Merhaba beyler. Derdim biraz büyük.. anlatayım..
Ben 1993 nisan doğumlu birisiyim. 2 sene önce ailevi sebeblerimden dolayı derslerimin kötülüğü vesilesi ile liseden ilişiğim kesildi.
Bende 1 sene önce açıköğretim lisesi'ne başladım.. 70 kredim var şuanda. planlı ve programlı şekilde çalışıyorum..
tahminlerime göre 2013 ün kış ayında lisem bitecek. ve asıl hayalim için çalışmaya başlayacağım.. polis meslek yüksekokulu..
ne bir suç kaydım var nede beni engelleyebilicek bişey. liseyi de bitirebilicem. dershaneye de gideceğim aylarca.. hayalim için..
Tek bir sorunum mevcut... askerliğimi tecil ettirmeliyim.. beni son yoklamaya çağıracaklar sanırım yakında..
açık lise tecil sebebi değil malesef..
asla yanlış anlaşılmasın.. askerlik yapmakla ilgili hiçbir sıkıntım yok.. gider aslanlar gibi de yaparım allaha şükür hiçbir şehidimizden yüksek görmüyorum kendimi..
ama ben askere gidersem ara çok uzayacak, bütün ders bilgimi unutacağım ve pmyo ya veda etmek zorunda kalacağım..
lütfen abilerim akıl verin bana.. ne yapmalı ne etmeli askerliği tecil ettirmeliyim.. hayatım bu tecile bağlı... yardımlarınızı bekliyorum..