Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Askerlik sorunsalı...

REKLAM ALANI
    Rr6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cruiser
    Alıntı SolidSnake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış biliyorsunuz. 12 döneme kadar açık liselilere askerlik tecil hakkı geldi çoktan.
    ciddimisin ? ozaman bu çok iyi bende bi şansımı deniyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Yanlış olmasın 2 sene kafadan teccil hakkı var.Ben açıköğretime yazılırken öğrenmiştim
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    benimde 9. dönemim filan suanda fakat acık lisede normal llisedende 3 dönem var 12 dönem yapar buda son dönemim olur mantıken bi yolu yokmudur gitmeden halletsek
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Motosikleti
    pcx 125 / 2018
    açık kapalı farketmez lise mezunu isen tecil hakkın var, bende akşam lisesi mezunuyum hemde 99 da olmuştum mezun 20 yaşında iken, gidip paşa paşa 3 yıl tecil ettirmiştim askerliğimi...

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Askerlik kanununda (1111 - 35 /c) yapılan değişiklikle Açık öğretim Lisesi öğrencilerine askerlik tecil (erteleme) hakkı verilmiştir. Açık Öğretim Lisesi öğrencisi olup, askerlik çağına gelmiş olan öğrencilerimiz, Halk Eğitim Merkezleri, Liseler ve Açık Öğretim Lisesi iş ve işlemlerini yapan Anadolu Liselerinden (irtibat bürolarından) onaylı Ek.C2 belgelerini almak suretiyle, bağlı bulundukları askerlik şubelerine askerlik erteleme başvurusu yapabilirler.

* bir diğer konu , ilerde polis meslek yüksekokuluna giremezsen ne yap et lisans seviyesinde üniversite bitir. askerliğini kısa dönem yap . 15 ay askerlik çekilir şey değil .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)