Size süper bir grafik.. Benzin
Reklamlar
-
benzindeki bu politika kaç yıldır var? kaç yıldır 1 numeroyuz?
not: net bilgi veriniz!
Reklamlar
-
cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı
suyla alakalı sorunları yok suyuda bizden ucuza kullanıyorlardır hem sudan da (çöp vergisi) almıyorlardır
Almıyorlar, tüm sağlık ve eğitim hizmetleri bedava ayrıca adamlarda. Şehir içi telefon konuşmaları bedava, şehirler arası ücretli. Ne güzel di mi ?
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
şu ülkenin başına ben herşeyimden vazgeçip sizin için burdayım diyecek ve dediğini de yapacak normal müdür maaşı ile çalışacak bir adam çıksın o adam için canımı bile vericem..ulan başa kim gelse önce kendi cebini sonra sülalesinin cebini dolduruyor. ne zaman yolda bir makam aracı görsem .................(çok büyük küfür ettim) içinde bir lavuk suratında ben ağayım ifadesi ve direksiyonu göbeği ile çeviren bir tipte varsa yakasım geliyor o aracı.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Almıyorlar, tüm sağlık ve eğitim hizmetleri bedava ayrıca adamlarda. Şehir içi telefon konuşmaları bedava, şehirler arası ücretli. Ne güzel di mi ?
hayaldi gerçek oldu varmış böyle bir rüya ülke
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
Bilgim dahilinde olarak Kıbrıs Barış harekatı sonrası MC Hukumetleri ile yüksek vergi yükü başlıyor. 1980 lerde iran- ırak savaşı ile tüm dünya da petrol fiyatları tavan yapıyor. Fakat daha sonra düşüyor. Bizde sabit kalıyor.
Ancak önemli olan nokta şu. Varil fiyatına göre endekslendiğinde fiyatlar hiç bir zaman bu kadar orantısız olmadı. Farz-ı misal 1976 da Ham petrol varil fiyatı 26 dolar iken bugün 126 dolar. 5 kat artmış diyebiliriz. Ancak, bizde fiyatlar kaç 5 kat artmış durumda. Paramızdan 6 sıfır atıldığını da unutmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
hayaldi gerçek oldu varmış böyle bir rüya ülke
Ha bir de orada özelleştirme değil kamulaştırma var Özel sektör istediği gibi iş yapabiliyor. Ancak en ufak bir yamukta devlet el koyuyor. Farz-ı misal en son meyve şirketleri (abd li bir şirket) hukumetin kabul ettiğinden daha fazla bir zam yaptı. Chavez ve şürekası tüm şirketleri devletleştirip şirketi de sürdü Venezuela dan.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Burdan venezuella kaç km hocam.5-6 arkadaş birleşip bahçe hortumuyla bile benzin getirsek 2 ay sonra kendini amorti edecek gibi duruyor.Haksızmıyım?
Kurbanlık kuzu gibi bekleriz biz böyle...Adam 7 sülalesine uzay mekiği alana kadar yolu var bu işin.Hedef...
-
immortalboss adlı üyeden alıntı
Burdan venezuella kaç km hocam.5-6 arkadaş birleşip bahçe hortumuyla bile benzin getirsek 2 ay sonra kendini amorti edecek gibi duruyor.
Haksızmıyım?
Kurbanlık kuzu gibi bekleriz biz böyle...Adam 7 sülalesine uzay mekiği alana kadar yolu var bu işin.Hedef...
Bence bı vidanjor falan ayarlayıp gidelim :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
evet sayın mt üyeleri son aldığımız bilgilere göre venezüela da tuvalette su yerine benzin kullanılıyormuş
-
Chronix adlı üyeden alıntı
şu ülkenin başına ben herşeyimden vazgeçip sizin için burdayım diyecek ve dediğini de yapacak normal müdür maaşı ile çalışacak bir adam çıksın o adam için canımı bile vericem..ulan başa kim gelse önce kendi cebini sonra sülalesinin cebini dolduruyor. ne zaman yolda bir makam aracı görsem .................(çok büyük küfür ettim) içinde bir lavuk suratında ben ağayım ifadesi ve direksiyonu göbeği ile çeviren bir tipte varsa yakasım geliyor o aracı.
Bu ülkeye o niyette insan gelse oda aynısnı yapar.Etrafımıza bir bakalım onca zama kimsenin sesi çıkmıyor.Bundan daha güzeli mi var?
