Hay allahım yarabbim yaa vallahi kasko şart
Hay allahım yarabbim yaa vallahi kasko şart
Bende evin garajı olmadığı için motoru evin önüne bir ağaca kitleyip brandayla örtüyorum.Bir gün ya motoru ya brandayı götürecekler. Her sabah uyandığımda ilk motora koşup bakıyorum yerindeyse derin bir offfdan sonra kahvaltıya oturuyorum
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
hocam belli ki branda motordan daha güzel görünmüş adamın gözüne motoru alacağıma brandayı alayım demiş şaka bir yana dageçmiş osun hocam demekki millet bu kadar düşmüş
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
geçmiş olsun kardeşim.. Hiç durmadan gidip babayiğit bir köpek alıyorsun onu güzelce eğitiyorsun başkasının elinden birşey yemesin diye sonra motorun yanına bağlıyorsun bak bakalım brandayımı çalıyorlar motorumu uğraşma elektirikle sakat iş onlar
Hocam sen branda ile kurtamışsın yine, benimkinin selesinin üzerinde yanan sigara bırakmışlar, delinmiş sele.
bugün benim de brandayı götürmüşler iyi ki motor kilitliydi de motor yerinde duruyordu
Sabah benim branda da gitmiş, rüzgarlıydı hava baya ama genelde arka fren pedalına geçiriyorum pek uçma şansı da yok. Biri aldı gitti muhtemelen.
yine aklıma geldi bak. Geçen ay posta kutumun için katlayıp koyduğum brandamı posta kutusunun kilidini kırıp almışlar.
Benimki de geçen ay çalınmıştı. Şu saatten sonra bolca gider artık, malum havalar da iyice soğumaya başladı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)