Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sizce bu sahtekarlığa girer mi?

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Ben ana-baba rızası olmadan yola çıkmaya çekiniyorum,bence sende rızalarını almadan sakın atv aldırıp,gizliden motosiklete çevirme..
    Tatlı-tatlı,uzun süren psikolojik baskı günün birinde sonuç veriyor,sabırlı olmak lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşver atv yi alsınlar ufak 125lik fıtı fıtı gez tadını çıkar eğlen acemiysen tecrübe kazan kısacası zevkini çıkar daha sonra zaten bi zaman gelmiş olacak ve altında ninja 250 bulacaksın bundan emin olabilirsin

3 yıldır bekliyorum çin malıyla fıtı fıtı eziyet çektim. Cbf 150 bekliyorum. Sağa sola götürsün yeter, belki 2,3 yıl sonra anca alabileceğim. Piyangodan ikramiye vurmazsa veya banka borçları hayrına silmezse.

Motosikleti
    CBR250R
    40'ıma çok fazla az kaldı ama babama yine de isyan edip onu üzmek istemiyorum. Ama bir taraftan da söylersem çok üzülür. E yahu ben de motora binmeyeyim mi şimdi :D Valla ağzıma sıçar ve o motoru da zorla sattırır :D Yalan değil yani :D
    Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı OnRYzK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abilerim öncelikle merhaba. Babam bana motor almamaya kararlı fakat aklıma şöyle bişey geldi. kendisi atv alayım sana falan diyordu gırgırına.. Ne kadar doğru bilinmez. ben 15bintlik atv aldırsam biraz binsem sonra gizlice satıp kawasaki 250r alsam sizce tepkisi ne olur ? ve ne kadar doğrudur böyle bişey yapmak ?
    İkinci el ybr125 göster evdekilere kawasakiye göre gerek görüntüsü gerek hızı az oldugundan ikna edersin .1yil uslu uslu kullan sonraki makinaya geçmen rahat olur .ninja zayıf olsada görseli aileni korkutur

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bence cevabı bulmuşsundur. Benim babam da benzer şeyler söyledi. "Hani şu 4 tekerliler iyi aslında, sen ondan al" vs...

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baba parasi kadar kolay harcanani yok herhalde.
    Al 15 e sat 10 a baba calissin ohh mis. Suyundanda koy.
    Biz olsak babam motora karsi bu yaz biyerde calisip babamdan habersiz motor alsam dogru olurmu gibisinden sorardik ama nesil farki herhalde.
    Saçmalamayın ya, ne alakası var? Ayrıca konuyu da saptırıyorsunuz. Ailelerin özel yaşantıları sizi bizi ilgilendirmez, burada bunları tartışmıyoruz.
    #sürenadam

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MuTLu. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 yıldır bekliyorum çin malıyla fıtı fıtı eziyet çektim. Cbf 150 bekliyorum. Sağa sola götürsün yeter, belki 2,3 yıl sonra anca alabileceğim. Piyangodan ikramiye vurmazsa veya banka borçları hayrına silmezse.
    Bulamayanlar da var yahu bak bana ben 50likle öleyim ozaman

Alırsın alırsın dur bakalım daha hayatta karşına ne fırsatlar çıkar bilinmez ki.. Yarın bi gün bi bakmışın başka bi yerde kuryeliğe başlamışsın maaşın olmuş 1500 olamaz mı? Bence olabilir sen gayretli ol bi zaman mutlaka hedefine ulaşırsın ben inanıyorum

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    baban sana kizoglankiz aliyorum deyip te biyikli bir tosun alirda gorursun sahtekarliga girer mi

vicuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey Gy150 Cross
    Motor işi tehilikelidirrrr... ama bunu tehlikeli yapan ya bilinçsiz motor sürücüsüdür yada trafik canavarları ;) babana bunu anlat kurtul başka yollar deneme

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)