Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Dizlk önerisi olan

REKLAM ALANI

Pantolun üstü olan hiç bir şey güvenli değil diyorum yukarda belirttiğim gibi,koruma içte olmalı ki sizi korusun bunu istinaden ister iç dizlik alın ister korumalı içlik ister korumalı pantolun
    ama rahat olsun diye motordan indim şakkk diye çıkardım kenara koyayım hemen üsten takılsın diyorsanız o iş olmaz,ya birinden feragat ediceksiniz,rahatlık mı güvenlikmi ?

Alıntı ambiante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu dizlikler gerçekten bir işe yaramıyor mu diyorsunuz?
    Tam dizlik almak üzereyken bu konu tam bir kafa karıştırıcı oldu.
    hergün işe motorumla geliyorum. İşyerinde motor pantalon ile dolaşmak imkansız. Üst değiştirmek eziyet.
    ''Carpe Diem''

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    bende mafsallı bir dizlik almak isityorum fakat aklıma takılan bir kaç soru var

bu dizlikleri pantolon dışına giyince depoyu çizmezmi

bildiğiniz gibi soğukta ilk önce dizler üşüyor dizlikler soğuğu rüzgarı geçiriyormu
    bu dediğim çevrevede önerebileceğiniz dizlikler varmı çünkü intden alacağımız için deneme şansımız olmuyor sorarak öğrenmek zorundayız

neyi alayım ya 80 60 tl veremem
    şu hudsondakilerden hangisi arkadaşlar?

WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    dısaridan takılan her zaman ilk temasta korur. Sert kabuk olduğu için darbeyi basınca göre hissettirir. Benim dediklerimi almanızın en kolay ve ekonomik yolu termal tayt alıp, neresine isterseniz ve hangi boy-çeşit malzeme koymak isterseniz cep yapıp yerleştırirsiniz. Olmadı pantolon içine de aynı şekilde. Malzeme her yerde var. Bulamayan veya tatmin olmayanlara da her çeşit bulunan kauçuk plaka önerim. İstediginiz şekil kalınlık boy verir kullanırsınız. Temin için pzt adres tel verebilirim isteyen olursa çünki cepten yazdım.syg. Syanur bilmukabele teşekkürler

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)