Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

6. sınıf kgs nereden alırım

REKLAM ALANI
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı ninja_omer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    shell lerdeki normal dolum benım bıldıgım yanı arabayla aynı. bu 6.sınıf kgs sadece motorlar için en az 50tl dolum oluyor hacı yinede sormak lazım gişeye..
    Yok yok. Sınıfa göre yükleme yapmıyorlar. Ne dersen onu yüklüyor.
    Motoru ilk aldığım zamanlar kullanırdım kgsyi. Hem otomobil için vardı bende hemde motor için.
    Bazen karıştırıyordum kartları üstünde yazmadığından dolayı.
    Adama kontrol ettirip öyle yükletiyordum. Yani yükleme esnasında onlarda görmüyor hangi sınıf olduğunu.
    Ayrıca kontrol etmeleri gerekiyor
    Motosikletli Kaplumbağa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Alıntı Mr.cihans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangı sınıf acaba yanı kopru gecısınde kac para alcak
    Valla 6.sınıf diye aldık ama herhalde 6. Sınıf kalkmış motosikletlerde 1. Sınıfolmuş yani ben şimdi bosunami aldım 6. Sınıf soruyorum size

agirligi da olcer tahminimce

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

kartlarin son hanesi sinif bilgisini yansitiyor.

Daha önce gittiğim shell istasyonuna 6. sınıf alınıyormuş diye ısrar ettim başka birini çağırdı o kişi verdi kart bedeli 3 tl istediğin kadar yükletebilirsin dedi. Halk bank, shell vs yazıyor kartta. Her seferinde abey 6. sınıf ha ona göre yükle mi dicem yoksa 6. sınıf olarak tanımlandı artık kart öyle mi bascak gişede. Her neyse :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Bu arada kaçak nasıl geçiliyor. Direk basıp gidiyomuyuz plakayı mı kapatıyoruz.

Motosikleti
    Honda cb125e
    eee art nıyet olmaz mı 6 sınıf alıp otomobıllerde kullanılır yanılıyormumym ruhsatınızı falan alıp kayıt mı yapıyorlar

Hiçbirşey sormadı palaka ruhsat hiç bişi istemedi. bu konuda kesin bişi yok saten biri diyo indirimli geçiliyo biri yok dio. bakam geçim bi köprüden ne yazcak.

Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı Leona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiçbirşey sormadı palaka ruhsat hiç bişi istemedi. bu konuda kesin bişi yok saten biri diyo indirimli geçiliyo biri yok dio. bakam geçim bi köprüden ne yazcak.
    haber bekliyorum sizden geçince yazarsınız
    [B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Mr.cihans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee art nıyet olmaz mı 6 sınıf alıp otomobıllerde kullanılır yanılıyormumym ruhsatınızı falan alıp kayıt mı yapıyorlar
    Otomobiller kullanamaz çünkü motosiklet kartıyla geçtiğinde her geçişte olmasa da rastgele aralıklarla kartla geçmene rağmen alarm çalıyor ve fotoğraf çekiliyor. Otomobille motosiklet kartı kullanıldığı tespit edilebiliyor yani.

Alıntı Leona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer Shell'de kartı 6. sınıf olarak tanıtıldıysa indirimli olarak geçersin. Kartın üzerinde 6. sınıf yazmasına gerek yok. Yükleme yaparken de özellikle bir şey belirtmene gerek yok. Herhangi bir karta dolum yapar gibi dolduracaklar.

slayer sagol... Cumartesi bakıma götürcem motoru ozaman geçerim köprüden sanırım.

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    6. sınıf diye birşey kalmadı artık kaldırdılar otomobile ile aynı yaptılar 1. sınıf oldu http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/S...ecisUcret.aspx ucuz geçiş için ogs almak lazım ogs kampanyaları hk bilgisi olan varmı?
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6. sınıf diye birşey kalmadı artık kaldırdılar otomobile ile aynı yaptılar 1. sınıf oldu http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/S...ecisUcret.aspx ucuz geçiş için ogs almak lazım ogs kampanyaları hk bilgisi olan varmı?
    yaklaşık yartım saat önce geçtim köprüden 3,60 tl yazdı 4,25 tl değil yani =)
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

Bir saat kadar önce geçtim köprüden 3,40 tl yazdı belkide 3,60 dır yanlış görmüşümdür. Ama ben 3,40 diye okudum 4 lü bir rakam olmadığı kesin. evet evet 3,40 dı :D

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Gişelerin kenarındaki dolum istasyonlarından alabilirsin.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

"Arkadaşlar ben hiç bir şey söylemeden 20 TL yüklettim, gişelerde yanlış TL yükletmişsiniz diye uyarı verdi ve geçirmedi"

gibi bir cevap mı bekliyordunuz :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)