İstediğin kadar cebini doldur zam koy halkın gıkı çıkmıyor.
-
daha duurn bekleyın 2b arazı kanunu cıkıyor boylece kasya 20mılyar tl (yenı para ) gırılmesı hesapkanıyor ne kadar geldım yerlestım oturuyorum dıyen adam varsa yer mulk sahıbı olcak yada guzel yerlere cok fazla deger bıcılcek odeyemıcekler tokı yıkıp ew dıkıp 10 katına satıcak yıne onlar zengın olcak sıkıldım bu ulkeden artık...
-
Moderatör
tigermbz adlı üyeden alıntı
Kac yildir birinci oldugumuzdan ziyade, hala bu sorunun cozulememis olmasidir asli mesele. Oncekilerin yaptigi yanlisi devam ettirenin,ne farki kalir oncekilerden.
-
müstahak bize cem uzan nedediydi mazaot 1lira olacak demişti..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Kac yildir birinci oldugumuzdan ziyade, hala bu sorunun cozulememis olmasidir asli mesele. Oncekilerin yaptigi yanlisi devam ettirenin,ne farki kalir oncekilerden.
bir yanlışın devam ettirildiği muhakkak.
lakin dış borç ödemelerine gittiğini ve bizlerin sırtına yüklendiğini varsaydığımız bu zamların uzun zamandır değişmeyen bir sistematiğin parçası olmasından yola çıkarsak, farklı kişilerin, farklı görüşlerin iktidar olması bile bunu değiştirmiyorsa olayı başka yönden ele almak gerek
-
Lucas adlı üyeden alıntı
iktidardaki parti değişirse benzinin 1 liraya düşeceğini düşünenlerle politika konuşmuyorum. yoğusa asaplarım bozuluyor
imf'den bahseden yok hiç.
sahi medyada da çıkmıyor imf haberleri epeydir.
nolduki?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
iktidardaki parti değişirse benzinin 1 liraya düşeceğini düşünenlerle politika konuşmuyorum. yoğusa asaplarım bozuluyor
imf'den bahseden yok hiç.
sahi medyada da çıkmıyor imf haberleri epeydir.
nolduki?
bağamı taş atıyon politik işlerden çakmam ben...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
-
samanyolu tv ayna programının Venezüella gezisinden bir yazı kendi sitesinden.
Dünyanın en pahalı benzini Türkiye’de. Peki en ucuzu nerede?
En ucuzu da Venezüella’da. 1 depo benzin yaklaşık olarak 1 Türk Lirasına doluyor bu ülkede. Dizel ise hiç satılmıyor. Benzin istasyonuna gelen müşteriler araçlarının depolarını ağzına kadar dolduruyorlar. Benzinin sudanucuz olduğu bir ülke Venezüella. Yarım litre su tam olarak 38 litre benzine denk geliyor.
Ya rabbi şükür suyumuz var ya daha ne olsun bi lokma bi hırka geçinir gideriz evelallah. Hem bizim neyimize benzinmiş mazotmuş onları godamanlar litrelik arabalarına bassınlar bizde bisiklete talim edelim! (çağtay üzerine alınma sana yazmadım sade içimi dökesim geldi )
-
mezit adlı üyeden alıntı
bağamı taş atıyon
politik işlerden çakmam ben...
sana gül atarım anca bebeem
yine coştu chp-mhp tayfası.
biz açık konuşunca tu-kaka oluyoruz.
bu apaçık ideolojik bir kavgadır.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Durmak YOK YOLA DEVAM
-haydaa benzin bitti...
OLSUN BERABER YÜRÜRÜZ BİZ BU YOLLARDA
-Ya bi s..r git...
ERKEN KALKAN ERKEN YOL ALIR MUBAREK HADİ BEN KAÇTIM AKŞAMA SOHBETE BEKLİYORUM ...
- http://www.youtube.com/watch?v=nN0yAwxkwhQ
Hayat Buysa ; İnadına HAYABUSA ...
-
Moderatör
Sosyal devlet olabilmek mesele. Mesele kolay yoldan vergi toplayip ekonomik istikrari surdurebilmek degil. Akabilecek onlarca musluk varken, sadece bir muskuktan vergiyi toplamak da degil mesele.
İmf, döviz, issizlik orani yada benzeri mevzular degil sozkonusu. Evet ulke yonetmek kolay degil, ama ulkeyi yonetirken vatandasin sirtina binmeden yonetebilmek asli mesele...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)