2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Aynen anahtirlik icin bakin cok istek var.bayramdan sonra siparis alinmali
Tüm isimlik, anahtarlık ve yelekler verilen adreslere bugün (17.08.12 Cuma) Yurtiçi kargo ile gönderildi.
İyi günlerde kullanın
Forumda büyüklerim olduğundan saygı duruşunda poz verdim
Yelek gerçekten çok kaliteli, bu kadar iyi olacağını sanmıyordum. Yapan kişiyede yaptırana da teşekkür ederim.
Ne büyük ne de küçük geldi. Cuk diye tabir edilen şekilde üzerime uygu. yanları ipli olur. sanıyordum ama esnemeli olması beni daha da çok sevindirdi.
İsimliklerde güzel. extra stciker.lar içinde teşekkür ederim. Darısı diğer arkadaşların başına.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Komşu benden önce davranıp fotoğrafı koymuş bile...
Bende biraz önce kargo şubesine bizzat gidip isimlik ve anahtırlıklarımı aldım.
Kontak, halat kilit ve disk kilidimin anahtarları da yeni anahtırlıklarını çok beğendiler...
Organizasyon ve emekleri için Erhan Bey' e teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan...
İsimliğimi montuma diktirince onunda fotoğrafını eklerim. Şimdi terziye gitsem kesin bana manyak der.
Tam bayram arefesinde millet paça sökük tamir ettirirken ben montuma isimlik diktirmeye kalksam tuhaf kaçar sahiden...
Benim kargomdam sadece isimlik çıktı anahtarlık çıkmadı ?? Emre karasu
Erhan bey emeklerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş anahtarlık isimlik. Ama soyadımın son harfi isimlikte R yerine N harfi olmuş, alışkınım hep zaman bankalarda bile başıma geliyor benim bu yazım olayı...
Kargo ulaştı arkadaşlar. Anahtarlık gerçekten çok şık. Sticker için de ayrıca teşekkür ederim.
the A.G.Z
Kusura bakmayın bendeki listede anahtarlıkta isminiz yoktu.
Bir sonra ki imalatta anaharlığınız hazırlanıp size gönderilecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
İsterseniz yenilerini hazırlatıp gönderebiliriz.
Teşekkür ederim Erhan Bey açıkçası bu yazım yanlışlığı hayatımda gelenek haline geldi :D o yüzden hiç gerek yok, lisedeyken sınıfta 5 Özlem başka sınıfta Özlem Dağdelen vardı :D ...
O zaman 50 kişi için ilk sıraya yazayım yeni liste oluşturmada sakınca yoktur umarım...
1 - Hasan ERGEZER ARh+ Adana 2 isimlik 2 anahtarlık ve 1 Adet yelek
Listen to Your Heart
Erhan,çok teşekkürler,
Kargo arife günü geldi,eline emeğine sağlık
Güncel ...
O zaman 50 kişi için ilk sıraya yazayım yeni liste oluşturmada sakınca yoktur umarım...
1 - Hasan ERGEZER ARh+ Adana 2 isimlik 2 anahtarlık ve 1 Adet yelek
Listen to Your Heart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)