keeway 150cc SÜPERLİGHT alıyorum 2590 YTL NE DİYOSUNUZ MEMNUN KALIRMIYIM
TECRÜBELİ BİLGİSİ OLAN KULLANMIŞ ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLSUN
keeway 150cc SÜPERLİGHT alıyorum 2590 YTL NE DİYOSUNUZ MEMNUN KALIRMIYIM
TECRÜBELİ BİLGİSİ OLAN KULLANMIŞ ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLSUN
arkadaşım 75 sayfa topik var baksana bu kadar hazırcı olmayın
ayrıca keeway olcak keen diil
KARTAL GOL GOL GOL
Dur belki başka bi Çinlidir bu zipir Çinli Çinli'nin adını taklit etmiştir belki Honda ve HonD olayı gibi
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Arkadaşlar keeway 250 land crusier ve diğer modeli Nisanda İzmirde olacakmış motomax ten söylediler fiyatlarında 3900 ytl 4500 ytl civarında olması bekleniyormuş bakalım görelim yorumlarınızı bekliyoruz ayrıca Kanuni Tiger 3800 ytl ye düşmüş mondial 250 mct 3000 ytl bende keeway konulu yazıları takip etmeni tavsiye ederim...
valla bende alacam yarın izmir arayacan yada konya var bayi eger taksit falan yaparlarasa bende alacam
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
dostum bence çinliler yerine yerlileri tercih et hem yedek parçası bol hem ucuz hemde para yurt içinde kalsın...ve emin ol daha kaliteliler...
arkadaşım biz zaten takip ediyoruz hem sohbet olsun hemde kullanmış tecrübeli arkadaşlardan bilgi alalım dedik konu açınca birde açıklamamı yapıcazzipir adlı üyeden alıntı
yaklaşımın hiç güzel değil sen zaten yazmasanda olur kardeşim
BENİM GİTTİĞİM YER 24 AYA KADAR TAKSİT YAPIYOR BEN 18 TAKSİTLE ALICAM FİYAT BANA GÖRE İYİcardoso adlı üyeden alıntı
motomax bayilerinde peşin fiyatına 6 ay taksit sansınız var
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
topik kirliliği başka bişey diil
KARTAL GOL GOL GOL
Al kardeşim al , memnun kalmazsan paran iade
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
zaten o bahsedilen başlıkta senin sorularının bütün cevapları ve daha fazlası mevcut.üşenmeyip baksaydın sen de görürdün...takıntı adlı üyeden alıntı
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
vade farkı ne olurtakıntı adlı üyeden alıntı
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Arkadaşım sizin derdiniz ne ben anlamdım ben sitede çok eski değilim konuşmak tanışmak için bir mesaj attık allah razı olsun pişman ettinizLuxor adlı üyeden alıntı
eğer sitedekilerin hepsi sizin gibiyse zaten muhabbetimiz olmasın bi küfür etmediğiniz kaldı.Ama olsun sanada eyvallah bişey demiyorum
18 aya 3150ytl diyorlar yanında 200ytl hediye veriyorlarmış bakıcamcardoso adlı üyeden alıntı
Enazından doğru düzgün cevap verdiğin için teşekkürler
tamam kardeşim sen temizini bul benim için parmaklarını yormazipir adlı üyeden alıntı
Takıntı yanlış anlama kardeşim, alışırsın yakında herhangi bir sorun olursa cevaplayabildiğim kadar cevaplarım...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Benim yazlığımda Keeway 125 var. Çok memnunum. Fiyatı da çok cazip. Macar lisansyla Çin'de yapılıyor. Yamaha'nın da bazı modelleri Çin'de yapılıyor. Çok da önemli değil. Henüz yeni olduğu için parça problemi var mı bilmiyorum. O sınıflamadaki scooter'lara göre görünüşü güzel, sürüşü de çok keyifli. Lastik ebadı biraz büyük olduğundan daha dengeli. Tavsiye ederim.takıntı adlı üyeden alıntı
Benim yazlığımda Keeway 125 var. Çok memnunum. Fiyatı da çok cazip. Macar lisansyla Çin'de yapılıyor. Yamaha'nın da bazı modelleri Çin'de yapılıyor. Çok da önemli değil. Henüz yeni olduğu için parça problemi var mı bilmiyorum. O sınıflamadaki scooter'lara göre görünüşü güzel, sürüşü de çok keyifli. Lastik ebadı biraz büyük olduğundan daha dengeli. Tavsiye ederim
takıntı adlı üyeden alıntı
takıntı, lütfen ismin gibi takıntılı olma ve bu şekilde asabi cevaplar yazma çünkü gereği yok.burda kimsenin sana kötü bişey dediği yada küfür ettiği yok.sanırım sitede yeni olduğun gibi forumlarda da yenisin.burda sana söylenen gereksiz mesaj kirliliğini önlemek içindir.senin sorularının hazır cevapları zaten varken bir başka topic açmanın ne gereği var.senin gibi 100 kişi bu tip topic açsa içinde bölük pörçük, fazla işe yaramayan kaç tane gereksiz topic olacak bir düşün.peki sonra ne olur.kimse aradığı bilgiye düzgünce ulaşamaz ve bu katlanarak gider çünkü herkes istediği bilgiyi bulamadığı için yeni bir topic açar.
yani gereksiz asabileşme, kuruntu yapma.alt tarafı 10 dk sitede dolansan zaten istediğin %80 cevabı beklemeye gerek kalmadan bulacaksın zaten.yanlış mıyım?
mod arkadaşlardan da rica ediyorum bu topiği temizleyip keeway başlığına taşısınlar.en iyisi bu çünkü...
not: 2 defa mesaj yazmak yerine, yazdığın mesajın hemen altındaki "değiştir" butonunu kullanırsan gereksiz mesaj kirliliğini önlemeye ayrıca yardımcı olursun...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)