yalnız aklıma takılan birde şu var bu lastik 290kg ya kadar taşıyosa benim ne herhangibir yük nede artçı almam lazım arkama. motorun ıslak ağırlığı 200 ün üzerinde birde ben varım 90 kglık buyur burdan yak??
ANGARAJ
Hayırlı uğurlu olsun yunusum.allah tekerini yerden kesmesin.bu arada ev halkına hasta oldum.selam söyle kardeşlerime.
ben bu lastiği kullanıyorum aynı model ve KLR 650 motorumda takılı ve hiçbir sorun çekmiyorum yol tutuşu gayet başarılı ıslak veya kuru güvenerek gaz açabilirsin önceki lastiklerim metzeller sahara idi fakat ömrü geçtiğinden frenlerde kızaklama yapıyordu bunda çok rahatım ve offroad da yapıyorum asvalt ağırlıklı kullandığım için bu modeli seçmiştim ve rahat rahat yüklü kullanabilirsin(motor180+ben90+artçı80kg sorunsuz geziyoruz) bence iyi bir seçim yapmışsın özelden bu modeli soran arkadaşlar olmuştu onlarada almalarını önermiştim ve yine öneririm güzel günlerde kullanırsın umarım yeni lastiklerin hayırlı olsun
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
teşekkür ederim a bi amin diyorum iyi dileklerin için Aleyküm selamm bu arada
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:06 ----------
içim rahatladı desem tam açıklamış olurum öyleyse bende asvalt ağırlıklı kullanıyorum ondan bu modeli seçtim kendi sitesinde az da olsa arazi kabiliyeti olduğu yazmakta.Birde bu konuyu bu lastik hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için açtım zira tam resimli açıklamalı Sava lastiği hakkında belirli bir kaynak yok bakalım kullancıkça burdan yorumlarımı yazacağım.
ha unutmadan lastik rodajı meselesi var ben sıcak suyla yıkayım üzerindeki yağlı silikon, mum vs olayından kurtulayım diyorum.Doğrumudur acep?
ANGARAJ
Bence 100 km yap kurtul, havalarda güzel hemha unutmadan lastik rodajı meselesi var ben sıcak suyla yıkayım üzerindeki yağlı silikon, mum vs olayından kurtulayım diyorum.Doğrumudur acep?
ANGARAJ
Pazar bi mühye yaparız orada toz toprak mis olur o lastik
Hayırlı olsun , iyi kötü yorumlarını yazarsan sevinirim. Bu daha çok asfalt ağırlıklı gibi ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
ustam delikanlı adama okadar yumuşak lastik yakışmaz. tırnağın izi bile çıkıyorsa ben o lastıkten almam.
yok yok güzel bişeye benziyor. daha ilk fotoda kauvçuk kokusu sardı her tarafımı. işallah memnun kalırsın. Allah kaza bela vermesin. güle güle kullan.
Scooter da uzun süredir sava kullanan biri olarak yorumumu yapayım.....
Yol tutuşu çok iyidir... Virajda sonuna kadar korkmadan yatırabilirsin motoru...
Hatta ıslak zaminde de tutuşu güzel.....
Ama bu mutluluğun kısa sürücek...
1 yıla kalmadan lastiğin yumuşak hamurundan dolayı aşınacak ve kalan kısmı aşırı sertleşecek
Bu sefer bırak yaş ı kuru asfaltta bile tutunamayacaktır...
Kaça aldın bilmiyorum ama en doğru seçimi yapmışsın...
Marka lastik alıp 1.5-2 sene kullanmaktansa senede 1 kere değiştirip güvenle kullanacağın bir lastik...
Güle güle kullan.... Kazasız belasız...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı olsun başkan.Aynı markayı bi arkadaşım r80gs e aldı,ve peformansından çok memnundu.Ancak bir sene içinde lastikte anormal yarıklar oluştu,lastik liğme liğme oldu.İnşallah seninde başına gelmez.
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
Yok be paşam, uyumusum erkenden. Adamla sen konustugun icin, ben kaucuk mu nylon mu sordun sandim. Ben sahibinden'de ki saticiya sordugumda, abi cin mali degil, kaucuk cok guzel lastik demisti. Sen belli ki sormamissin.. Neyse Alp'im Tunay'im guzel dediyse guzeldir. Kaca aldigini soylesen, herkes iyi etmissin der emin ol. Begenmezsen ben sana maxxiss alirim, onlari bana verirsin. Sebep olmus gibi olmayayim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bu mu ilk intiba arkadaş? birbirine şehvetle sarılmış bir çift ve lastiğin tırtıklarının çekiştirildiği bir video!
haydi hayırlı uğurlu olsun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)