip babamdan habersiz motor alsam dogru olurmu gibisinden sorardik ama nesil farki herhalde.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Biz olsak babam motora karsi bu yaz biyerde calisip babamdan habersiz motor alsam dogru olurmu gibisinden sorardik ama nesil farki herhalde.
aynen dediğin gibi ben ve abilerim bisiklet bile alamazdık kendi pramızla acep babam zopalarmı bizi diye devir değişiyor aga
-
acayüp adlı üyeden alıntı
iyide bizim çocuklarımızda bize böyle yapacak bir baba ne için çalışıp çabalar ? bence ailesi istediği hayatı rahatça yaşayabilsin diye
-
baban sana 15bin tllik atv alacagim deyip 1.500tllik cakma atv alsa sence bu sahtekarliga girer mi?
-
ben son iki motorumu haber vermeden aldim, cok zevksiz oldu haberleri olana kadar kullanmak ve haberdar etme cabalarim... aile cok farkli bir etken, yol yakinken bu sevdadan vazgec bir sureligine. her gun akillari sende kalmasin.
-
Babana bir şekilde ATV'nin daha dengesiz, daha kolay devrilebilen ve şehiriçi kullanım için çok uygun olmadığını anlatmaya çalış.
Internette bu konuda çok sayıda yazı, karşılaştırma bulabilirsin.
-
Bence baban ağzına s.çar. Çünkü ben de aynı durumdayım ve babam kesinlikle onaylamadı ve gizlice aldım. Çünkü ağzıma s.çar :D
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
-
motorsaykıl adlı üyeden alıntı
Bence baban ağzına s.çar. Çünkü ben de aynı durumdayım ve babam kesinlikle onaylamadı ve gizlice aldım. Çünkü ağzıma s.çar :D
O kadar güldüm ki dostum ortağa gösterdim mesajı bağıra bağıra güldük sabah sabah.
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
motorsaykıl adlı üyeden alıntı
+1 sabah sabah gülümsettin benii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)