Ben ana-baba rızası olmadan yola çıkmaya çekiniyorum,bence sende rızalarını almadan sakın atv aldırıp,gizliden motosiklete çevirme..
Tatlı-tatlı,uzun süren psikolojik baskı günün birinde sonuç veriyor,sabırlı olmak lazım
Ben ana-baba rızası olmadan yola çıkmaya çekiniyorum,bence sende rızalarını almadan sakın atv aldırıp,gizliden motosiklete çevirme..
Tatlı-tatlı,uzun süren psikolojik baskı günün birinde sonuç veriyor,sabırlı olmak lazım
40'ıma çok fazla az kaldı ama babama yine de isyan edip onu üzmek istemiyorum. Ama bir taraftan da söylersem çok üzülür. E yahu ben de motora binmeyeyim mi şimdi :D Valla ağzıma sıçar ve o motoru da zorla sattırır :D Yalan değil yani :D
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
#sürenadam
Bulamayanlar da var yahu bak bana ben 50likle öleyim ozaman
Alırsın alırsın dur bakalım daha hayatta karşına ne fırsatlar çıkar bilinmez ki.. Yarın bi gün bi bakmışın başka bi yerde kuryeliğe başlamışsın maaşın olmuş 1500 olamaz mı? Bence olabilir sen gayretli ol bi zaman mutlaka hedefine ulaşırsın ben inanıyorum
baban sana kizoglankiz aliyorum deyip te biyikli bir tosun alirda gorursun sahtekarliga girer mi
Motor işi tehilikelidirrrr... ama bunu tehlikeli yapan ya bilinçsiz motor sürücüsüdür yada trafik canavarları ;) babana bunu anlat kurtul başka yollar deneme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)