Dominar 400 ug tur versiyonu ile Güney Doğu Anadolu turu.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar bu tura İstanbul dan başladım Bursa Nevşehir Kahramanmaraş Adıyaman Diyarbakır Batman Siirt Şırnak Hakkari Van Muş Bingöl Elazığ Erzincan, Sivas Tokat Amasya güzergahında değişim olabilir ordan da gidebilir daha aşağıdan düz de devam edebilirim, tur resimleri bittikten sonra ekleyeceğim şuan Van Hakkari arasında kamp atıyorum yarın yolculuk var haftaya gerekli bilgileri yavaş yavaş eklemiş olurum.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
-
Kolay gelsin.
Turunuzu keyifle bitirmenizi ve ceplerinizi güzel anılarla doldurmuş olarak dönmenizi dilerim.
-
Hadi bakalım Kemal, kazasız belasız dönüp bol bol resim paylaşman dileğiyle.
-
Kapadokya da yağmurdan son anda çadırımı kurarak yırttığım yer.
-
Kemal varya gerçekten yaşıyor. Seni taktir ediyorum. Tekerine taş değmesin.
-
Cyan sayesinde benim xmax'ı satınca sıfır dominar 400 UG alabileceğimi farkettim, dominar 400 ile ilgili konular ilgimi çekmeye başladı.
Sorunsuz bir gezi olsun, ara ara yazın, foto/video olmasa da olur, siz yazın ben okurum.
-
-
Çok güzel resimler.Keşke videoları da olsa. Bu arada deflektörün markası ne?Nereden satın aldınız bide bu orjinal cama uyması için ekstradan birşey yaptınız mı? Son olarak rüzgarı kesiyor mu?
-
300 tl lik kamp alanı kötü olmuş :(
-
Bergson adlı üyeden alıntı
Çok güzel resimler.Keşke videoları da olsa. Bu arada deflektörün markası ne?Nereden satın aldınız bide bu orjinal cama uyması için ekstradan birşey yaptınız mı? Son olarak rüzgarı kesiyor mu?
Deflektörü ben gp kompozit markasının deflektörüne benzettim. Benim xmax'da kullandığım deflektöre benziyor.
-
Bergson adlı üyeden alıntı
Ufak tefek kendi çapımda videolar var onları henüz derlemedim onun zamanı var, deflektör GP kompazit marka ekstra bir işlem yapmadım vizör açık sürebiliyorum ama çok ses yapıyor pat pat diye çıkartacağım zaten şehir içi gereksiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:16 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
300 tl lik kamp alanı kötü olmuş :(
Denize düşen yılana sarılırmış kamp noktası orayı seçmiştim ama 300tl ye değecek bir yer değil para hiç önemli değil, başka bir ilde 500tl diyen bile oldu anlatacağum.
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)