Yanlış olmasın 2 sene kafadan teccil hakkı var.Ben açıköğretime yazılırken öğrenmiştim
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
benimde 9. dönemim filan suanda fakat acık lisede normal llisedende 3 dönem var 12 dönem yapar buda son dönemim olur mantıken bi yolu yokmudur gitmeden halletsek
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
açık kapalı farketmez lise mezunu isen tecil hakkın var, bende akşam lisesi mezunuyum hemde 99 da olmuştum mezun 20 yaşında iken, gidip paşa paşa 3 yıl tecil ettirmiştim askerliğimi...
Askerlik kanununda (1111 - 35 /c) yapılan değişiklikle Açık öğretim Lisesi öğrencilerine askerlik tecil (erteleme) hakkı verilmiştir. Açık Öğretim Lisesi öğrencisi olup, askerlik çağına gelmiş olan öğrencilerimiz, Halk Eğitim Merkezleri, Liseler ve Açık Öğretim Lisesi iş ve işlemlerini yapan Anadolu Liselerinden (irtibat bürolarından) onaylı Ek.C2 belgelerini almak suretiyle, bağlı bulundukları askerlik şubelerine askerlik erteleme başvurusu yapabilirler.
* bir diğer konu , ilerde polis meslek yüksekokuluna giremezsen ne yap et lisans seviyesinde üniversite bitir. askerliğini kısa dönem yap . 15 ay askerlik çekilir şey değil .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)