of ya fuarımız yüzünden katılamadım.
valla bende hiyar 2 arkadasin vesile olmasiyla gidemedim, cok uzgunum , hayal kirikligi ve pismanlik kizginlik hepsini bi arada yasiorum :(((((((Peril adlı üyeden alıntı
MOTORCU HAREKET ENGELLENEMEZ! ! !
ben merak ediyorum telefvizyonlara baktım bişey göremedim ama nasıl geçti acep? gelmek istedim ama motorum serviste modif oluyor.....
biri anlatsa nasıl geçti....!!!!
The Power of Dreams
ohhh be şimdi seyrettim televizyonda inşallah ses getirir.....!!!!!
The Power of Dreams
kaç kişi vardı acabaa yaa???
ben 500 gibi bi haber okudum ntvmsnbc'de ama dooru mu??
foto yok mu fottoo!
Ben motorumda arabamdaki konforu ararm
GAZETEDE OKUDUM 3. SAYFADAYDI AMA GENEDE SES GETİRİR HERHALDE
UMARIM AMACINA ULAŞIR
ERASER WİLL COME BACK
Geçiş gercekten guzel oldu havanın kotu olacagini dusunupde gelemeyenler bence pisman olmuslardı hava cok guzel ve gunesliydi. Yaklasık 500-600 motor guzel bir konvoy ile yol aldım kopru baglantıları polisler tarafından kapatılmıstı bircok ama ses duyurma olayı biraz yetersiz kaldı bu tur seylerin daha sık yapılması lazım.
Gecis ve parkorman basın acıklmasından sonra grup olarak ufak bir sile gezisi yaptık kopru gecisi ve geziye katılan arkadaslara tesekkur ederim
arkadaşlar şilede yoğun radyasyon altında mangal yaktık kaçıranlar ve tırt motorcu arkadaşlara duyurulur...
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
su sari yamahali resimdeki motor 06 plaka ve arka kutusunda motorsiklet.net sticker i varsa, bugun sahil yolu c.havuzlar civari kornalastik slm lastik o motor ve sahibiyle, bende de puskullu fln mont vardi siyah dragstar, acik egzost fln herhalde oysan hatirlaman icin yeter, tekrar selam burdan da ozenc ben bu arada memnun oldumaliberkay adlı üyeden alıntı
evt bendim seni kaskındaki stikerdan tanıdım :tongue: sapanca gezisine de gelmiştin sanırım. bende siyah pejo vardı resimleri çekmiştik...
yollarda ve gezilerde karşılaşmak üzere...
berkay
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
Benden bahsediyo galibaaliberkay adlı üyeden alıntı
Bende katılamadım ama destek veriyorum sonuna kadar.
:withstupid: :withstupid: :withstupid:
aliberkay adlı üyeden alıntı
vaay demek o yuzden ben senin yanindan gecerken slm vermeme karsin, sen , ben senin onune gectikten sora verdin simdi anladiimm siyah pejo yu hatirlamam ama motorunla gelmis olsaydin (hatirlar ve)daha samimiyetle slm verebilirdim herhalde yolda, hal hatir sorarcasina. gorusuruz yoldaslar. . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)